- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.461
Ben de öyle düşünüyorum. KKonuyuYazmamis kednime gelince detaylari paylascam deemis ama alirlar galiba 2 kiloyu gecene kadar tutarlar
Hayir digeridne 0 tuz gittim 33 sonrasi. Bunda şuan en fazla 13 8.5 çıktı takip edelim dedi takip ediyorum sadece.Herhangi bi ilaç verdimi
Bende öyle yapıyorum buradan takip ettim hepBen de öyle düşünüyorum. KKonuyu
Sizden takip ediyorum
Sayfaya girip hic okuyamam onca yorumu
Üşengeçler belli oluyorBende öyle yapıyorum buradan takip ettim hep
Evet tuz diyeti diyorlar bu durumu yaşayanların topiğine baktımHayir digeridne 0 tuz gittim 33 sonrasi. Bunda şuan en fazla 13 8.5 çıktı takip edelim dedi takip ediyorum sadece.
Canım buna yatak olarak ne aldın?Ben bundan aldım canımPrego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak - Fiyatı, Yorumları
Prego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
elele madre yi de gördüm bizzat ama bu daha çok hoşumuza gitti.
fiyatı artmış ama ben kendi yatağı değil de daha kaliteli bi yatakla aldım 2200 tl ye.
kısa sürede bile uçmuş fiyatlar
park yatağı aldığım yerden tavsiye ettiler canım ama markası neydi inan hatırlamıyorum 2 ay oldu alalı ama daha kurmadık yatağı,eve gidince bakayım yazarımCanım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine
Ay bunlar harika ve ne kadar çok maşallah valla anneneEline sağlık canım hepsi çok güzel olmuş annem de bayadır uğraşıyor bu işlerle hepsinin tariflerini youtubedan öğrenerek yaptı bunları geçen sene yapmıştı hepsini dağıttı etrafa şimdi bebişe yenilerini yapıyor antibakteriyel iptenEki Görüntüle 3053564
Aynen ne olur ne olmaz sürmeye başlamak lazım cidden, kimi görsem 1 önce bile olsa, diyo 1 haftasa nasıl büyümüş göbeğin diye, oyuzden hep nemli bırakmak lazım demekkiBen de oğlumda çok sürüyordum çatlamadım bunda bi boşvermiişlik var üşeniyorum ya. Sabah akşam sürmem lazım. Bu haftalar çok hızlı büyüyorlar
İlk 1 sene şapkalı havlular iyi oluyor..len onran aldımKızlar bebek için bornoz almak şart mı yoksa pelerin şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa normal havlu gibi ama şpksı var onları daha iyi olur kararsız kaldım
Valla işte 2.aydan beri içiyorum TSH hep 3.59 rakamlar bile şaşmıyor 3.49 dahi olmadı hep aynı T3 T4 normal nebilim içiyorum ama neden içiyorum bende bilmiyorum.İlk 5 ay önemliydi ben hasimato hastasıyım sıkı takip edildim ama artık etkilemez dedi doktor. İlaç kullanmıyorum ben normal diye değerlerim.
Canım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine
Ben hamileliğimin başından beri hamburger ve köfte aşeriyorum yedim de bişey çıkmadı korkmaKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Korkma benim de geçen hafta ilerlemedi 2 hafta üst üste kontrole gitmiştim bu hafta gittiğimde almış kilo bazen makine ölçümlerine çok takılmamak lazım her şey normal diyorsa dr normaldir de stres yapma bi sonraki gidişinde daha fazla aldığını göreceksinDokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Anam babam usülü diye diye 6 ayı devirdik çok şükürbenim kadin dogumcum da rahat. Troid kismiyla ilgilenmiyor zaten. Endokrine git demisti. Ben de zaten gidiyordum. Seni anlıyorum bi noktada rahat olmayi da bilmek gerek
Neden öyle erken?Ben de haziran annesi olucam galiba dr 36-37gibi alıcaz dedi dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?