- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.281
Biraz da burgerdan olmustur oKiz içiyorum ama günde bir , galiba günde 2 içmem lazım ben baya baya son 3 ay kabız olcam galiba ofhaftalardır böyle, şurup sayesinde idare ediyorum yine de çok rahat değildim ama artık 1 ölçek az geldi galiba bugün 2 içeyim
Evet kuzum çok kullanışlıymış al mutlaka. Eskiler de banyodan sonra tülbentle sararmış havlunun altından. Havlu sert geliyor sanırım tenlerine. Annem de müslin kumaş alıp kendi baya bir örtü çıkardı bir de çift kat müslin battaniye yaptı yazın kullanılır diye. Şart diyor yani. Ben o konuda şanslıyım annem sağolsun araştırıyor soruyor ne lazımsa yapıyor ya da alıyorYıkama sonrası havlu alicam ona sararim ama cidden Müslin de muslin diuo millet ne numarası var anlamadım bazısına bakıyorum 10 tane falan almış
Yaparken bisey yokta bugun fenayimOooff bende istiyorum ya, dehşet yapasım var temizlik canımı çektirdin
Iki haftadır falan kabizim ya şurup ile idare ediyorumKabızlığı acil çözmen lazım..bende dün çiğköfte yedim fıkır fıkır ağrıdı. Wcye gittim akşamdan beri iyi geldi bicyönden ..benim bağırsaklar acıyla hemen çalışır
Hmm bakayım bi canımÇift katlı muslin battaniye olarak geçiyor ben onlardan almıştım. İnşallah kullanışlı olur
Dr zaten iki ölçek diye yazmış ben hem cok şekerli hem de insülin için zararlı diye bir ölçek alıyordum yetiyordu ama artık yetmiyorBiraz da burgerdan olmustur o
Normal zamanda bile sindirmesi zor onu
Ama doktoruna sor bence 2. Ölçeği
Allah var annem de yapar da çok ufak bi ilce de yaşıyorlar öyle Müslin miş kumaşciymis falan yokEvet kuzum çok kullanışlıymış al mutlaka. Eskiler de banyodan sonra tülbentle sararmış havlunun altından. Havlu sert geliyor sanırım tenlerine. Annem de müslin kumaş alıp kendi baya bir örtü çıkardı bir de çift kat müslin battaniye yaptı yazın kullanılır diye. Şart diyor yani. Ben o konuda şanslıyım annem sağolsun araştırıyor soruyor ne lazımsa yapıyor ya da alıyor
Ağrı varken yat dinlen iş yapma uzan kabız olmamamız gerekiyor ama bizde de oluyor malesef kefir iç dedi bana diyetisyen meyve olarak da elma yenebilirAman kizlar feci kabız olmuşum zor zar yaptım ama biraz zorladım galiba kasıklarım aşırı ağrıyor öyle böyle değil kıvranıyorum ağrıdan bi lavaboya gittim bi sildim kıpkırmızı kan kalbime iniyordu neysek makattan gelmiş şimdi progestan fitil koydum inşallah kasık ağrısı keserçok korkuyorum boyle Ağrı sancı olunca Allah im esirgesin
30 lu haftalara girince emin ol su gibi geçecekKızlar ya ilk 5 ay su gibi geldi geçti ama artık ne günler geçiyor ne haftalar. Bi ben mi böyle sabırsızım
Benim bebe 1 hafta önde takvimi 1 hafta geriye alip 30 lu haftayi gormek istiyorum resmenTünaydın herkeseokudum ama yazamadım. Herkes iyidir insaallah
Çok heyecanli bir sekilde 29 haftadan selamlar
Ya ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt varKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Gece ben de bunu düşündümSelamlar grubun sonuncusu olarak 2 haneli sayılara düştüm artık iyice yaklaştık
Müslin tülbent gibi bir şey zatenEvet kuzum çok kullanışlıymış al mutlaka. Eskiler de banyodan sonra tülbentle sararmış havlunun altından. Havlu sert geliyor sanırım tenlerine. Annem de müslin kumaş alıp kendi baya bir örtü çıkardı bir de çift kat müslin battaniye yaptı yazın kullanılır diye. Şart diyor yani. Ben o konuda şanslıyım annem sağolsun araştırıyor soruyor ne lazımsa yapıyor ya da alıyor
Bütün alışverişleri tamamladın mı? Eksikleri tamamlayıver oyalanırsın 30 lara bi gelseydik hastane çantası yıkama ütüleme derken günler geçerdiKızlar ya ilk 5 ay su gibi geldi geçti ama artık ne günler geçiyor ne haftalar. Bi ben mi böyle sabırsızım
Çok tatlı olmuşBen hiç müslin almadım..ince yazlık 4 adet battaniye aldım 2 tanede kışa büyük peluş aldım bide kızımdan kalan battaniyeler var yeterli bence..bu arada ördüğüm battaniye nasıl sizce çok emek verdim
Yaa neden aslında aynı günlerimiz neden 27 haziran 1 temmuzBenim bebe 1 hafta önde takvimi 1 hafta geriye alip 30 lu haftayi gormek istiyorum resmen
Ki hesaplamama göre ben galiba 27 haziranda yada 1 temmuzda dogum yapcam
Neye göre hesapladin bende hesaplayımBenim bebe 1 hafta önde takvimi 1 hafta geriye alip 30 lu haftayi gormek istiyorum resmen
Ki hesaplamama göre ben galiba 27 haziranda yada 1 temmuzda dogum yapcam
Bebeğin önde geride olması doğumla alakalı değil benim hep haftaya uyumlu gittiler ama 37 de doğdular. Sonuçta 2 yaşında 2 cocukta aynı bol kiloda olmuyor önemli olan tarih yani.Kızlar bir arkadaşımın bebeği hep 2 hafta önden gidiyordu. 40 haftalıkken, ultrasonda 42 çıkıyordu
Ona rağmen sezeryan ile zorla, son gününde doğdu
Yani önden gidiyorsa erken doğacak gibi bir şey yokmuş (doktor söylemiş).
Umarım geriden geliyor diye, geç doğacak diye de bir şey yokturKendini Temmuza ayarladım
Bence kayınpederi evlendirin hepiniz rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?