Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
1. Saat tokluk 108 çıktı. Şeker işinden yırttım inşallah. Hgb ve ferritin düşüyor. Bende de beta talasemi taşıyıcılığı var. Zaten tam dolmayan depolar şimdi düşüyor. Keçiboynuzu pekmezine mi başlasam?

Hayir digeridne 0 tuz gittim 33 sonrasi. Bunda şuan en fazla 13 8.5 çıktı takip edelim dedi takip ediyorum sadece.
Evet tuz diyeti diyorlar bu durumu yaşayanların topiğine baktım

Ramazan’ı atlasam herşey kolaylaşacak pide den alamıyorum kendimi ama bugün korktum artık yeşil ve meyve olan ne varsa benim dostum

Canım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine

Canım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine
park yatağı aldığım yerden tavsiye ettiler canım ama markası neydi inan hatırlamıyorum 2 ay oldu alalı ama daha kurmadık yatağı,eve gidince bakayım yazarım

Ay bunlar harika ve ne kadar çok maşallah valla annene
bı arkadaşım temel şeyleri öğretmişti geçen sene bunları hep YouTube dan video izleyerek yaptım bende
çok zevkli aslında ama hep saymak zorundasın sayı tutmadı mi olmuyor
Mesela biriyle sohbet muhabbet sırasında öremiyorum ben
Birde evde iş güç yemek vs anca işte
Eşim ve oğlan akşamları antrenman a gidince kendimi oyalayacak kadar kıza da birkaç oyuncak olsun diye yapmaya çalışıyorum

Ben de oğlumda çok sürüyordum çatlamadım bunda bi boşvermiişlik var üşeniyorum ya. Sabah akşam sürmem lazım. Bu haftalar çok hızlı büyüyorlar
Aynen ne olur ne olmaz sürmeye başlamak lazım cidden, kimi görsem 1 önce bile olsa, diyo 1 haftasa nasıl büyümüş göbeğin diye, oyuzden hep nemli bırakmak lazım demekki

İlk 5 ay önemliydi ben hasimato hastasıyım sıkı takip edildim ama artık etkilemez dedi doktor. İlaç kullanmıyorum ben normal diye değerlerim.
Valla işte 2.aydan beri içiyorum TSH hep 3.59 rakamlar bile şaşmıyor 3.49 dahi olmadı hep aynı T3 T4 normal nebilim içiyorum ama neden içiyorum bende bilmiyorum.

Kizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi ya rahatça yemek yemeyi özledim
Ben hamileliğimin başından beri hamburger ve köfte aşeriyorum yedim de bişey çıkmadı korkma Bi dr diyodu yabancılar çiğ kıyma et yiyorlar özellikle ama bir şey olmuyor önemli olan bilindik düzgün yerden yeyin.

Dokuz gün önce muayeneye gitmiştim bugünde kontrole gittim 9 gündür sadece 100 gram almış doktor haftasına göre normal olduğunu söyledi ama az kilo almış sanki 39cm 1350 gram
Korkma benim de geçen hafta ilerlemedi 2 hafta üst üste kontrole gitmiştim bu hafta gittiğimde almış kilo bazen makine ölçümlerine çok takılmamak lazım her şey normal diyorsa dr normaldir de stres yapma bi sonraki gidişinde daha fazla aldığını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…