Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bunlar var şimdilik panda daha bitmedi
Eline sağlık canım hepsi çok güzel olmuş annem de bayadır uğraşıyor bu işlerle hepsinin tariflerini youtubedan öğrenerek yaptı bunları geçen sene yapmıştı hepsini dağıttı etrafa şimdi bebişe yenilerini yapıyor antibakteriyel ipten

İlkini hatırlıyorum
Duşa giriyordum

Geçmiş olsun ben de 15 yıldır epilepsi hastasıyım, ilaçla devam ediyorum hamilelikte de. İnşallah son nöbetiniz olur, hamilelik sonrası eegler hep temiz çıkar

Ben de bi iki kez kabizken zorladim kanama olmadi ama sonra da kendimi
kotu hissettim. Israr etmesem iyice berbat bi hal aliyor. Iyice siskinlik sancı oluyor. İsrar etsem dedigin gibi kasıklar agriyir. Sonra magnezyuma basladim bu aralar rezene iciyorum iyiyim.

Kizlar park yatağı bizzat görüp almak istiyordum elele madre modelini ama ankara da satan yer yokmuş ancak internetten almak lazım yani ..
park yatak alanlar hangi marka aldiniz ??

Arkadan yapmak da yetersiz yani

Türkçe nereye cekersen oraya gidiyor

Kabız olan arkadaşlar, demirin hapı kabız yapıyor.
Çözelti halinde olanlar yapmıyor bılgınız olsun

Kizlar park yatağı bizzat görüp almak istiyordum elele madre modelini ama ankara da satan yer yokmuş ancak internetten almak lazım yani ..
park yatak alanlar hangi marka aldiniz ??
Ben bundan aldım canım
elele madre yi de gördüm bizzat ama bu daha çok hoşumuza gitti.
fiyatı artmış ama ben kendi yatağı değil de daha kaliteli bi yatakla aldım 2200 tl ye.
kısa sürede bile uçmuş fiyatlar

Geçmiş olsun canim. Ne oluyor o anda ?

Ben de sağlıklı beslenmiyorum ne Ceviz ne balik ne düzenli beslenme. Tatli da yiyorum ama ne bileyim vicdan da duyuyorum sonra
Pursaklarda duru tıp merkezi
Ora bana uzakmis çok ucuz ama
Kabız olan arkadaşlar, demirin hapı kabız yapıyor.
Çözelti halinde olanlar yapmıyor bılgınız olsun
Vallahi aile hekimi yazdı diye ben de dalıp almışım bi kac kutu var boşa gitmesin onları mecbur alcam
İstanbul da misn bi orada var galiba elele mağazası. Güzel miydi madre kapıdan falan geçer mi acaba

Dokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Bence gayet iyi boyu uzun maşallah
Hem alttaki takvimde 1.400 diyor yakın iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…