Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
bunlardan yap çok güzeller

Canım onlar şekerle ilgili değil ki. Onlar kandaki hemoglabin ve alvuyar sayısı ile ilgili ölçümler. Yanlışlık mı yaptılar acaba

Evet ben de ilki yüksek çıktığı için özellikle sordum 2. Yi ölç yeter dedi. Perşembe gidicem bakalım. 1.leri de kendim ölçtüm dün akşam ve sabah
Tokluk 1. 85
2. 79 çıktı bu sabah

Canım onlar şekerle ilgili değil ki. Onlar kandaki hemoglabin ve alvuyar sayısı ile ilgili ölçümler. Yanlışlık mı yaptılar acaba
Evet baktım şekerle ilgisi yok. Açlık değerimi sordu. Muhtemelen onu yazdı pazartesi sağlık ocağında yaptırdığımı söylemiştim. Onun yerine bunlara bakıldı. 1. Saat tokluk çıkacak onu bekliyorum.

Valla bende öyleyim
Hep sağlıksız yemiyorum tabi
Oğlum lisanslı sporcu haftanın 7 günü spor yapiyor çok iyi beslenmesi lazım beslenmesini bile evden koyuyorum
evde sebze meyve bakliyat et tavuk balık aklına ne gelirse pişer ve hepimiz yeriz ama hamburger pizza nadir de olsa arada cola vs hiç kafaya takmadan yiyip içiyorum

Dün yazmışsın ama benim yediklerimi görsen. Haftada 2 dışarıdayım birsey olmaz korkma
Valla bizde hafta 2-3 disardayiz. Ben zaten bir şey yapamıyorum. Eşim de ancak yapıyor. Adamı daha fazla zorlamak istemiyorum. Gerçi dışarda da çok sağlıksız şeyler yemiyorum ama mecbur dışarda yiyoruz.

Bende 2 temmuz belirledim kendime bakalim ilk oğlum 3 haziranda doğması gerekiyordu ama 14 mayısta doğdu. 2. oğlum 17 şubatta doğmaliydi ama 3 şubatta geldi. Umarım buda yanıltmaz ve bayrama kalmam amin
Bende eski sezeryanli olmama ragmen beklesin istiyorum
Son gün 22 temmuz
Babamızın d.gunu 16 temmuz oyüzden sezeryan günü 16 sında olsun istiyorum erken gelmzse

Açlık glukoz serum plazma diye geçiyor. Tokluk Glukoz post prandial kan şekeri tokluk yazıyor.

İnş sonradan cefasını çekmeyiz benim nasipse ilk çocuğum olacak az özenseydim iyiydi

AY SESLİ GÜLDÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…