Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çokkk geçmiş olsun canım

Benim de evhamli bir yapım var ama ilaç falan kullanmadım. Eminim bu bebekler ne kadar zor olsa da bize iyi gelecek .Ben hep kendime bir arkadaş doğuracağımı düşünüyorum. Beraber gideceğimiz tatilleri .inşallah Allah da sifani verir

Ama şuda var. Ikiside 39 haftada ama biri 3.5 kilo biri 4.5 kilo doğanda oluyor. Yani aslında normal doğum için haftaya göre karar veriliyor kilosu ilerde yada geride olsada. 42 ye kadar bekliyor mesela benim doktorum sata göre.
42 derken hafta mı ?
Aslında bu tamamen anne rahmine bağlı..
40 . Haftaya gelmiş ve kgdu fazla olan bebeği içerde normal doğum olarak bekletmek yanlış bişey bence .
Daha doğrusu tüm riskleri almış oluyosun.

Zaten ben de normalde olsa sezeryan da olsa haftaya göre dedim diğer mesajda ..
Yani senin takibin Sat a göre 25 dir ama bebek gelişimini 2 hafta ilerde götürür . Haliyle kg olarak da gelişim gösterir , bu da demek oluyor ki olan durumu , olan haftası baz alınır ..
Bugün bana doktorum böyle açıkladı .

Çok üzüldüm adına. Aslında hamilelikte tetikliyor bu tip sorunları. Terapi desteği alabilsen iyi olabilir belki senin için.

Annem de covid zamanı yarı zamanlı çalıştığı için yapabildi bunları terapi gibi geliyor bana diyor benim de hiç yeteneğim yok keşke ben de yapabilsem

Benimde yaklaşımım hep bu. Bana iyi geldiler ve bence yine gelecek. Ve tam söylediğin gibi hiç kimsenin vermediği sonsuz sevgiyi aldığın ve verdiğin bir birey oluyor. Gün gün nasıl geliştiğini izlemek muhteşem.

Kızlar selam günlerdir burayla ilgilenemedim annemler vardı. Şimdi Morkahve şeker ustası olarak sorum sana ben bu işten birşey anlamadım. Geçen sana denicem demiştim ya akşam öğününde içli pideler yedim üzerine de abartmıyorum tam 4 tane kadayıf peki tokluk 1. saat kaç çıktı? 85 ( babam şeker hastası benden sonra hemen o ölçtü onunki 250 idi) neyse ben hem 1. saati hem de yemeğim bittikten sonra 1.5 saat sonrasını ölçüyorum( diyetisyen de ille ikinci saati istiyo) o da 148 çıktı. Bu nasıl şeker ben hiç anlyamadım. Bugün de 1 baklava yedim 1. saat tokluk 95 çıktı 2. saat 87. Diyet yapmaktan memnunum kilo kontrolü açısından ama bu rakamlarla nasıl şekerim var onu çözemedim

Sonra bu kiloları nasıl aldık

Valla şeker sınırda çıkıp dikkat etmeye başlayana kadar bende öyleydim şimdi jelibon falan yememeye çalıştığım için kilo alaımımm yavaşladı inanır mısın

Bence yok canım, bende diyet yapıyorum, oldukça dikkat ediyorum ölçüyorum 150 - 180 arası çıkıyor ortalama.
Demekki diyet yapmasam 200ü geçecek henüz denemedim ama bu hafta sonu eşimin annesine geldik bol bol bozulacak deneyeceğim

Benimde öyle çıkıyor ve ben diyet yapıyorum, insülin için alt sınır sanırım 200

Diyetisyenin ne yememe gibi listesi oldu ?
Şekeri yükselten besin ögeleriyle ilgili hangilerini kısıtladı ?
Açıkcası benim de ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…