Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış

Daha dur o şekeri içince o zaman başlıyo açlık,kıyılma,yanma

Yıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış
Ben hiç müslin almadım..ince yazlık 4 adet battaniye aldım 2 tanede kışa büyük peluş aldım bide kızımdan kalan battaniyeler var yeterli bence..bu arada ördüğüm battaniye nasıl sizce çok emek verdim

Eklentiler

• IMG_20220225_134502.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 74
Ben markete gidecekken bike en uzaktakine gitmeye çalışıyorum umarım bu hareketliliğimin karşılığını doğum zamanı alırım
Alırsın, böyle tez canlı olduğun için bebekle ilgili konularda da çok zorlanmazsın, bebek üşengeçlik sevmiyor onuda gezdirirsin falan oh

E bebekte çift kat olanları var onlar çok güzel tek kat olanları benim de pek aklıma yatmadı
Çift katlı da bi nevi battaniye yani demi bu muslin denen şey ince battaniye yani fazla abartılıyor sanki
Bu da soru mu bayıldım coooook güzel

Aman kizlar feci kabız olmuşum zor zar yaptım ama biraz zorladım galiba kasıklarım aşırı ağrıyor öyle böyle değil kıvranıyorum ağrıdan bi lavaboya gittim bi sildim kıpkırmızı kan kalbime iniyordu neysek makattan gelmiş şimdi progestan fitil koydum inşallah kasık ağrısı keser çok korkuyorum boyle Ağrı sancı olunca Allah im esirgesin

Kabızlığı acil çözmen lazım..bende dün çiğköfte yedim fıkır fıkır ağrıdı. Wcye gittim akşamdan beri iyi geldi bicyönden ..benim bağırsaklar acıyla hemen çalışır

Çok çok güzel görünüyor ellerine sağlık bende örmeyi düşünüyordum bir türlü modelde karar veremedim. Bir de senin elin ne güzel alışkınmış ben yıllar önce heves edip küçük parçalar falan örmüştüm şimdi mesela böyle fıstıklı bir modelde fıstıklarım birbirini tutmuyor

Sağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyor

2.saati beklemek zor oluyor ben çok acıkmıştım..bol su iç hastaneden çıkınca vücudun şekeri atsın.buğün başka hiç tatlı bişey yeme bana öyle demişlerdi..
Benim 50lik olduğu için bir saatle kurtuluyorum. Sonrasında hafif birşeyler yerim artık.

1070 Gr devlet ultrasonuna göre. Yani 10 günde 200 Gr ortalama almış diyebiliriz. 27. Haftanın başındayım. Kilo yükselmiş artık, içim rahatladı.

Sağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyor
Ne güzelmiş ellerine sağlık çok güzel bir uğraş bulmuşsun farketmeden zaman geçer gider

Doktoruna yazıp duphalac al bence. Kabızlık pek istenmez artık, ben öyle biliyorum

Doktoruna yazıp duphalac al bence. Kabızlık pek istenmez artık, ben öyle biliyorum
Kiz içiyorum ama günde bir , galiba günde 2 içmem lazım ben baya baya son 3 ay kabız olcam galiba of haftalardır böyle, şurup sayesinde idare ediyorum yine de çok rahat değildim ama artık 1 ölçek az geldi galiba bugün 2 içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…