Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaa neden aslında aynı günlerimiz neden 27 haziran 1 temmuz
Neye göre hesapladin bende hesaplayım
Rahat bi hamilelik gecirmiyorum kizim beni cok yoruyor prsinde dolan kucagina al baya zor yani erken dogurmama sebep olcak diyorum oturuken bebegi kasiklarimda hissediyorum simdiden,birde hislerimde öyle diyor

Kız hain zaten çok kilo aldım deyip incecik geziyorsun ben onları yesem mahvolurum.

Günaydınn. Covid şekerimi ortaya çıkardı ya da haftam geldiği için yeni ortaya çıktı bilmiyorum ama eskisinden de yüksek çıkıyor değerler. Karantinamız sona erdiğinde doktorumuza gidicez. Duruma göre ilaç ya da insülin başlanabilir dedi. İnsülin kullananların nelere dikkat etmesi gerekir bilmiyorum. Sıkı diyet yapıyorlar mı, belli şeylerden uzak duruluyor mu, bilmediğim çok şey var. Eşim diyor belki de sıkı bir diyetten daha rahattır sıkma canını. Rahatlatmaya çalışıyor işte. İğne acıtıyor mu çok, kaç kez yapılıyor= Aklımda onlarca soru. Sanırım Morkahve sen kullanıyordun? Ne gibi tavsiyelerin olur kullanmaya başlarsam?

Aynenn benimkide öyle hep yicek sonrada hasta oluyo söylüyor eşim de artık zaten haksız da olsam onların yanında beni korur sonra söyler bana haksızsın diye o yüzden katlanıyoruz işte napalm. İnşallah canım bakalım

Çok geçmiş olsun canım
Umarim insuline gerek kalmaz ölcumlerin nasil

Rahat bi hamilelik gecirmiyorum kizim beni cok yoruyor prsinde dolan kucagina al baya zor yani erken dogurmama sebep olcak diyorum oturuken bebegi kasiklarimda hissediyorum simdiden,birde hislerimde öyle diyor
Bende 2 temmuz belirledim kendime bakalim ilk oğlum 3 haziranda doğması gerekiyordu ama 14 mayısta doğdu. 2. oğlum 17 şubatta doğmaliydi ama 3 şubatta geldi. Umarım buda yanıltmaz ve bayrama kalmam amin

Bende 2 temmuz belirledim kendime bakalim ilk oğlum 3 haziranda doğması gerekiyordu ama 14 mayısta doğdu. 2. oğlum 17 şubatta doğmaliydi ama 3 şubatta geldi. Umarım buda yanıltmaz ve bayrama kalmam amin
Ayy işte boyle erken olma ihtimalleride var ama normal bence 36 haftayi gecince ne zaman isterse gelsinler
Benim kizimda 2 temmuzda dogamsi gerekti 22 haziranda dogdu bayrama denk gelmiycez insalalh

Kizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi ya rahatça yemek yemeyi özledim
Dün yazmışsın ama benim yediklerimi görsen. Haftada 2 dışarıdayım birsey olmaz korkma

Çok geçmiş olsun canım
Umarim insuline gerek kalmaz ölcumlerin nasil
Selam, sağ ol. Teşekkür ederim. Burada 1 saat sonrası ölçüm yapıyoruz. Türkiye'de bazı yerlerde 2 saatmış diye duydum. 2 kez yemekten bir saat sonra 170ti, böyle sonuçları normalde gördüğüm olmamıştı. 2. saat 140 altına indi. Ama bugün tüm öğünleri ölçücem bakalım.

canım benim ilk oğlum hep önden gidiyordu kilosu da çok diyordu doktor bi doğdu 2780 gr 38+3 de bir de hiç belli olmuyor valla ne zaman isterse o zaman geliyorlar tabii sezaryen günü tayin edilmediyse

Canım benin imi farklı ignem var. Biri açlığı biri tokluğu kontrol ediyor. Levemir gece 9.30 gibi vuruyorum. Sabah acligimi o düzenliyor. Diğeri novarapid. Sabah öğle akşam yemeklerinden önce vuruyorum. Esin doğru söylemiş. Evet yediklerime dikkat ediyorum ama her şeyden asiriya kaçmadan yiyorum. Çok sıkı bir diyetim yok. Hatta yiyebilecek lerini kendim yemiyorum. Doktora göre 4 Ara ogun yapmam lazım ben acikmazsam yapmıyorum. Şekerim düzenli bebeğin gelişimi normal. İnsulin ile keyfim yerinde. İlk hamilelikte korkmuştum insulin den. Sıkı diyet yapıp hep ağlamıştım. Bir seyelri canım çekerek. İgnelere gelince minicik bir iğnesi var. Ben bdfine 4mm iğne kullanıyorum acitmiyor. Ama bir ara naz Gine vermişti eczane onda fark ödenmiyormus. Ama o acıttı. Diğerine fark veriyorum. 40tl filan bu sefer ondan da bulamamış novafine verdi o da acitmiyor ama fark 60 TL.

Sağol canım evet elin hep aynı verecek ki modeller tutsun..ben el işi severim çocukluktan beri..şimdide taç falan ödüyorum toka ödüyorum boş yattığım yerden..ikiz ya benim bol bol dinlenmek gerekiyor
Ellerine saglik çok güzel olmuş
Taç toka modellerini de atar mısın bende seviyorum örmeyi kıza toka bant oreyim olursa
battaniye vs ormedim
Ben daha çok amigurimi deniyirum
Bı ayıcık bı zürafa şimdi de panda örüyorum

Canım 2 saat olcturenleri ben anlamadım. Bu ikinci gebeliğim ilkinde de şimdi de 1. Saat ölçüldü hep. Yani internettte de bütün doktor sayfalarında 1. Saat diyor. Mikan in doktoruydu 2. Saat diye. Sanırım. Gebe olmayanlarda 2 saat önemli. Benim hem devlette hem özelde dahiliye doktorum var. İkisi de 1. Saat diyor.

Morkahve Sen daha iyi bilirsin, sana sorayım. . Şeker yüklemesindeyim ya sabah açlık kanı verdim. Sonuçlara bakınca açlık kan şekeri diye çıkmadı. Şöyle 3 değer var: Hemolitik, lipemik, ikterik İndex diye. Pazartesi sağlık ocağında açlığa bakıldı demiştim. Değeri de sordu. Onun yerine bunlara mı baktı? Yada nedir bunlar biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…