Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

28 +3 e gore mi doğum oluyormuş? Bunu merak ediyorum

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah doğumdan sonra tekrar eski haline donersin

evet , bebek irileşip kg alıyor haliyle uyum, takip haftasına degıl ultrasyona gore planlarak yapılıyor .
Burda önemli olan 37. haftayı tamamlayabilmek ,ciğer gelişiminden dolayı
Ama şuda var. Ikiside 39 haftada ama biri 3.5 kilo biri 4.5 kilo doğanda oluyor. Yani aslında normal doğum için haftaya göre karar veriliyor kilosu ilerde yada geride olsada. 42 ye kadar bekliyor mesela benim doktorum sata göre.

Evet direk enfeksiyondan oluyor hatta. Ya da kum taş bişey dökersen. Benim idrarımda da az miktarda vardı antibiyotik içtim. Birşeyi yoktur inşallah basit bir enfeksiyondur.

Herkese merhaba. Uzun bir süredir panik atak evham şeklinde ilerliyordu sürecimiz. Şimdi iyiden iyiye depresyona girdim. İlaç da alamıyorum. Psikiyatrist ilaç alabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi ama zaten bebekle ilgili bu kadar evham ve korkum varken bunu yapamıyorum. Benim gibi önceden ilac kullanmış simdi kullanamadığı için zorlananlar var mı?

Her günüm işkence gibi, acı çekiyorum. Lütfen bana dua edin. Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…