- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.261
Yıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almışVallahi bu muslin işini bende anlamadım. İlk çocukta annem getirmiş bir suru. Nerden almış bilmiyorum. düz beyazdi hepsi. Kayınvalidem çocuk yikanicahi zaman nerde bişey örtüler deyince annem bunları çıkardı. İkisi yikayip buna sardılar.Çıplak krem sürerken onlara yatırdılar. Pusetini üstüne örtüler ben bir şey anlamadım. Annem simdide almış desenlilerden. Beyazlar da duruyor hala..... Bende durum bu
Daha dur o şekeri içince o zaman başlıyo açlık,kıyılma,yanmaKontroldeğil de şeker yüklemesi için yollardayım. Zeynep Kamil e gidiyorum ama sanırım muayene de olur. Devletteki işleyişi tam bilmiyorum.
Şimdiden oruçlu gibi açlık susuzluk çekiyorum. 1. 15 dk sürüyor ortalama yol.
E bebekte çift kat olanları var onlar çok güzelYıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış
Ben hiç müslin almadım..ince yazlık 4 adet battaniye aldım 2 tanede kışa büyük peluş aldım bide kızımdan kalan battaniyeler var yeterli bence..bu arada ördüğüm battaniye nasıl sizce çok emek verdimYıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış
Alırsın, böyle tez canlı olduğun için bebekle ilgili konularda da çok zorlanmazsın, bebek üşengeçlik sevmiyorBen markete gidecekken bike en uzaktakine gitmeye çalışıyorum umarım bu hareketliliğimin karşılığını doğum zamanı alırım
Oooff bende istiyorum ya, dehşet yapasım var temizlik canımı çektirdinTek basima bi cilginlik yapip mutfak dolap ici dişi silme yapicam
Cok yormadan usul usul yapicam yemisim pilatesinii,bu daha etkili
50 lik şimdi içtim iyi geldi.Daha dur o şekeri içince o zaman başlıyo açlık,kıyılma,yanma
Çift katlı da bi nevi battaniye yani demi bu muslin denen şey ince battaniye yaniE bebekte çift kat olanları var onlar çok güzeltek kat olanları benim de pek aklıma yatmadı
Bu da soru mu bayıldım coooook güzelBen hiç müslin almadım..ince yazlık 4 adet battaniye aldım 2 tanede kışa büyük peluş aldım bide kızımdan kalan battaniyeler var yeterli bence..bu arada ördüğüm battaniye nasıl sizce çok emek verdim
2.saati beklemek zor oluyor ben çok acıkmıştım..bol su iç hastaneden çıkınca vücudun şekeri atsın.buğün başka hiç tatlı bişey yeme bana öyle demişlerdi..50 lik şimdi içtim iyi geldi.Ama bu bir saat ne olacak bilmiyorum.
Kabızlığı acil çözmen lazım..bende dün çiğköfte yedim fıkır fıkır ağrıdı. Wcye gittim akşamdan beri iyi geldi bicyönden ..benim bağırsaklar acıyla hemen çalışırAman kizlar feci kabız olmuşum zor zar yaptım ama biraz zorladım galiba kasıklarım aşırı ağrıyor öyle böyle değil kıvranıyorum ağrıdan bi lavaboya gittim bi sildim kıpkırmızı kan kalbime iniyordu neysek makattan gelmiş şimdi progestan fitil koydum inşallah kasık ağrısı keserçok korkuyorum boyle Ağrı sancı olunca Allah im esirgesin
Çok çok güzel görünüyor ellerine sağlıkBen hiç müslin almadım..ince yazlık 4 adet battaniye aldım 2 tanede kışa büyük peluş aldım bide kızımdan kalan battaniyeler var yeterli bence..bu arada ördüğüm battaniye nasıl sizce çok emek verdim
Sağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyorÇok çok güzel görünüyor ellerine sağlıkbende örmeyi düşünüyordum bir türlü modelde karar veremedim. Bir de senin elin ne güzel alışkınmış ben yıllar önce heves edip küçük parçalar falan örmüştüm şimdi mesela böyle fıstıklı bir modelde fıstıklarım birbirini tutmuyor
Benim 50lik olduğu için bir saatle kurtuluyorum. Sonrasında hafif birşeyler yerim artık.2.saati beklemek zor oluyor ben çok acıkmıştım..bol su iç hastaneden çıkınca vücudun şekeri atsın.buğün başka hiç tatlı bişey yeme bana öyle demişlerdi..
Çift katlı muslin battaniye olarak geçiyor ben onlardan almıştım. İnşallah kullanışlı olurÇift katlı da bi nevi battaniye yani demi bu muslin denen şey ince battaniye yanifazla abartılıyor sanki
Bu da soru mu bayıldım coooook güzel
Ee seninki kolaymışBenim 50lik olduğu için bir saatle kurtuluyorum. Sonrasında hafif birşeyler yerim artık
Ne güzelmişSağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyor
Benim açlık bile normalden düşük çıktı. O yüzden 50 yazmış buradaki Dr. Bakalım inşallah tekrara gerek kalmaz.Ee seninki kolaymışniye sadece 1 saate bakılıyor.timisinin de 2.saatte yüksek çıkıyor şekeri ..bizimkiler 75 mg dı
Doktoruna yazıp duphalac al bence. Kabızlık pek istenmez artık, ben öyle biliyorumAman kizlar feci kabız olmuşum zor zar yaptım ama biraz zorladım galiba kasıklarım aşırı ağrıyor öyle böyle değil kıvranıyorum ağrıdan bi lavaboya gittim bi sildim kıpkırmızı kan kalbime iniyordu neysek makattan gelmiş şimdi progestan fitil koydum inşallah kasık ağrısı keserçok korkuyorum boyle Ağrı sancı olunca Allah im esirgesin
Kiz içiyorum ama günde bir , galiba günde 2 içmem lazım ben baya baya son 3 ay kabız olcam galiba ofDoktoruna yazıp duphalac al bence. Kabızlık pek istenmez artık, ben öyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?