- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.521
Aynen vallahi annelerimiz bizi nasil dogurdu nasil buyuttu söyle böyle napalım. Nasibi varsa doguyor büyüyor. Ilk zamanlarda az biraz stresim vardı yok diyemem ama alistım galibaAnam babam usülü diye diye 6 ayı devirdik çok şükür
Bende 1 cam 1 perde yıkadım yoruldum ama mis olduTek basima bi cilginlik yapip mutfak dolap ici dişi silme yapicam
Cok yormadan usul usul yapicam yemisim pilatesinii,bu daha etkili
Çokkk geçmiş olsun canımBenim epilepsi kabusum dün itibariyle geri geldi.
10 yıldır rahattım 6 yıldır da ilaç içmiyordum. Dün sabah uykudan uyanırken nöbet başlamış eşim duymuş. Ambulans çağırmış.
Mr ve eeg çekildi, kadın doğum, nöroloji muayenesi derken düzenli ilaca başladım
Allah dermansız dert vermesin ne diyim
Benim de evhamli bir yapım var ama ilaç falan kullanmadım. Eminim bu bebekler ne kadar zor olsa da bize iyi gelecek .Ben hep kendime bir arkadaş doğuracağımı düşünüyorum. Beraber gideceğimiz tatilleri .inşallah Allah da sifani verirHerkese merhaba. Uzun bir süredir panik atak evham şeklinde ilerliyordu sürecimiz. Şimdi iyiden iyiye depresyona girdim. İlaç da alamıyorum. Psikiyatrist ilaç alabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi ama zaten bebekle ilgili bu kadar evham ve korkum varken bunu yapamıyorum. Benim gibi önceden ilac kullanmış simdi kullanamadığı için zorlananlar var mı?
Her günüm işkence gibi, acı çekiyorum. Lütfen bana dua edin. Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum.
42 derken hafta mı ?Ama şuda var. Ikiside 39 haftada ama biri 3.5 kilo biri 4.5 kilo doğanda oluyor. Yani aslında normal doğum için haftaya göre karar veriliyor kilosu ilerde yada geride olsada. 42 ye kadar bekliyor mesela benim doktorum sata göre.
Hala gelmedi ya
Bende girip bakıyorum ara ara birsey yazacak mi diyeHala gelmedi ya
Bnce güzel. Bnde yavuz Selim düşünüyorumEşim tek selim iyi diyor selimhan olarak sicak bakmadı , ama boylede kulaga hos gelmiyormu
Çok üzüldüm adına. Aslında hamilelikte tetikliyor bu tip sorunları. Terapi desteği alabilsen iyi olabilir belki senin için.Herkese merhaba. Uzun bir süredir panik atak evham şeklinde ilerliyordu sürecimiz. Şimdi iyiden iyiye depresyona girdim. İlaç da alamıyorum. Psikiyatrist ilaç alabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi ama zaten bebekle ilgili bu kadar evham ve korkum varken bunu yapamıyorum. Benim gibi önceden ilac kullanmış simdi kullanamadığı için zorlananlar var mı?
Her günüm işkence gibi, acı çekiyorum. Lütfen bana dua edin. Hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum.
Annem de covid zamanı yarı zamanlı çalıştığı için yapabildi bunları terapi gibi geliyor bana diyor benim de hiç yeteneğim yok keşke ben de yapabilsemAy bunlar harika ve ne kadar çok maşallah valla annene
bı arkadaşım temel şeyleri öğretmişti geçen sene bunları hep YouTube dan video izleyerek yaptım bende
çok zevkli aslında ama hep saymak zorundasın sayı tutmadı mi olmuyor
Mesela biriyle sohbet muhabbet sırasında öremiyorum ben
Birde evde iş güç yemek vs anca işte
Eşim ve oğlan akşamları antrenman a gidince kendimi oyalayacak kadar kıza da birkaç oyuncak olsun diye yapmaya çalışıyorum
Benimde yaklaşımım hep bu. Bana iyi geldiler ve bence yine gelecek. Ve tam söylediğin gibi hiç kimsenin vermediği sonsuz sevgiyi aldığın ve verdiğin bir birey oluyor. Gün gün nasıl geliştiğini izlemek muhteşem.Benim de evhamli bir yapım var ama ilaç falan kullanmadım. Eminim bu bebekler ne kadar zor olsa da bize iyi gelecek .Ben hep kendime bir arkadaş doğuracağımı düşünüyorum. Beraber gideceğimiz tatilleri .inşallah Allah da sifani verir
İnşallah enfeksiyon ya da hemoroid falandırHala gelmedi ya
Sonra bu kiloları nasıl aldıkYa ben aşırı rahatım, keşke bende az düşünsem. O kadar çok Burger, jelibon çikolata cips yedim ki dikkat edenlere özeniyorum. İşyerinde aynı haftalarda OLan arkadaşım var masasında ceviz süt varasla dışarıdan yemem diyor
Bence yok canım, bende diyet yapıyorum, oldukça dikkat ediyorum ölçüyorum 150 - 180 arası çıkıyor ortalama.Kızlar selam günlerdir burayla ilgilenemedim annemler vardı. ŞimdiMorkahve şeker ustası olarak sorum sana ben bu işten birşey anlamadım. Geçen sana denicem demiştim ya akşam öğününde içli pideler yedim üzerine de abartmıyorum tam 4 tane kadayıf peki tokluk 1. saat kaç çıktı? 85 ( babam şeker hastası benden sonra hemen o ölçtü onunki 250 idi) neyse ben hem 1. saati hem de yemeğim bittikten sonra 1.5 saat sonrasını ölçüyorum( diyetisyen de ille ikinci saati istiyo) o da 148 çıktı. Bu nasıl şeker ben hiç anlyamadım. Bugün de 1 baklava yedim 1. saat tokluk 95 çıktı 2. saat 87. Diyet yapmaktan memnunum kilo kontrolü açısından ama bu rakamlarla nasıl şekerim var onu çözemedim
Benimde öyle çıkıyor ve ben diyet yapıyorum, insülin için alt sınır sanırım 200Selam, sağ ol. Teşekkür ederim. Burada 1 saat sonrası ölçüm yapıyoruz. Türkiye'de bazı yerlerde 2 saatmış diye duydum. 2 kez yemekten bir saat sonra 170ti, böyle sonuçları normalde gördüğüm olmamıştı. 2. saat 140 altına indi. Ama bugün tüm öğünleri ölçücem bakalım.
Diyetisyenin ne yememe gibi listesi oldu ?Kızlar selam günlerdir burayla ilgilenemedim annemler vardı. ŞimdiMorkahve şeker ustası olarak sorum sana ben bu işten birşey anlamadım. Geçen sana denicem demiştim ya akşam öğününde içli pideler yedim üzerine de abartmıyorum tam 4 tane kadayıf peki tokluk 1. saat kaç çıktı? 85 ( babam şeker hastası benden sonra hemen o ölçtü onunki 250 idi) neyse ben hem 1. saati hem de yemeğim bittikten sonra 1.5 saat sonrasını ölçüyorum( diyetisyen de ille ikinci saati istiyo) o da 148 çıktı. Bu nasıl şeker ben hiç anlyamadım. Bugün de 1 baklava yedim 1. saat tokluk 95 çıktı 2. saat 87. Diyet yapmaktan memnunum kilo kontrolü açısından ama bu rakamlarla nasıl şekerim var onu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?