Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Muslin örtü yaz ayları için idealmiş hem kubdak flnda yapabilir onunda terinide alabiliriz koltuğun altınada serebiliriz hem ince bebeği yakmaz diye düşünüp bende 2-3tane aldım
İnce battaniyelerdende aldım 2katlı 1katlı fln
Bebeğe de şapkalı havlulardan aldım yıkayınca ona sararımm zaten en başlarda içinde ksybolcak

Yulaf ve sütle yiyebilirim

Diyetisyenim de süt kefir ya da yoğurtla yiyeceksin diyor meyveyi

Kızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Özdilek in bornoz seti var .içinde hem bornoz hm şapkalı olanı hem de havlusu var .çok da güzel . başka sitelerde daha ucuz bu arada .

Rica ederim
İyi cok şükür yuvarlanip gidiyoz
Arada ses ver ,dogum yakalsincada sessiz sessiz doğurmaya kalkani
Ya çok tatlısın yarın 30. Haftaya giriyorum ne çabuk geçiyor zaman. (Tembel kocam yüzünden)oda boyanacak dolaplar takılacak bebeğimin hiç bişeyi hazır değil Ramazanın bitmesini bekliyoruz onu geçtim de adı da belli değil yavrumun. Mert Tunahan Arel Batuhan arasında kaldım. Oğlumun adı Metehan daha ismi netleştiremeyen var mı

Sizde rüyamda anneni gördüm artık yukarda yatınn dedi banada deyin . Şaka bı yana bebeğiniz doğduktan sonra uykusuzluktan nerde yattiginizi anlamazsınız
Aynenn öyle canım inşallah hayrlsyla kucagımıza alalım da bende öyle düşünüyorum bebek olduktan sonra hiç bişey umrumda olmaz onunla uğraşırken kim naparsa yapsın

Ayni kocadan bi tanede bende var dun c tesi yapalim diyordu bugun pazar oldu

Popis yumusacik olmaliydiii boylr hayal etmemistim ruyamda bebegim karnimdan disari cikuyordu kucagima aliyorum ambulans diye bagiriyorum falan bir iki sefer kustu ustunu basini giydirdim sardim sarmaladim hastaneye giderken uyudu cok guzeldi gercek gibu yasadim sacmaydi ama olsun

Kızlar kaç tane müslin aldınız? Bende 2 tane 110x110 var şimdide aldım 3 tane daha 5 tane aldım gereksiz mi oldu acaba 65x65 aldım birde kullanışsız olur mu acaba tecrübeli anneler bilgilendirirse sevinirimm
Muslin hep kullanılıyor çok gerekli, bir tanesini zaten hastanede bebeğin altına serersin. Puset üstüne örtü olarak, uykusunda hafif kundaklayarak da kullanılır.

Bütün alışverişleri tamamladın mı? Eksikleri tamamlayıver oyalanırsın 30 lara bi gelseydik hastane çantası yıkama ütüleme derken günler geçerdi
%90 tamam. Bayram sonrası yıkama ütüleme işine giricem. O ara çanta hazırlanır. Eksikleri de görmüş olurum.

Ben de doğmuş gelmiş içeri nasıl sokacağım diyordum rüyamda. Girmez mi daha vakti vardı diyorum. Ama çok tatlı büyük bir bebek gibiydi kıyafetli şekilde

Haziran annelernin çoğunun yağ sürmedikleri için göbekler çatlamaya başlamış, ben sıklaştırdım korktum ne olur ne olmaz süreyimse
Ben de oğlumda çok sürüyordum çatlamadım bunda bi boşvermiişlik var üşeniyorum ya. Sabah akşam sürmem lazım. Bu haftalar çok hızlı büyüyorlar

Ben de doğmuş gelmiş içeri nasıl sokacağım diyordum rüyamda. Girmez mi daha vakti vardı diyorum. Ama çok tatlı büyük bir bebek gibiydi kıyafetli şekilde
Bende gece doğum yaptığımi gördüm
Normal dogurmusum doğurup sarıp yatağa bırakıyorum hiç sesi çıkmıyor uyuyo değişik bir rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…