Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen bu aralar baya benide uyutmuyo baya hareketli uyusamda uyanıyorum hep , hamileyken uyurum diyodum doğana kadarda sanırım olmıcak gibi gwrçi 32.haftadan sonra azalıyomuş hareketleri yeri daraldıkça
Bu seferde wc ye gitmekten uyuyamiycaz
Ben şimdiden 2 kere kalkiyorum, 32 den sonra 4 olur

Yonca seni sabah görünce hep şaşırıyorum eskiden uyuyordun sabahları kaçırıyordun ya hep
Bende kendime şaşırıyorum Eşim bayadır gececi değil o gececi olunca bozuluyodu uyku düzenim şimdi hep 7buçuk gibi kendiliğimden uyanıyorum , tabi bunun çocuğunda etkisi var oda uyutmuyo resmen

Tuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi

Yok o şuan başı çekiyor kilo almada
Çok şaşırdım..profilde zayıf duruyor onu ben hep zayıf hayal ettim bende sağlık ocağına gittim 1 kilo az geldim önceki haftadan..68 olmuşum..ama inanki hiç tatlı yemiyorum hiç yapmıyorum..sadece günde 2 elma yiyorum ..bu şeker olayı korkuttu beni elim hiç tatlıya gitmiyor..beyaz ekmeğide eve eşim hiç almıyor dayanamam diye oda çavdar ekmeği yiyor benimle zaten ben çok severim o tarz ekmekleri. Ben galiba 72 ile falan doğuma giderim gibi öyle düşünüyorum

Tuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi
Suyu çok içiyorsan ve bebek idrar torbasına baskı lapmadığı zaman idrarın çok olur canım..bazen benimde az bazen çok oluyor..eğer su olmuş olsa Allah korusun çamaşırında görürsün gün içinde ıslaklık hissedersin..

Akintida artis var ama bu bayadir suruyor persembe gunu doktordaydim suyumun iyi durumda oldugunu soyledi demekki ben bosuna evham yapiyorum

Haziran annelerndemi ne okudum, sanırım diğer suyu tutamıyomuşsun o akıyomuş ayağı kalktıkça, idrarla geliceğini sanmam, bendr çok su içiyorum oyuzden çok gidiyorum wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…