- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.501
Çok geçmiş posun kötü düşünme haber ver mutlaka bize dualarımız seninle.Kizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
Bende bugün doktor kontrolündeydim ..
Rahim ağzı uzunluğumuz 5 cm .
Normalde 26+2 olmam gerekirken ;
28+3 çıktık ...
Kg da ; 1.200 gr
Bu şeker gerçekten tehlikeli ;
Doktor "haftasına göre iri bir bebek , şeker için günlük takip edelim , diyete dikkat edelim "
Rabbim yardım etsin valla , hamile kalamamak ayrı stres , hamile olup gebeliği sağlıkla sürdürmek apayrı stresmiş ..
Sadece idrar yolu enfeksiyonudur umarım. Ağrıda yapar zaten. Umarım iyidir ikisideAy yıldızın idrarında mı kan var acaba, yoksa kanaması mı var hiçbisey anlamadım umarım önemli bir sey yoktur
İdrar yolu enfeksiyonda kan oluyor muydu ?Sadece idrar yolu enfeksiyonudur umarım. Ağrıda yapar zaten. Umarım iyidir ikiside
Benm enfeksiyon cok yuksekti hasataneye yatirildim hatta ama kan falan yoktuİdrar yolu enfeksiyonda kan oluyor muydu ?
İlerlerse idrarda kanama şeklinde oluyor.İdrar yolu enfeksiyonda kan oluyor muydu ?
Ama olabiliyor bazen. Umarım basit birseydir.Benm enfeksiyon cok yuksekti hasataneye yatirildim hatta ama kan falan yoktu
Umarim bende cok meraklandim aklima hemoroid de olabilecegi geldi bende kanama yasiyordum cok zorlandigimdaAma olabiliyor bazen. Umarım basit birseydir.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah doğumdan sonra tekrar eski haline donersinBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim
evet , bebek irileşip kg alıyor haliyle uyum, takip haftasına degıl ultrasyona gore planlarak yapılıyor .28 +3 e gore mi doğum oluyormuş? Bunu merak ediyorum
Evet ben de böyle biliyorum:/ inşallah enfeksiyondan falandırİlerlerse idrarda kanama şeklinde oluyor.
Elden geldiği kadar yıkayıp olmadığı noktada bebeğe aldığım mendiller den kullanıyorum.Arkadan yapmak da yetersiz yani
Türkçe nereye cekersen oraya gidiyor
Canım insallah kotu bisey yoktur,habersiz bırakma bizi de.Rabbim yardımcın olsunKizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
Hayırlısıylaevet , bebek irileşip kg alıyor haliyle uyum, takip haftasına degıl ultrasyona gore planlarak yapılıyor .
Burda önemli olan 37. haftayı tamamlayabilmek ,ciğer gelişiminden dolayı
Ama şuda var. Ikiside 39 haftada ama biri 3.5 kilo biri 4.5 kilo doğanda oluyor. Yani aslında normal doğum için haftaya göre karar veriliyor kilosu ilerde yada geride olsada. 42 ye kadar bekliyor mesela benim doktorum sata göre.evet , bebek irileşip kg alıyor haliyle uyum, takip haftasına degıl ultrasyona gore planlarak yapılıyor .
Burda önemli olan 37. haftayı tamamlayabilmek ,ciğer gelişiminden dolayı
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?