- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.401
Valla geciyor zaman ramazan bitince dahada hizli gececek eminimYa çok tatlısınyarın 30. Haftaya giriyorum ne çabuk geçiyor zaman. (Tembel kocam yüzünden)oda boyanacak dolaplar takılacak bebeğimin hiç bişeyi hazır değil Ramazanın bitmesini bekliyoruz onu geçtim de adı da belli değil yavrumun. Mert Tunahan Arel Batuhan arasında kaldım. Oğlumun adı Metehan daha ismi netleştiremeyen var mı
Selim çok güzel bir isim yeğenimin adı olmasa düşünürdüm kesinValla geciyor zaman ramazan bitince dahada hizli gececek eminim
Benim oyum Batuhan'dan yana
Ve tabiki bizimkide belli degil SelimHan isminda gidio geliyorum
Çok geçmiş olsun hamilelik tetikliyor olabilir belki. Doğuma az kaldı zaten sağ salim atlatırız süreci insaalalhBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim
Cok gecmis olsun benim ablamda 8 yildir bu hastaliktaBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Eşim tek selim iyi diyor selimhan olarak sicak bakmadı , ama boylede kulaga hos gelmiyormuSelim çok güzel bir isim yeğenimin adı olmasa düşünürdüm kesin
Ooo masallahTatlişko kızım 1500 kilo
35 cm
maşallah :)Tatlişko kızım 1,5 kilo
35 cm
Oy maşallahTatlişko kızım 1,5 kilo
35 cm
Doğunca göreceğiz insallah. Ölçümler yanıltabiılıyorOoo masallahbenm oglusumdan sisko olucak senin kizin
gerçekten sessli güldüm ama bende arkadan yıkarken öne ulaşamıyorum önden yıkarken arkaya karnımdan eğilemiyorum ilk bebekte nasıldım hiç hatırlamıyorum ama daha doğuma 2,5 ay var büyüdükçe nasıl yıkayacaz bilmiyorumBişi söyleyeceğim afedersınız
Kıçımı yıkarken omzuma kulunç girdi. Dünden beri omzum ağrıyor
Eşim masaj yaptı ama geçmedi.
Siz önden mi
Yoksa arkadan mi yıkıyorsunuz. Yani taharet almak
Bunu da duyduk ya burda
Başka bisi demiyorum
Gebelik tetikliyor sanırım çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun ilaçları düzenli kullanınca sorun olmuyor bildiğim kadarıyla inş birdaha nöbet falan olmazBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
ilk oğlumda şapkalı havlu aldım büyüdüğünde yani 2 yaş civarı bornoz canımKızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Oylemi dersin hadi bakalm hangimiz onxe dogurcakDoğunca göreceğiz insallah. Ölçümler yanıltabiılıyor
Hay maşallah bu sefer ilk kızından daha iri olacak sankiTatlişko kızım 1,5 kilo
35 cm
Normal doğum bekleyeceksen önce o doguracakOylemi dersin hadi bakalm hangimiz onxe dogurcak
Ahahaha evet normal olsun istiyorum gec doguracagima olan inancim sifir sifir sifirNormal doğum bekleyeceksen önce o doguracak
Evet canım ılkı zayıftıHay maşallah bu sefer ilk kızından daha iri olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?