- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.581
Bu seferde wc ye gitmekten uyuyamiycazAynen bu aralar baya benide uyutmuyo baya hareketli uyusamda uyanıyorum hep , hamileyken uyurum diyodum doğana kadarda sanırım olmıcak gibigwrçi 32.haftadan sonra azalıyomuş hareketleri yeri daraldıkça
Abow öyle oluyorsa yandık ben 4 filan kalkıyorum 8 e mi çıkacak yaniBu seferde wc ye gitmekten uyuyamiycaz
Ben şimdiden 2 kere kalkiyorum, 32 den sonra 4 olur
Kiz yok sen 3 saatte bir ilac aliyorsun haliyle 4 oluyor normal oda belki 5 e yükselir bisey olmazAbow öyle oluyorsa yandık ben 4 filan kalkıyorum 8 e mi çıkacak yani
Umarım kötü biseyin yoktur canım allah bebeğini sana bağışlasınKizlar kan işiyorum, dr a gidiyorum dua edin nolur kötü bir şey çıkmasın elim ayağım titriyor
Ayyyyyyy resmen yandııkkk deseneBu seferde wc ye gitmekten uyuyamiycaz
Ben şimdiden 2 kere kalkiyorum, 32 den sonra 4 olur
Yıldız savaşçısı naptı acaba ????İdrar yolu enfeksiyonda kan oluyor muydu ?
Yonca seni sabah görünce hep şaşırıyorum eskiden uyuyordun sabahları kaçırıyordun ya hepAyyyyyyy resmen yandııkkk desene
Bende kendime şaşırıyorumYonca seni sabah görünce hep şaşırıyorum eskiden uyuyordun sabahları kaçırıyordun ya hep
Meraktan hep girip baktim. İyidir inşallahYıldız savaşçısı naptı acaba ????Evet eğer ilerlerse idrar yolu yada böbrekte kum falan olursa idrarda kan olur..büyük ihtimal kum gibibi durum olabilir..
Kız şaka lapıyorsun demi..62 ya da 64 ile hamile kaldım şuan 82/83 arasıyım
Yok o şuan başı çekiyor kilo almadaKız şaka lapıyorsun demi..sen az kilo almamış mıydın?bende 62yle falan kaldım..sen nasıl 20 kilo aldım valla günüm senin bu haberinle başladı..
Çok şaşırdım..profilde zayıf duruyor onu ben hep zayıf hayal ettimYok o şuan başı çekiyor kilo almada
Suyu çok içiyorsan ve bebek idrar torbasına baskı lapmadığı zaman idrarın çok olur canım..bazen benimde az bazen çok oluyor..eğer su olmuş olsa Allah korusun çamaşırında görürsün gün içinde ıslaklık hissedersin..Tuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi
Akintida artis var ama bu bayadir suruyor persembe gunu doktordaydim suyumun iyi durumda oldugunu soyledi demekki ben bosuna evham yapiyorumSuyu çok içiyorsan ve bebek idrar torbasına baskı lapmadığı zaman idrarın çok olur canım..bazen benimde az bazen çok oluyor..eğer su olmuş olsa Allah korusun çamaşırında görürsün gün içinde ıslaklık hissedersin..
Haziran annelerndemi ne okudum, sanırım diğer suyu tutamıyomuşsun o akıyomuş ayağı kalktıkça, idrarla geliceğini sanmam, bendr çok su içiyorum oyuzden çok gidiyorum wc yeTuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?