- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.321
Ellerine saglik çok güzel olmuş
Taç toka modellerini de atar mısın bende seviyorum örmeyi kıza toka bant oreyim olursa
battaniye vs ormedim
Ben daha çok amigurimi deniyirum
Bı ayıcık bı zürafa şimdi de panda örüyorum
Canım onlar şekerle ilgili değil ki. Onlar kandaki hemoglabin ve alvuyar sayısı ile ilgili ölçümler. Yanlışlık mı yaptılar acabaMorkahve Sen daha iyi bilirsin, sana sorayım. . Şeker yüklemesindeyim ya sabah açlık kanı verdim. Sonuçlara bakınca açlık kan şekeri diye çıkmadı. Şöyle 3 değer var: Hemolitik, lipemik, ikterik İndex diye. Pazartesi sağlık ocağında açlığa bakıldı demiştim. Değeri de sordu. Onun yerine bunlara mı baktı? Yada nedir bunlar biliyor musun?
Evet ben de ilki yüksek çıktığı için özellikle sordum 2. Yi ölç yeter dedi. Perşembe gidicem bakalım. 1.leri de kendim ölçtüm dün akşam ve sabahCanım 2 saat olcturenleri ben anlamadım. Bu ikinci gebeliğim ilkinde de şimdi de 1. Saat ölçüldü hep. Yani internettte de bütün doktor sayfalarında 1. Saat diyor.Mikan in doktoruydu 2. Saat diye. Sanırım. Gebe olmayanlarda 2 saat önemli. Benim hem devlette hem özelde dahiliye doktorum var. İkisi de 1. Saat diyor.
Evet baktım şekerle ilgisi yok. Açlık değerimi sordu. Muhtemelen onu yazdı pazartesi sağlık ocağında yaptırdığımı söylemiştim. Onun yerine bunlara bakıldı. 1. Saat tokluk çıkacak onu bekliyorum.Canım onlar şekerle ilgili değil ki. Onlar kandaki hemoglabin ve alvuyar sayısı ile ilgili ölçümler. Yanlışlık mı yaptılar acaba
Valla bende öyleyimYa ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt varasla dışarıdan yemem diyor
Valla bizde hafta 2-3 disardayiz.Dün yazmışsın ama benim yediklerimi görsen. Haftada 2 dışarıdayım birsey olmaz korkma
Bende eski sezeryanli olmama ragmen beklesin istiyorumBende 2 temmuz belirledim kendime bakalimilk oğlum 3 haziranda doğması gerekiyordu ama 14 mayısta doğdu. 2. oğlum 17 şubatta doğmaliydi ama 3 şubatta geldi. Umarım buda yanıltmaz ve bayrama kalmam amin
Açlık glukoz serum plazma diye geçiyor. Tokluk Glukoz post prandial kan şekeri tokluk yazıyor.Evet baktım şekerle ilgisi yok. Açlık değerimi sordu. Muhtemelen onu yazdı pazartesi sağlık ocağında yaptırdığımı söylemiştim. Onun yerine bunlara bakıldı. 1. Saat tokluk çıkacak onu bekliyorum.
Vay uyanık vay iki doğumgününü bir arada çıkaracakBende eski sezeryanli olmama ragmen beklesin istiyorum
Son gün 22 temmuz
Babamızın d.gunu 16 temmuz oyüzden sezeryan günü 16 sında olsun istiyorum erken gelmzse
Canım çok düşük ama senin o diyeti gevşetmen şart bence.Evet ben de ilki yüksek çıktığı için özellikle sordum 2. Yi ölç yeter dedi. Perşembe gidicem bakalım. 1.leri de kendim ölçtüm dün akşam ve sabah
Tokluk 1. 85
2. 79 çıktı bu sabah
Zürafa bundan ama kolu bacağı varEki Görüntüle 3053397 bunlardan yap çok güzeller
Hayır ayarlamak hamile kalma zamainin vs bu kadar denk getirmeyizVay uyanık vay iki doğumgününü bir arada çıkaracak
Bak bir de şundan yap tam takım olsun.Zürafa bundan ama kolu bacağı varatarım birazdan foto
Emzik zincirini de yapayım bari takım olsun
Ay yapayım vallaBak bir de şundan yap tam takım olsun.
Eki Görüntüle 3053404
Hayır 70 kiloyum +13 kilo var :) göğüslerim ve göbeğim çok çatlamışKız hain zaten çok kilo aldım deyip incecik geziyorsunben onları yesem mahvolurum.
İnş sonradan cefasını çekmeyizValla bende öyleyim
Hep sağlıksız yemiyorum tabi
Oğlum lisanslı sporcu haftanın 7 günü spor yapiyor çok iyi beslenmesi lazım beslenmesini bile evden koyuyorum
evde sebze meyve bakliyat et tavuk balık aklına ne gelirse pişer ve hepimiz yeriz ama hamburger pizza nadir de olsa arada cola vs hiç kafaya takmadan yiyip içiyorum
Ağzından bal damlıyorCanım çok düşük ama senin o diyeti gevşetmen şart bence.
AY SESLİ GÜLDÜMBişi söyleyeceğim afedersınız
Kıçımı yıkarken omzuma kulunç girdi. Dünden beri omzum ağrıyor
Eşim masaj yaptı ama geçmedi.
Siz önden mi
Yoksa arkadan mi yıkıyorsunuz. Yani taharet almak
Bunu da duyduk ya burda
Başka bisi demiyorum
DondurmaAğzından bal damlıyor
Ne yiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?