Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani inanki çok garip geliyor. 1 aydır sıkı diyetteyim açlık daha 80 görmedim hep 70 küsürlerde hatta bugün 68 çıktı. Tokluk da 90-110 civarı işte en en yüksek gördüğüm rakam 148 oldu o da 4 tane tatlıdan sonra. Ben de çözemedim

Bende bugün ölçüm cihazı aldım ama akıllı gibi sormadım doktora . Günde kaç kere ölçmeliyim ? Kaç saat arayla diye ?
Nasıl ölçüm yapıyoruz ?

Diyetisyenin ne yememe gibi listesi oldu ?
Şekeri yükselten besin ögeleriyle ilgili hangilerini kısıtladı ?
Açıkcası benim de ihtiyacım var
Aslında herşey yasak. Şöyleki pilav makarna patates bezelye havuç. Bunlar beni zorlamıyor zatwn ama hamurişi ve tatlı çok zor. Haftada bir kere sütlü tatlı yiyebilirsin ama bol fındıkla. Meyve öğünü her gün yok olduğu günler de mutlaka ayran süt ya da yoğurtla. Fındık ceviz ve bir adet süt ayran çantadan eksik olmayacak ve asla çok aç kalmayacaksın. Her öğün bir dilim tam buğday ekmeğim var ancak bir kepçe çorba da içebilirsin yerine. Öğlenleri genelde bir kase çorba bir dilim tam buğday muhakkak yanına yoğurt. Yoksa şeker yükselirmiş sadece karbonhidratla. Bazen de yulaf muz süt karşımı ya da salata ya da bol yeşillik ve peynirli sandviç. Benim öğlen pek yemeğim yok küçük bebeğim olduğu için pratik şeyler istedim. Akşamları haftada üç sebze üç et balık ya da tavuk bir günde kurubaklagil. Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Hanımlar aranızda diş ağrısı çeken varmiydi dün başladı ağrı uyutmadi yirmilik çürük
Bugün doktora gittim film çektirmek istemedim doktor kullanabileceğim antibiyotik verdi ve parol içtim dört saat falan rahatlattı yine başladı ağrı çok feci bişi
Antibiyotik ne zaman kurutur bu iltihabı ne zaman geçer ağrım bileniniz varmı

Ben yaşadım geçen hafta. Çekim yapamayız müdahale için bekleyelim dedi. Antibiyotik etkiler aslında yarına kadar geçer tamamen insaalalh.

Ben yaşadım geçen hafta. Çekim yapamayız müdahale için bekleyelim dedi. Antibiyotik etkiler aslında yarına kadar geçer tamamen insaalalh.
Çok feci bişi antibiyotikden sonra ağrımayan diş etlerim ağrımaya başladı bu antibiyotik enfeksiyon olan yerlere mi hücum ediyor anlamadım asıl ağrıyan dişte ağrı yok

İnşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin

Bence biraz diyetini hafiflet, çok çok da dalmadan normal tek düzende devam et. Ben baya dikkat etmekle bu rakamları göremedim demek ki bir tık risk var diyorum.

Doktora da sor elbette ama ekmeği ve pirinci biraz hayatına çağırabilirsin, işlenmiş şeker çok ekleme şimdilik doktorlar hafta ilerledikçe ilerlemesin den korkuyor sanırım

Ben bekarken tegretol içtim. Hamilelik planlarken değiştirdi ilacı. Lamictal içtim. Lohusalıktan sonra bırakmıştım uzun süredir nöbet olmuyordu. İyiydim dediğin gibi. Keppra verdi şimdi.
Eşimin yanında hiç olmamıştı çok korkmuş.

İnşallah ileride ilacı bırakabilirim. Şu an doğumda falan nöbet olur diye korkarım. Hatta hiç macera aramadan direk genel anesteziyle sezaryen olayım diyorum. İlk doğumdaki cahil cesaretim yok

Canım şeker dengesizligi böyle bir şey maalesef. Bir bakiyorsun çok yükselmiş bir baikiyorsun çok düşmüş. Çok hareket ediyorsan şekeri yerine koyman gerekiyor demek ki. Benim bazen 40 Lara düşüyor. Senin dengesizliğin aşağı ivmeliyse bence diyet yapmana gerek yok gibi. Biraz dikkat etsen yeter. Düşmemesi de önemli. Olmazsa doktora tekrar git. Cagirmislardir zaten belli bir zamanda. Ama diyeti gevset sanırım sen baya sıkı uyuyorsun.

Geçmiş olsun ben de 15 yıldır epilepsi hastasıyım, ilaçla devam ediyorum hamilelikte de. İnşallah son nöbetiniz olur, hamilelik sonrası eegler hep temiz çıkar

Eeg ve mr temiz aslında. Hep öyle çıkıyordu da nöbet olduğu için doktor ilaç veriyordu mecburen.
İnşallah bırakabiliriz ilacı ileride..

1 batdak fanta içtim 1 saat sonra ölçtüm 120 çıktı
Bilerek yaptim bende artik seker yokdiyorum ya dikkat edecegim durum yok gibi

Yok korkma ilacini duzenli iç vuvudun diguma kadar ilaca alışır birsey olmaz inşallah, ablamda bir kere benim yanidma geçirmişti dehsete kapilmistim eşinin korkusunu anladim insan sevdigini o halde görünce cok zor cok

yildizsavascisi kuzum inşallah iyisindir.
Ben çok gerildim kızlar, inşallah iyidir
Biraz araştırdım enfeksiyon sebepli olur diyor, bebişle ilgili kötü şeyler yazmıyor.
Aklıma çok kötü şeyler gelmiyor ama bunca saat yazmaması beni tedirgin etti
Kabızdı, makattan da kan geldi demişti bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…