- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.241
Aynenn hepsi ayrı değişikYukarda durmammı demişAhh eşimde fenna allah kolaylık versin, arada böyle rahatla anlat
Allah kolaylık versin. Yani uzak bir yerde olsa neyse ama altlı üstlü.Aynenn hepsi ayrı değişik
Vallahi zor canım tabkde kv yardımı olur bende öyle diyrm bazen keşke kv kalsaydı başımda bide köyde oturuyoruz daha tam alışamadım vefat etti kv köyle de hiç işim yok kimseyle evden cıkmyrm kv olsa Baska olurdu gene kp cok farklı kızlarının da umru değil gecen gün bana dio görümcem yanında yardımcın yokk bebeği bildiğin gibi alıştır herşeyin kolayına kaç evde işlerin var babam var yemek yapman lazım dio demiyo ki düşünme babamı o ne bulursa yer o bana dio yemek yapman lazım evde babam var ölür müsün öldürürmüsün. Banada Bi zararı yok ama böyle bazen zoruma gidiyor. Dediğin gibi eşlere de bişey söylenmiyor bişey sölesem huzurum kaçıcak ama farkında oda herşeyin cok şükür üstüme fazla düşüyo Allah razı olsun o yüzden huzurumu bozmamak için mecburen katlanıyoruzAllah kolaylık versin. Yani uzak bir yerde olsa neyse ama altlı üstlü.Yemegini yese evine gitse keşke yatmaya. Ama böyle seyler eşlere söylense bu sefer vay babamı istemiyorsun oluyor. Hiç düşünmüyorlar bazen böyle şeyleri. Benim ilk çocukta da kv ve kp uzunca bir süre bizde kaldılar. Allah var kv her şeyi yaptı temizlik yemek ütü. Ben ise başladım 1 sene çocuğa baktı. Evin işini yaptı. Kp çok iyidir severim iyi niyetlidir. Ama yeri gelir evde ben istediğim gibi gezmedim. Çocuk zaten emmiyordu. Hava sıcak odaya kapanıp zorlanıyordum olmadı. Kp olmasa salonda oturma odasında vs. daha havadar yerde daha rahat edicektim edemedim. Sadece kv gelse çok rahat olur ama kp tek başına idare edemez. İyi yani da var zor yanıda var. Bir şey demeye kalksam eşim alınıyor. Zor bir dönemdi. İnsan eşiyle yanlız kalmak istiyor. Ev sürekli kalabalık hani ev büyük olsa belki sorun olmayacak ama zor velhasıl bilirim. Bu sefer kendim bakmak niyetindeyim inşallah aksilik olmazsa. O kadar uzun yardım istemiyorum. Nasıl diycem kv ye henüz bilmiyorum ama. Gerçi onunda yasi ilerledi artık. O da istemez belki diye umuyorum.
Ahahaha yani muayeneden kastin ne tam anlamadim ama normal ultrson olcum yapiyor vs suyuna bakiyor rahim agzina bakiyor 75 tl 4D usg de 100 tl@M-elek37 sana bir şey sorucam. Benim bir arkadaşım var o da Ağustos ta doğum yapacak. Ankara'da senin hastaneden bahsettim. Bir arkadaş 100tl ye gitmiş diyeSana sormami rica etti. Bu muayene mi yoksa sadece ultrason mu tam nedir diye
Esra şu saydığın enfeksiyon, tansiyon vs bunların hiç önemi yok şu yaptığın stres daha tehlikeli emin olKızlar ben tansiyon ilacı kullanıyorum biliyorsunuz ilk içtiğim zamanlar 10-6 falan çıkıyordu şimdi 11-7,5 sıkıntı olmaz sanırım zaten ideal tansiyon 12-8 Sıfır tuz yiyorum bide ya vala bakın tuz yok yani hayatım da
Ya ben iki Müslin alcam yeter diye düşündüm zaten hâlâ bu muslin ne ise yarıyor çözemedimKızlar kaç tane müslin aldınız? Bende 2 tane 110x110 var şimdide aldım 3 tane daha 5 tane aldım gereksiz mi oldu acaba65x65 aldım birde kullanışsız olur mu acaba tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirimm
Hangi hastane ayol orası ankara daAhahaha yani muayeneden kastin ne tam anlamadim ama normal ultrson olcum yapiyor vs suyuna bakiyor rahim agzina bakiyor 75 tl 4D usg de 100 tl
Ben 4 almıştım 2 büyük 2 küçükKızlar kaç tane müslin aldınız? Bende 2 tane 110x110 var şimdide aldım 3 tane daha 5 tane aldım gereksiz mi oldu acaba65x65 aldım birde kullanışsız olur mu acaba tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirimm
Benimki tanesi 5 e geldi ama yine de çok hesaplı bence ben de aldım vallahi yeğenlerim anam babam herkese kullanılan ıslak mendil ile büyüdü zamanında yoktu öyle ayrım falanValla sleepyi gördüm bildiğin sulu mendil, unibaby de aynıdır fiyatlara bakıyorum hem 40 yaprak hem çok pahallı yani en çok kullanılacak şeylerden biri ve sırf yenidoğan diye bu kadar para bana gereksiz geldi. Diğer kızlarımda hiç yenidoğan diye bir şey yoktu primanın kremli kokulu mendillerini kullanmıştım ilk zamanlar sonra migrosun ıslak mendilini bile kullandım hiçbirinden bişey olmadı. Babyturco diğerlerinin yarı fiyatına sadece zeytinyağı kokuyor yorumları vardı tiksinirim diye tereddütte kalmıştım baktım diğerleri hepten kokusuz aynı hesap diye düşündüm ne kadar yağ basabilirler bu pahallılıktaBende geçen indirim yakaladım aldım 24 lü babyturco mayısta kargolanacak diyor farketmez acelem yok. Pakedi 4,7 tl gibi bir fiyata geldi almamak salaklık olurdu
Günaydın hamişler. Var mı kontrolü olan?
Bence kayınpederi evlendirin hepiniz rahat edersinizArada çıkıyrzz canım misafir geldikçe evimde ağırlıyrmmben zaten kıyafetlerimi falan hiç indirmedm o yüzden hergün muhakkak çıkıyrm da eşim de nadiren işte yatmaya dersen o olmuyo eşim biraz takıntılıdır rüyasında anasını gördü yukarda durma gibi bişey sölemiş rüyada o günden beri yatmıyor yukarıda amaannn anlatacak cok şey var vallaa iyi oldu rahatladım biraz iyiki varsınız
senle aynı aldım 2 büyük 3 küçük hepsi işe yarar çünkü çok işlevsel bir örtü bu bir de bazısı kirliyken diğerini kullancaz felanKızlar kaç tane müslin aldınız? Bende 2 tane 110x110 var şimdide aldım 3 tane daha 5 tane aldım gereksiz mi oldu acaba65x65 aldım birde kullanışsız olur mu acaba tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirimm
Öyle canım ne yapican onun da babası nihayetinde. Ama madem farkindayda biraz işlerin ucundan tutacak. Misal benim kp de ne bulsa yer amaVallahi zor canım tabkde kv yardımı olur bende öyle diyrm bazen keşke kv kalsaydı başımda bide köyde oturuyoruz daha tam alışamadım vefat etti kv köyle de hiç işim yok kimseyle evden cıkmyrm kv olsa Baska olurdu gene kp cok farklı kızlarının da umru değil gecen gün bana dio görümcem yanında yardımcın yokk bebeği bildiğin gibi alıştır herşeyin kolayına kaç evde işlerin var babam var yemek yapman lazım dio demiyo ki düşünme babamı o ne bulursa yer o bana dio yemek yapman lazım evde babam var ölür müsün öldürürmüsün. Banada Bi zararı yok ama böyle bazen zoruma gidiyor. Dediğin gibi eşlere de bişey söylenmiyor bişey sölesem huzurum kaçıcak ama farkında oda herşeyin cok şükür üstüme fazla düşüyo Allah razı olsun o yüzden huzurumu bozmamak için mecburen katlanıyoruz
Doktor muayenesi diye mi randevu alınıyor ultrason diye mi onu sordumAhahaha yani muayeneden kastin ne tam anlamadim ama normal ultrson olcum yapiyor vs suyuna bakiyor rahim agzina bakiyor 75 tl 4D usg de 100 tl
Vallahi bu muslin işini bende anlamadım. İlk çocukta annem getirmiş bir suru. Nerden almış bilmiyorum. düz beyazdi hepsi. Kayınvalidem çocuk yikanicahi zaman nerde bişey örtüler deyince annem bunları çıkardı. İkisi yikayip buna sardılar.Ya ben iki Müslin alcam yeter diye düşündüm zaten hâlâ bu muslin ne ise yarıyor çözemedim
Hangi hastane ayol orası ankara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?