- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.301
Yaa neden aslında aynı günlerimiz neden 27 haziran 1 temmuz
Rahat bi hamilelik gecirmiyorum kizim beni cok yoruyor prsinde dolan kucagina al baya zor yani erken dogurmama sebep olcak diyorum oturuken bebegi kasiklarimda hissediyorum simdiden,birde hislerimde öyle diyorNeye göre hesapladin bende hesaplayım
Kız hain zaten çok kilo aldım deyip incecik geziyorsunYa ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt varasla dışarıdan yemem diyor
Allah iyiliğini versinRahat bi hamilelik gecirmiyorum kizim beni cok yoruyor prsinde dolan kucagina al baya zor yani erken dogurmama sebep olcak diyorum oturuken bebegi kasiklarimda hissediyorum simdiden,birde hislerimde öyle diyor
Aynenn benimkide öyle hep yicek sonrada hasta oluyoÖyle canım ne yapican onun da babası nihayetinde. Ama madem farkindayda biraz işlerin ucundan tutacak. Misal benim kp de ne bulsa yer amasürekli yeme halinde. Geçen bize geldiler 2 gün eşim isyan etti. Bu ne böyle sürekli yeme halinde inşan mutfaktan çıkamaz diye... Ben susturdum şu öyle deme ayıp rahat briak insanları diye benimki yapıyor çok şükür. Gorumcelerin de ilginçmis o zaman kenderi desinler babalarına sana biraz alan tanimasini. İnşallah çocuk doğunca yukarı çıkmayı başarısınız. Kp de yemeklere gelir. En azından daha kolay olur.
Evet ya çigköfte ishal yapıyorKabızlığı acil çözmen lazım..bende dün çiğköfte yedim fıkır fıkır ağrıdı. Wcye gittim akşamdan beri iyi geldi bicyönden ..benim bağırsaklar acıyla hemen çalışır
Çok geçmiş olsun canımGünaydınn. Covid şekerimi ortaya çıkardı ya da haftam geldiği için yeni ortaya çıktı bilmiyorum ama eskisinden de yüksek çıkıyor değerler. Karantinamız sona erdiğinde doktorumuza gidicez. Duruma göre ilaç ya da insülin başlanabilir dedi. İnsülin kullananların nelere dikkat etmesi gerekir bilmiyorum. Sıkı diyet yapıyorlar mı, belli şeylerden uzak duruluyor mu, bilmediğim çok şey var. Eşim diyor belki de sıkı bir diyetten daha rahattır sıkma canını. Rahatlatmaya çalışıyor işte. İğne acıtıyor mu çok, kaç kez yapılıyor= Aklımda onlarca soru. SanırımMorkahve sen kullanıyordun? Ne gibi tavsiyelerin olur kullanmaya başlarsam?
Bende 2 temmuz belirledim kendime bakalimRahat bi hamilelik gecirmiyorum kizim beni cok yoruyor prsinde dolan kucagina al baya zor yani erken dogurmama sebep olcak diyorum oturuken bebegi kasiklarimda hissediyorum simdiden,birde hislerimde öyle diyor
Ayy işte boyle erken olma ihtimalleride var ama normal bence 36 haftayi gecince ne zaman isterse gelsinlerBende 2 temmuz belirledim kendime bakalimilk oğlum 3 haziranda doğması gerekiyordu ama 14 mayısta doğdu. 2. oğlum 17 şubatta doğmaliydi ama 3 şubatta geldi. Umarım buda yanıltmaz ve bayrama kalmam amin
Dün yazmışsın ama benim yediklerimi görsen. Haftada 2 dışarıdayım birsey olmaz korkmaKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Benim minişin karın çevresi küçük olmasına rağmen doktor 10-30 temmuz arası bekleyeceğiz dedi, ağustosa kalmayız bence ikimiz deGece ben de bunu düşündüm
Gerçi benim kızçem hep bir hafta geriden geliyor, Ağustosa kalmaz inşallah
Kilosu az olsada gelişimini tamamlayan bebek hoppp doğuyor. Yani bekle sen 10ündan sonraBenim minişin karın çevresi küçük olmasına rağmen doktor 10-30 temmuz arası bekleyeceğiz dedi, ağustosa kalmayız bence ikimiz de
Bende buraya göre 29 dayım ama doktoruma göre 31 e giricem birkaç güneYaa neden aslında aynı günlerimiz neden 27 haziran 1 temmuz
Bayramı atlatalım sonrasında gelsin bari, kurban bayramını da görmeyiversin. Annesi kurban olur ona isterseKilosu az olsada gelişimini tamamlayan bebek hoppp doğuyor. Yani bekle sen 10ündan sonra
Selam, sağ ol. Teşekkür ederim. Burada 1 saat sonrası ölçüm yapıyoruz. Türkiye'de bazı yerlerde 2 saatmış diye duydum. 2 kez yemekten bir saat sonra 170ti, böyle sonuçları normalde gördüğüm olmamıştı. 2. saat 140 altına indi. Ama bugün tüm öğünleri ölçücem bakalım.Çok geçmiş olsun canım
Umarim insuline gerek kalmaz ölcumlerin nasil
canım benim ilk oğlum hep önden gidiyordu kilosu da çok diyordu doktor bi doğdu 2780 grKızlar bir arkadaşımın bebeği hep 2 hafta önden gidiyordu. 40 haftalıkken, ultrasonda 42 çıkıyordu
Ona rağmen sezeryan ile zorla, son gününde doğdu
Yani önden gidiyorsa erken doğacak gibi bir şey yokmuş (doktor söylemiş).
Umarım geriden geliyor diye, geç doğacak diye de bir şey yokturKendini Temmuza ayarladım
Canım benin imi farklı ignem var. Biri açlığı biri tokluğu kontrol ediyor. Levemir gece 9.30 gibi vuruyorum. Sabah acligimi o düzenliyor. Diğeri novarapid. Sabah öğle akşam yemeklerinden önce vuruyorum. Esin doğru söylemiş. Evet yediklerime dikkat ediyorum ama her şeyden asiriya kaçmadan yiyorum. Çok sıkı bir diyetim yok. Hatta yiyebilecek lerini kendim yemiyorum. Doktora göre 4 Ara ogun yapmam lazım ben acikmazsam yapmıyorum.Günaydınn. Covid şekerimi ortaya çıkardı ya da haftam geldiği için yeni ortaya çıktı bilmiyorum ama eskisinden de yüksek çıkıyor değerler. Karantinamız sona erdiğinde doktorumuza gidicez. Duruma göre ilaç ya da insülin başlanabilir dedi. İnsülin kullananların nelere dikkat etmesi gerekir bilmiyorum. Sıkı diyet yapıyorlar mı, belli şeylerden uzak duruluyor mu, bilmediğim çok şey var. Eşim diyor belki de sıkı bir diyetten daha rahattır sıkma canını. Rahatlatmaya çalışıyor işte. İğne acıtıyor mu çok, kaç kez yapılıyor= Aklımda onlarca soru. SanırımMorkahve sen kullanıyordun? Ne gibi tavsiyelerin olur kullanmaya başlarsam?
Ellerine saglik çok güzel olmuşSağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyor
Canım 2 saat olcturenleri ben anlamadım. Bu ikinci gebeliğim ilkinde de şimdi de 1. Saat ölçüldü hep. Yani internettte de bütün doktor sayfalarında 1. Saat diyor.Selam, sağ ol. Teşekkür ederim. Burada 1 saat sonrası ölçüm yapıyoruz. Türkiye'de bazı yerlerde 2 saatmış diye duydum. 2 kez yemekten bir saat sonra 170ti, böyle sonuçları normalde gördüğüm olmamıştı. 2. saat 140 altına indi. Ama bugün tüm öğünleri ölçücem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?