Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biraz da burgerdan olmustur o
Normal zamanda bile sindirmesi zor onu
Ama doktoruna sor bence 2. Ölçeği

Yıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış
Evet kuzum çok kullanışlıymış al mutlaka. Eskiler de banyodan sonra tülbentle sararmış havlunun altından. Havlu sert geliyor sanırım tenlerine. Annem de müslin kumaş alıp kendi baya bir örtü çıkardı bir de çift kat müslin battaniye yaptı yazın kullanılır diye. Şart diyor yani. Ben o konuda şanslıyım annem sağolsun araştırıyor soruyor ne lazımsa yapıyor ya da alıyor

Kabızlığı acil çözmen lazım..bende dün çiğköfte yedim fıkır fıkır ağrıdı. Wcye gittim akşamdan beri iyi geldi bicyönden ..benim bağırsaklar acıyla hemen çalışır
Iki haftadır falan kabizim ya şurup ile idare ediyorum
Çift katlı muslin battaniye olarak geçiyor ben onlardan almıştım. İnşallah kullanışlı olur
Hmm bakayım bi canım
Biraz da burgerdan olmustur o
Normal zamanda bile sindirmesi zor onu
Ama doktoruna sor bence 2. Ölçeği
Dr zaten iki ölçek diye yazmış ben hem cok şekerli hem de insülin için zararlı diye bir ölçek alıyordum yetiyordu ama artık yetmiyor
Allah var annem de yapar da çok ufak bi ilce de yaşıyorlar öyle Müslin miş kumaşciymis falan yok ben alırım yine %100 bi pamuk havlu duş için iki de muslin alırım gerek görürsem sonra yine alırım musli den bakalım

Ağrı varken yat dinlen iş yapma uzan kabız olmamamız gerekiyor ama bizde de oluyor malesef kefir iç dedi bana diyetisyen meyve olarak da elma yenebilir

Tünaydın herkese okudum ama yazamadım. Herkes iyidir insaallah

Çok heyecanli bir sekilde 29 haftadan selamlar
Benim bebe 1 hafta önde takvimi 1 hafta geriye alip 30 lu haftayi gormek istiyorum resmen

Ki hesaplamama göre ben galiba 27 haziranda yada 1 temmuzda dogum yapcam

Kizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi ya rahatça yemek yemeyi özledim
Ya ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt var asla dışarıdan yemem diyor

Müslin tülbent gibi bir şey zaten Evet büyüklere göre şart

Kızlar bir arkadaşımın bebeği hep 2 hafta önden gidiyordu. 40 haftalıkken, ultrasonda 42 çıkıyordu
Ona rağmen sezeryan ile zorla, son gününde doğdu
Yani önden gidiyorsa erken doğacak gibi bir şey yokmuş (doktor söylemiş).
Umarım geriden geliyor diye, geç doğacak diye de bir şey yoktur Kendini Temmuza ayarladım

Bebeğin önde geride olması doğumla alakalı değil benim hep haftaya uyumlu gittiler ama 37 de doğdular. Sonuçta 2 yaşında 2 cocukta aynı bol kiloda olmuyor önemli olan tarih yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…