- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.421
Eline sağlık canım hepsi çok güzel olmuş annem de bayadır uğraşıyor bu işlerle hepsinin tariflerini youtubedan öğrenerek yaptı bunları geçen sene yapmıştı hepsini dağıttı etrafa şimdi bebişe yenilerini yapıyor antibakteriyel iptenBunlar var şimdilik panda daha bitmedi
Tamam canım bende şapkalı havlu alacağım netleştirdimilk oğlumda şapkalı havlu aldım büyüdüğünde yani 2 yaş civarı bornoz canım
Oylemi dersin hadi bakalm hangimiz onxe dogurcak
İlkini hatırlıyorumgerçekten sessli güldüm ama bende arkadan yıkarken öne ulaşamıyorum önden yıkarken arkaya karnımdan eğilemiyorum ilk bebekte nasıldım hiç hatırlamıyorum ama daha doğuma 2,5 ay var büyüdükçe nasıl yıkayacaz bilmiyorumbende cesaret edipte kimsye soramadım ,, sanırım her tuvaletten sonra duş alıcaz böyle giderse
Geçmiş olsun ben de 15 yıldır epilepsi hastasıyım, ilaçla devam ediyorum hamilelikte de. İnşallah son nöbetiniz olur, hamilelik sonrası eegler hep temiz çıkarBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim
Ben de bi iki kez kabizken zorladim kanama olmadi ama sonra da kendimiAman kizlar feci kabız olmuşum zor zar yaptım ama biraz zorladım galiba kasıklarım aşırı ağrıyor öyle böyle değil kıvranıyorum ağrıdan bi lavaboya gittim bi sildim kıpkırmızı kan kalbime iniyordu neysek makattan gelmiş şimdi progestan fitil koydum inşallah kasık ağrısı keserçok korkuyorum boyle Ağrı sancı olunca Allah im esirgesin
Arkadan yapmak da yetersiz yanigerçekten sessli güldüm ama bende arkadan yıkarken öne ulaşamıyorum önden yıkarken arkaya karnımdan eğilemiyorum ilk bebekte nasıldım hiç hatırlamıyorum ama daha doğuma 2,5 ay var büyüdükçe nasıl yıkayacaz bilmiyorumbende cesaret edipte kimsye soramadım ,, sanırım her tuvaletten sonra duş alıcaz böyle giderse
Kizlar park yatağı bizzat görüp almak istiyordum elele madre modelini ama ankara da satan yer yokmuş ancak internetten almak lazım yani ..
park yatak alanlar hangi marka aldiniz ??
Geçmiş olsun canim. Ne oluyor o anda ?Benim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim
Ben de sağlıklı beslenmiyorum ne Ceviz ne balik ne düzenli beslenme. Tatli da yiyorum ama ne bileyim vicdan da duyuyorum sonraYa ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt varasla dışarıdan yemem diyor
Ora bana uzakmis çok ucuz amaPursaklarda duru tıp merkezi
Vallahi aile hekimi yazdı diye ben de dalıp almışım bi kac kutu var boşa gitmesin onları mecbur alcamKabız olan arkadaşlar, demirin hapı kabız yapıyor.
Çözelti halinde olanlar yapmıyor bılgınız olsun
İstanbul da misn bi orada var galiba elele mağazası. Güzel miydi madre kapıdan falan geçer mi acabaBen bundan aldım canımPrego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak - Fiyatı, Yorumları
Prego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
elele madre yi de gördüm bizzat ama bu daha çok hoşumuza gitti.
fiyatı artmış ama ben kendi yatağı değil de daha kaliteli bi yatakla aldım 2200 tl ye.
kısa sürede bile uçmuş fiyatlar
Bence gayet iyi boyu uzun maşallahDokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Ölcumlerde hata oluyor bazen bir dahaki ay daha belli olur.Dokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Ben hiç sorun yaşamamıştım sen yazana kadar farketmedim bileArkadan yapmak da yetersiz yani
Türkçe nereye cekersen oraya gidiyor
Kiz senin her yerin uzun maşallahBen hiç sorun yaşamamıştım sen yazana kadar farketmedim bilebenim kollarım uzun ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?