- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.381
Gittin mi doktora arada kaçırmışım yazdıysan bile. Muhabbeti ortasından okuyan bende baya çalıştım anlamayaAşırı tazyikli su acıtır
Yulaf ve sütle yiyebilirimAma tek başına yeme daha da düşürüyor. Ben bazen dışardayken düşmesin diye bir tane minik muz yiyordum daha da düşüyordu. Hemşirem dedi ki meyve tek başına düşürürmüş yanında süt ya da ayran ya da yoğurt... bende muzu atıyorum shake e içine süt 2-3 ceviz bir kaşıkta yulaf. çekip yanıma alıyorum. Ara öğün.. o zaman düşmüyor.
Şimdi gidiyorum:)Gittin mi doktora arada kaçırmışım yazdıysan bile. Muhabbeti ortasından okuyan bende baya çalıştım anlamaya
Yokdaha gitmedi ,taharet çıkardı başımızaGittin mi doktora arada kaçırmışım yazdıysan bile. Muhabbeti ortasından okuyan bende baya çalıştım anlamaya
AYY NE GÜLDÜMMM:))Klozet de bi tane taharet musluğu var o da arkada .. siz Nasrettin Hoca nin eşeğe ters bindiği gibi klozete ters oturup taharet önden arkaya mi yıkıyorsunuz hic anlamadım bu muhabbeti
Özdilek in bornoz seti var .içinde hem bornoz hm şapkalı olanı hem de havlusu var .çok da güzel . başka sitelerde daha ucuz bu arada .Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Ya çok tatlısınRica ederim
İyi cok şükür yuvarlanip gidiyoz
Arada ses ver ,dogum yakalsincada sessiz sessiz doğurmaya kalkani
Aynenn öyle canım inşallah hayrlsyla kucagımıza alalım da bende öyle düşünüyorum bebek olduktan sonra hiç bişey umrumda olmaz onunla uğraşırken kim naparsa yapsınSizde rüyamda anneni gördüm artık yukarda yatınn dedi banada deyin. Şaka bı yana bebeğiniz doğduktan sonra uykusuzluktan nerde yattiginizi anlamazsınız
Ayni kocadan bi tanede bende var dun c tesi yapalim diyordu bugun pazar olduYa çok tatlısınyarın 30. Haftaya giriyorum ne çabuk geçiyor zaman. (Tembel kocam yüzünden)oda boyanacak dolaplar takılacak bebeğimin hiç bişeyi hazır değil Ramazanın bitmesini bekliyoruz onu geçtim de adı da belli değil yavrumun. Mert Tunahan Arel Batuhan arasında kaldım. Oğlumun adı Metehan daha ismi netleştiremeyen var mı
Poposudur oBebegin en sert yeri kafasimi yoksa sırtımı acaba kasigima biyer dayiyor dokununca geri cekiyor semsert tas gibi
Popis yumusacik olmaliydiii boylr hayal etmemistimPoposudur o
Muslin hep kullanılıyor çok gerekli, bir tanesini zaten hastanede bebeğin altına serersin. Puset üstüne örtü olarak, uykusunda hafif kundaklayarak da kullanılır.Kızlar kaç tane müslin aldınız? Bende 2 tane 110x110 var şimdide aldım 3 tane daha 5 tane aldım gereksiz mi oldu acaba65x65 aldım birde kullanışsız olur mu acaba tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirimm
%90 tamam. Bayram sonrası yıkama ütüleme işine giricem. O ara çanta hazırlanır. Eksikleri de görmüş olurum.Bütün alışverişleri tamamladın mı? Eksikleri tamamlayıver oyalanırsın 30 lara bi gelseydik hastane çantası yıkama ütüleme derken günler geçerdi
Ben de doğmuş gelmiş içeri nasıl sokacağım diyordum rüyamda. Girmez mi daha vakti vardı diyorum. Ama çok tatlı büyük bir bebek gibiydi kıyafetli şekildePopis yumusacik olmaliydiii boylr hayal etmemistimruyamda bebegim karnimdan disari cikuyordu kucagima aliyorum ambulans diye bagiriyorum falan bir iki sefer kustu ustunu basini giydirdim sardim sarmaladim hastaneye giderken uyudu cok guzeldi gercek gibu yasadim sacmaydi ama olsun
Ay inşallah30 lu haftalara girince emin ol su gibi geçecek
Ben de oğlumda çok sürüyordum çatlamadım bunda bi boşvermiişlik var üşeniyorum ya. Sabah akşam sürmem lazım. Bu haftalar çok hızlı büyüyorlarHaziran annelernin çoğunun yağ sürmedikleri için göbekler çatlamaya başlamış, ben sıklaştırdım korktumne olur ne olmaz süreyimse
Ahahahahahah kafayi yicez biz bi dogursaydikBen de doğmuş gelmiş içeri nasıl sokacağım diyordum rüyamda. Girmez mi daha vakti vardı diyorum. Ama çok tatlı büyük bir bebek gibiydi kıyafetli şekilde
Bende gece doğum yaptığımi gördümBen de doğmuş gelmiş içeri nasıl sokacağım diyordum rüyamda. Girmez mi daha vakti vardı diyorum. Ama çok tatlı büyük bir bebek gibiydi kıyafetli şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?