Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Önden yıkıyordum ben

Eşim arkadan yıka diyor.

Tövbe yaa

Ama çok kötü ağrıyor omzum
Ama zaten sağlıklı olan arkadan olan, vajinaya mikrop kaçmaması açısından. Peçete silimi de öyle olmalıymıs

Bizim başlıkta da saat meselesi konuşulmuştu da, ordan biliyorum. Burada da 1 saat diyorlar. Sağ ol uzun uzadıya yazmışsın. İçimi rahatlattın. Bir bilenin olması beni mutlu etti. Sanki şekerim normaldi, çıkmayacak gibiydi bu gebelikte, geçen Cumartesi ateşlendim, covid olmuşum derken ölçümler birden abuk subuk çıkmaya başladı. Covid geçince düzeldi diyen de var, hala umudum var yani. Bu sabah kahvaltıdan sonra ölçümüm iyi çıktı. Ama gebelik şekerim devam edecekse ben de insülin kullanmak istiyorum. Şeker bebek için çok kötü. Bunun hakkında okumadığım İngilizce makale kalmadı diyebilirim. Beni ürküten bir şey. Hem bebek için hem kendim için insülin verirler inşallah. İlk gebeliğimde 3 ay sıkı diyet yapmıştım ağlaya ağlaya. Dondurma diye çocuk gibi ağladığımı biliyorum, o gebeliğim de tam yaza denk gelmişti. 3ay diyet dile kolay, insanın canı çekiyor ve bir gün iki gün değil, uzun süreç ve gerçekten yıpratıcı olabiliyor.

Klozette otur ac suyu o halletsin
Alaturkada zor olur ,ki sen yatakta zor dönen karısın, elinde dönmemiş bellikkii

Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım

Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Ben şapkalı havlu aldım
Biraz büyüyünce bornoz alıcam

Bornoz biraz daha ayaklandıklarında iyi olur sanki ben kundak gibi olanlardan aldım

Kızlar bebek için oda nemlendirici buhar makinalarından alacak mısınız? Daha önce kullananlar siz ne alıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…