Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender bundan alıyorsun ve keyfine bakıyorsun İstediğin basınçta, önden arkaya olacak şekilde yıkıyor Ellerini kullanman gerekmiyor, hadi için rahat etmezse çok çok az kullanıyorsun
Ay yurtdışında bundan var evet taharet musluğu olmadığı için.
Bunlar insanın poposunu acıtıyor be nasıl dayanıyorsun, ben nefret etmiştim.

Hayır 70 kiloyum +13 kilo var :) göğüslerim ve göbeğim çok çatlamış ayrıca ayak bileklerim bile kilo almış
Ya boşver sen kg sayısını gayet incecik görünüyorsun merak etme Ayak bileklerinin şişi doğumdan sonra geçer. Zaten 10 kg direk gidecek bir kaç kgyu da verirsin.

Sizde rüyamda anneni gördüm artık yukarda yatınn dedi banada deyin . Şaka bı yana bebeğiniz doğduktan sonra uykusuzluktan nerde yattiginizi anlamazsınız

Rica ederim canım zor gerçekten. İlkinde bende çok zorlanarak diyet yaptım. Hep korktum çocukta şeker çıkacak diye. İnsülinle daha rahatım valla. Keşke başta da korkmasaymışım. Şeker daha tehlikeli tabi.

Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
ilk çocuktan kalan takım var şapkalı havlu ve bornoz var içinde. Ama bornoz kullanılmıyor. Ayaklanana kadar. Her türlü şapkalı havlu daha kullanışlı.

Muz deniyim o zaman o da yasaktı
Ama tek başına yeme daha da düşürüyor. Ben bazen dışardayken düşmesin diye bir tane minik muz yiyordum daha da düşüyordu. Hemşirem dedi ki meyve tek başına düşürürmüş yanında süt ya da ayran ya da yoğurt... bende muzu atıyorum shake e içine süt 2-3 ceviz bir kaşıkta yulaf. çekip yanıma alıyorum. Ara öğün.. o zaman düşmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…