- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.041
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.361
Ay yurtdışında bundan var evet taharet musluğu olmadığı için.Surrender bundan alıyorsun ve keyfine bakıyorsun İstediğin basınçta, önden arkaya olacak şekilde yıkıyor Ellerini kullanman gerekmiyor, hadi için rahat etmezse çok çok az kullanıyorsun
Ya boşver sen kg sayısını gayet incecik görünüyorsun merak etmeHayır 70 kiloyum +13 kilo var :) göğüslerim ve göbeğim çok çatlamışayrıca ayak bileklerim bile kilo almış
Sen sağlıksız olmayacak şekilde normal yediğin gibi ye bence. Bir de öyle ölç. Böyle şeyler deneye deneye netleşiyor.Ağzından bal damlıyor
Ne yiyim sence
Aşırı tazyikli su acıtırAy yurtdışında bundan var evet taharet musluğu olmadığı için.
Bunlar insanın poposunu acıtıyor be nasıl dayanıyorsun, ben nefret etmiştim.
şimdilik eğile büküle önden. Bir iki arkadan denedim ama.. Gittiği kadar önden deniycem.Önden yıkıyordum ben
Eşim arkadan yıka diyor.
Tövbe yaa
Ama çok kötü ağrıyor omzum
Sizde rüyamda anneni gördüm artık yukarda yatınn dedi banada deyinArada çıkıyrzz canım misafir geldikçe evimde ağırlıyrmmben zaten kıyafetlerimi falan hiç indirmedm o yüzden hergün muhakkak çıkıyrm da eşim de nadiren işte yatmaya dersen o olmuyo eşim biraz takıntılıdır rüyasında anasını gördü yukarda durma gibi bişey sölemiş rüyada o günden beri yatmıyor yukarıda amaannn anlatacak cok şey var vallaa iyi oldu rahatladım biraz iyiki varsınız
Arka daha kolay değil mi? Denicem bugün.şimdilik eğile büküle önden. Bir iki arkadan denedim ama.. Gittiği kadar önden deniycem.
Rica ederim canım zor gerçekten. İlkinde bende çok zorlanarak diyet yaptım. Hep korktum çocukta şeker çıkacak diye. İnsülinle daha rahatım valla. Keşke başta da korkmasaymışım. Şeker daha tehlikeli tabi.Bizim başlıkta da saat meselesi konuşulmuştu da, ordan biliyorum. Burada da 1 saat diyorlar. Sağ ol uzun uzadıya yazmışsın. İçimi rahatlattın. Bir bilenin olması beni mutlu etti. Sanki şekerim normaldi, çıkmayacak gibiydi bu gebelikte, geçen Cumartesi ateşlendim, covid olmuşum derken ölçümler birden abuk subuk çıkmaya başladı. Covid geçince düzeldi diyen de var, hala umudum var yani. Bu sabah kahvaltıdan sonra ölçümüm iyi çıktı. Ama gebelik şekerim devam edecekse ben de insülin kullanmak istiyorum. Şeker bebek için çok kötü. Bunun hakkında okumadığım İngilizce makale kalmadı diyebilirim. Beni ürküten bir şey. Hem bebek için hem kendim için insülin verirler inşallah. İlk gebeliğimde 3 ay sıkı diyet yapmıştım ağlaya ağlaya. Dondurma diye çocuk gibi ağladığımı biliyorum, o gebeliğim de tam yaza denk gelmişti. 3ay diyet dile kolay, insanın canı çekiyor ve bir gün iki gün değil, uzun süreç ve gerçekten yıpratıcı olabiliyor.
Muz deniyim o zaman o da yasaktıSen sağlıksız olmayacak şekilde normal yediğin gibi ye bence. Bir de öyle ölç. Böyle şeyler deneye deneye netleşiyor.
ilk çocuktan kalan takım var şapkalı havlu ve bornoz var içinde. Ama bornoz kullanılmıyor. Ayaklanana kadar. Her türlü şapkalı havlu daha kullanışlı.Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Daha kolay aslında bende en son ona geçicem sanırımArka daha kolay değil mi? Denicem bugün.
Şu yazışmayı okuyan yanlış anlar vallahi
Bende şapkalı havlu almaya karar verdim canım bana da onlar kullanışlı geldiilk çocuktan kalan takım var şapkalı havlu ve bornoz var içinde. Ama bornoz kullanılmıyor. Ayaklanana kadar. Her türlü şapkalı havlu daha kullanışlı.
Sanki araba yıkıyoruz töbe töbeAşırı tazyikli su acıtır
KIZ SOKAĞIN ORTASINDA KAHKAHA ATTIM ALLAH SENİ NAPMASINArka daha kolay değil mi? Denicem bugün.
Ama tek başına yeme daha da düşürüyor. Ben bazen dışardayken düşmesin diye bir tane minik muz yiyordum daha da düşüyordu. Hemşirem dedi ki meyve tek başına düşürürmüş yanında süt ya da ayran ya da yoğurt... bende muzu atıyorum shake e içine süt 2-3 ceviz bir kaşıkta yulaf. çekip yanıma alıyorum. Ara öğün.. o zaman düşmüyor.Muz deniyim o zaman o da yasaktı
HahahahahaArka daha kolay değil mi? Denicem bugün
Bizimki ayarlanıyor kuzum, kısılıyor açılıyor falanAy yurtdışında bundan var evet taharet musluğu olmadığı için.
Bunlar insanın poposunu acıtıyor be nasıl dayanıyorsun, ben nefret etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?