- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.481
Ben histeroskopi geçirmiştim rahim dardı sorun olabiliyormuş bu tür durumlar o yüzden son haftalar riske atmamak için 36 37 lerde alınıyormuş bunu perinatolog dedi kadın doğumcuma sormadım bayramdan sonra bi de ona sorucam o da sezeryan olur demişti ama tarih vermemiştiNeden öyle erken?
Hımm hayırlısıBen histeroskopi geçirmiştim rahim dardı sorun olabiliyormuş bu tür durumlar o yüzden son haftalar riske atmamak için 36 37 lerde alınıyormuş bunu perinatolog dedi kadın doğumcuma sormadım bayramdan sonra bi de ona sorucam o da sezeryan olur demişti ama tarih vermemişti
Dayanılmazsa git bi baktır tabiKizlar benim bel ve kasık ağrım hala geçmedi dr a gideyim mi sizce kaç saat oldu yatıyorum ama geçmedi
Evet canım dikişlerin dayanmayabilir diye düşünüp riske atmak istemiyordur seni zaten 37 de alınınca sorun olmaz bence bebek açısındanHımm hayırlısıBenim de 3. Sezaryen diye erken olabilir demişti dikişleri zorlar diye mi artık nedendir bilmem bekleyip göreceğiz
Nasil kan isiyosun cnm kanamanmi var yoksa cisindemi kan varKizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
Oooomaşaallah kaç günlüksün kızTatlişko kızım 1,5 kilo
35 cm
Bence ilk ben doğurcamOylemi dersin hadi bakalm hangimiz onxe dogurcak
Ahahahshs dogru olabilir evet bende 36-37 gibi dogsun istiyorum 40 lara 42 lere kadar bekleyemem sanirimBence ilk ben doğurcam36.hagtayı görürsem inşaallah doğacaklar
Muhtemelen bencede öyle ben tansiyon konusunda tereddüt ettim sadece hayırlısı haklısın stres daha da kötüleştiriyor herşeyiKorkma benim de geçen hafta ilerlemedi 2 hafta üst üste kontrole gitmiştim bu hafta gittiğimde almış kilo bazen makine ölçümlerine çok takılmamak lazım her şey normal diyorsa dr normaldir de stres yapma bi sonraki gidişinde daha fazla aldığını göreceksin
29+1 canim.Oooomaşaallah kaç günlüksün kız
İnşallah öyle olacakBence ilk ben doğurcam36.hagtayı görürsem inşaallah doğacaklar
Onu düşündüm ben de şimdi29+2 degilmibenim 29+0
Muhakak haber verKizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
Takvimden bahsediyorsan 29+1 de giriyor 30 haftayaOnu düşündüm ben de şimdi
29+0 olunca sonraki haftaya giriyor muydu diye ?
Yoksa 29+1 olunca mi giriyor sonraki haftaya
Evet takvimTakvimden bahsediyorsan 29+1 de giriyor 30 haftaya
EvetEvet sat 29 eylul mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?