Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence gayet iyi boyu uzun maşallah
Hem alttaki takvimde 1.400 diyor yakın iyi bence

Ölcumlerde hata oluyor bazen bir dahaki ay daha belli olur.
Geçen hafta çok söyledi galiba kilosunu normalde çok buna takılmam gebelik tansiyonum var yükselirse bebekte beslenemez diye üstüne düştüm en önemlisi sağlıklı ilerlesin tabi teşekkürler

Geçen hafta çok söyledi galiba kilosunu normalde çok buna takılmam gebelik tansiyonum var yükselirse bebekte beslenemez diye üstüne düştüm en önemlisi sağlıklı ilerlesin tabi teşekkürler
Kaç tansiyonun? Bende takipteyim ama 32 sonrasi etkilemeye başlıyor genelde sorun olmaz insaallah

Kaç tansiyonun? Bende takipteyim ama 32 sonrasi etkilemeye başlıyor genelde sorun olmaz insaallah
En son 16 10 yükseldi 5 aylıktım alfamet adında tansiyon ilacına başladım 3yıl önce tansiyon yüzünden erken doğum yapmıştım o yüzden başından beri kan sulandırıcı kullanıyordum ama yeterli gelmedi o gebeliğimde de tansiyonum vardı ama çok dikkat edilmemişti
İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan sağlıkla kavuşalım hepimiz

Geçmiş olsun.saglikla alalim insaallah bende en fazla 14 9.5 gördüm 2.cide simdide takipteyiz. Hergun 2 kere olcuyorum.

Evet İstanbuldayım..
güzeldi zaten yorumları da iyi onun , gittim ordaki eleman çokta ilgilenmedi belki özelliklerini falan anlatsa kararım değişik olacaktı.tesadüfen gürkan bebeye girdim bu modeli beğendim.
madre de 70*110 du galiba ,geçiyor evet ama sürekli odalar arası gezdirmeye güç yetmez uğraştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…