Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yine bu haziran annelerinde okudum ordada olan varmış bendede oluyo ara sıra karnımdan çıt sesi geliyo ara sıra böyle parmak çıtlatır gibi ,kemik sesimi bebeğin benden mi geliyo çözemedim saçma dersiniz diye söylememiştimde ordada birinde olduğunu görünce şaşırdım

Bende de oluyor bu ses ama bence bebekle ilgili değil. Yani bebek sesini duymamız çok zor. Mesela böbrek mide duymuyoruz sesleri çalışırken bebekte öyle.

Bende de oluyor bu ses ama bence bebekle ilgili değil. Yani bebek sesini duymamız çok zor. Mesela böbrek mide duymuyoruz sesleri çalışırken bebekte öyle.
Yani bende öyle düşünüyorum çok saçma aama acaba neden geliyor değişik

Ya benim yüklemede çok yüksek çıktı 75likte 244. Diyete harfiyen uyuyorum açlık 60larda tokluk 100sınırını zor geçiyor. Kontrole gittiğimde dedim diyetisyene ya ben kaçamak yapıyorum yinede çıkmıyor şeker . Dondurmada yedim meyve suyu da içtim. Allah razı olsun 1 2 dilim buğday ekmeği fazla yiyebilirsin dedi Ayranı da bir bardak daha ekledi. Aslında normalde de çok şeker tatlı aramayan birikimdir. Diyet olunca sürekli çorba sebze yemeği yapmam gerekiyor evde daha ne kadar dayanırım bilmiyorum mutfaktan çıkamıyorum ki bi çorba yapıyorum akşam öğle ertesi gün akşam içiyorum hergün 1 yumurta yazıyor ama ben 2yiyorum gıdaklamama az kaldı yemeklerden tiksinicem yakında

Bir yere gitmediğim icin tatlı ve aşırı yemek olmuyor.

Gün-de bazen 1, küçükse 2 muz yıyıyorm
2 elma yiyorum
2 portakal yiyorum
Havuç yiyorum
E diğer meyveler de cıktı şimdi, onlarda eklendi listeye
Benim kız tam bir meyve canavarı, o yuzden evde meyve çeşitli cok oluyor.

Meyveyi bırakamadım yapacak bisi yok.

Ekmek yemekten iyidir. Geç yatıyorum midem çok kötü oluyor
Ben de meyve yiyorum işte.

Tatlı yemiyorum ama baya meyve yıyorum
Ramazan pidesinden uzak duruyorum. Sadece kahvaltıda yiyorum onu .

Ben de şuan 69 kiloyum .

13 kilo almışım yani

Ilkinde 30 kilo ile girdim doğuma bunda özellikle akşamları ya da gece yemek yemekten uzak duruyorum

Ama yapı da çok önemli tabi

Yani bana da öyle geldi doktora da sorucam bence bana 75lik yapmaları gerekiyordu tekrar ya. Bu şekilde cidden hep düşük çıkıyor.
Benim ilkinde çok oluyordu şimdi daha duymadım ama yanlış hayırşamıyorsam bebeğin eklemlerinden geliyordu google a yaz araştır bak
Aynı durum bende mevcut gerçekten. Arada bozduğumda bile yükseltemedim şekeri. Bende senin gibi her gün farklı yemek yapıyorum maalesef ama benim liste biraz daha protein ağırlıklı bir de arada sevdiğim şeyler var yine de çok sıkı ben de yavaştan kaçamaklara başladım. Tabi yine de hep ölçüm yapıyorum

Dediğin gibi yapı önemli birazda. Ben bu yazdıklarınıza göre çok daha sağlıksız besleniyorum. Tek artım çok hareket ama oda kapatmaz bu açığı. Sadece paketli gida oldukça az tüketiyorum tatlıdan yiyorum yani. Pide yersemde çok canım isterse sabah yiyorum bende

Canım ben bir de güya sağlıklı besleniyorum. Hergün evde ayrı bir sebze yemeği yapılıyor düşün.
Kızımdan dolayı eve abur cubur almıyorum. Zaten ben de öyle pek sevmem abur cuburu.
Ekmek sadece kahvaltıda

İçecek olarak sudan başka bisi içmem.
Öyle kola, meyve suyu falan eve almam zaten.
Yine de kilodan kaçamadım

Ben böyle yesem kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…