- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.441
Hahaha 174 boy oluncaKiz senin her yerin uzun maşallah
Bence gayet iyi boyu uzun maşallah
Hem alttaki takvimde 1.400 diyor yakın iyi bence
Geçen hafta çok söyledi galiba kilosunu normalde çok buna takılmam gebelik tansiyonum var yükselirse bebekte beslenemez diye üstüne düştüm en önemlisi sağlıklı ilerlesin tabi teşekkürlerÖlcumlerde hata oluyor bazen bir dahaki ay daha belli olur.
Gidip gidip kontrol ediyorum öğlenden sonra doğuma giricem demiş en son şu an yeni uyanıyordur dualarım onunlaHaziran annelerinin bebisi dogdumu acaba meraktayim
Kaç tansiyonun? Bende takipteyim ama 32 sonrasi etkilemeye başlıyor genelde sorun olmaz insaallahGeçen hafta çok söyledi galiba kilosunu normalde çok buna takılmam gebelik tansiyonum var yükselirse bebekte beslenemez diye üstüne düştüm en önemlisi sağlıklı ilerlesin tabi teşekkürler
Bence de gayet iyi kilosuDokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Benimde umarim bebisi kuveze girmezGidip gidip kontrol ediyorum öğlenden sonra doğuma giricem demiş en son şu an yeni uyanıyordur dualarım onunla
Bence sen senden gaza gelip haftaya perşembeye randevu almış miyimdirBence de gayet iyi kilosu
En son 16 10 yükseldi 5 aylıktım alfamet adında tansiyon ilacına başladım 3yıl önce tansiyon yüzünden erken doğum yapmıştım o yüzden başından beri kan sulandırıcı kullanıyordum ama yeterli gelmedi o gebeliğimde de tansiyonum vardı ama çok dikkat edilmemiştiKaç tansiyonun? Bende takipteyim ama 32 sonrasi etkilemeye başlıyor genelde sorun olmaz insaallah
Öyle gözüküyorBence sen senden gaza gelip haftaya perşembeye randevu almış miyimdir
Sen kilo da almamıştın degil mi?Ben hiç sorun yaşamamıştım sen yazana kadar farketmedim bilebenim kollarım uzun ondan galiba
Geçmiş olsun.saglikla alalim insaallah bende en fazla 14 9.5 gördüm 2.cide simdide takipteyiz. Hergun 2 kere olcuyorum.En son 16 10 yükseldi 5 aylıktım alfamet adında tansiyon ilacına başladım 3yıl önce tansiyon yüzünden erken doğum yapmıştım o yüzden başından beri kan sulandırıcı kullanıyordum ama yeterli gelmedi o gebeliğimde de tansiyonum vardı ama çok dikkat edilmemişti
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kavuşalım hepimiz
Küveze alinmiş mi?Bebis dogmus 1900 civari sanirim
6 kilodayim şuan. Almadım demeyelim az aldim diyelimSen kilo da almamıştın degil mi?
Öbür hafta bayram gidemem diye yoksa senden özenmedimÖyle gözüküyor
Ben de o yuzden gittim zaten .Öbür hafta bayram gidemem diye yoksa senden özenmedim
Herhangi bi ilaç verdimiGeçmiş olsun.saglikla alalim insaallah bende en fazla 14 9.5 gördüm 2.cide simdide takipteyiz. Hergun 2 kere olcuyorum.
Yazmamis kednime gelince detaylari paylascam deemis ama alirlar galiba 2 kiloyu gecene kadar tutarlarKüveze alinmiş mi?
Evet İstanbuldayım..Ben de sağlıklı beslenmiyorum ne Ceviz ne balik ne düzenli beslenme. Tatli da yiyorum ama ne bileyim vicdan da duyuyorum sonra
Ora bana uzakmis çok ucuz ama
Vallahi aile hekimi yazdı diye ben de dalıp almışım bi kac kutu var boşa gitmesin onları mecbur alcam
İstanbul da misn bi orada var galiba elele mağazası. Güzel miydi madre kapıdan falan geçer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?