Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla geciyor zaman ramazan bitince dahada hizli gececek eminim

Benim oyum Batuhan'dan yana
Ve tabiki bizimkide belli degil SelimHan isminda gidio geliyorum

Benim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim

Çok geçmiş olsun hamilelik tetikliyor olabilir belki. Doğuma az kaldı zaten sağ salim atlatırız süreci insaalalh

Cok gecmis olsun benim ablamda 8 yildir bu hastalikta tegretol diye ilaç içiyor doktor birak dedi ama o gunde 1 tane aliyor küçük çocukları var diye ,hatta hamileykende hep kullandi ilaci , demekki sende bagisiklik zayif kalmış bu hastalikta zayif anini bekliyoo malesefki ☹

Kızlar sağ ayağım uyuşuyor. Oturarak çalışıyorum ama öğle arası epey bi yürüdüm. Normal mi gitmeli miyim doktora. Yarım saatte bir kalkma ihtiyacı hissediyorum.

gerçekten sessli güldüm ama bende arkadan yıkarken öne ulaşamıyorum önden yıkarken arkaya karnımdan eğilemiyorum ilk bebekte nasıldım hiç hatırlamıyorum ama daha doğuma 2,5 ay var büyüdükçe nasıl yıkayacaz bilmiyorum bende cesaret edipte kimsye soramadım ,, sanırım her tuvaletten sonra duş alıcaz böyle giderse

Gebelik tetikliyor sanırım çok üzüldüm canım benim geçmiş olsun ilaçları düzenli kullanınca sorun olmuyor bildiğim kadarıyla inş birdaha nöbet falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…