- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.601
Bende de oluyor bu ses ama bence bebekle ilgili değil. Yani bebek sesini duymamız çok zor. Mesela böbrek mide duymuyoruz sesleri çalışırken bebekte öyle.Yine bu haziran annelerinde okudum ordada olan varmış bendede oluyo ara sıra karnımdan çıt sesi geliyo ara sıra böyle parmak çıtlatır gibi ,kemik sesimi bebeğin benden mi geliyo çözemedimsaçma dersiniz diye söylememiştimde ordada birinde olduğunu görünce şaşırdım
Bende geceden beri sırf ona bakmak için girdim umarım sadece müşahede altındadır ondan girmemiştir.Meraktan hep girip baktim. İyidir inşallah
Yani bende öyle düşünüyorum çok saçma aama acaba neden geliyor değişikBende de oluyor bu ses ama bence bebekle ilgili değil. Yani bebek sesini duymamız çok zor. Mesela böbrek mide duymuyoruz sesleri çalışırken bebekte öyle.
Akıntılar beyaz kokusuz ve kremsi ise korkma..Akintida artis var ama bu bayadir suruyor persembe gunu doktordaydim suyumun iyi durumda oldugunu soyledi demekki ben bosuna evham yapiyorum
Ya benim yüklemede çok yüksek çıktı 75likte 244. Diyete harfiyen uyuyorum açlık 60larda tokluk 100sınırını zor geçiyor. Kontrole gittiğimde dedim diyetisyene ya ben kaçamak yapıyorum yinede çıkmıyor şeker . Dondurmada yedim meyve suyu da içtim. Allah razı olsun 1 2 dilim buğday ekmeği fazla yiyebilirsin dediKızlar selam günlerdir burayla ilgilenemedim annemler vardı. Şimdi @Astirid şeker ustası olarak sorum sanaben bu işten birşey anlamadım. Geçen sana denicem demiştim ya akşam öğününde içli pideler yedim üzerine de abartmıyorum tam 4 tane kadayıf peki tokluk 1. saat kaç çıktı? 85 ( babam şeker hastası benden sonra hemen o ölçtü onunki 250 idi) neyse ben hem 1. saati hem de yemeğim bittikten sonra 1.5 saat sonrasını ölçüyorum( diyetisyen de ille ikinci saati istiyo) o da 148 çıktı. Bu nasıl şeker ben hiç anlyamadım. Bugün de 1 baklava yedim 1. saat tokluk 95 çıktı 2. saat 87. Diyet yapmaktan memnunum kilo kontrolü açısından ama bu rakamlarla nasıl şekerim var onu çözemedim
Bir yere gitmediğim icin tatlı ve aşırı yemek olmuyor.Çok şaşırdım..profilde zayıf duruyor onu ben hep zayıf hayal ettimbende sağlık ocağına gittim 1 kilo az geldim önceki haftadan..68 olmuşum.. ama inanki hiç tatlı yemiyorum hiç yapmıyorum..sadece günde 2 elma yiyorum ..bu şeker olayı korkuttu beni elim hiç tatlıya gitmiyor..beyaz ekmeğide eve eşim hiç almıyor dayanamam diye oda çavdar ekmeği yiyor benimle zaten ben çok severim o tarz ekmekleri. Ben galiba 72 ile falan doğuma giderim gibi öyle düşünüyorum
Yani bana da öyle geldi doktora da sorucam bence bana 75lik yapmaları gerekiyordu tekrar ya. Bu şekilde cidden hep düşük çıkıyor.Ebe doğru söylemiş bence senin şekerin çok yüksek olmadığı için o kadar sıkı bir diyetle düşüyor. Düşük olması da iyi değil. Senin şekerin düşünce cocugunki de düşüyor. Lütfen o diyeti bırak hatta. Düzenli Spor yapıyorsan diyete gerek bile yok bana kalırsa.
Benim ilkinde çok oluyordu şimdi daha duymadım ama yanlış hayırşamıyorsam bebeğin eklemlerinden geliyorduYine bu haziran annelerinde okudum ordada olan varmış bendede oluyo ara sıra karnımdan çıt sesi geliyo ara sıra böyle parmak çıtlatır gibi ,kemik sesimi bebeğin benden mi geliyo çözemedimsaçma dersiniz diye söylememiştimde ordada birinde olduğunu görünce şaşırdım
Aynı durum bende mevcut gerçekten. Arada bozduğumda bile yükseltemedim şekeri. Bende senin gibi her gün farklı yemek yapıyorum maalesefYa benim yüklemede çok yüksek çıktı 75likte 244. Diyete harfiyen uyuyorum açlık 60larda tokluk 100sınırını zor geçiyor. Kontrole gittiğimde dedim diyetisyene ya ben kaçamak yapıyorum yinede çıkmıyor şeker . Dondurmada yedim meyve suyu da içtim. Allah razı olsun 1 2 dilim buğday ekmeği fazla yiyebilirsin dediAyranı da bir bardak daha ekledi. Aslında normalde de çok şeker tatlı aramayan birikimdir. Diyet olunca sürekli çorba sebze yemeği yapmam gerekiyor evde daha ne kadar dayanırım bilmiyorum mutfaktan çıkamıyorum ki bi çorba yapıyorum akşam öğle ertesi gün akşam içiyorum hergün 1 yumurta yazıyor ama ben 2yiyorum gıdaklamama az kaldı yemeklerden tiksinicem yakında
Dediğin gibi yapı önemli birazda. Ben bu yazdıklarınıza göre çok daha sağlıksız besleniyorum. Tek artım çok hareket ama oda kapatmaz bu açığı. Sadece paketli gida oldukça az tüketiyorum tatlıdan yiyorum yani. Pide yersemde çok canım isterse sabah yiyorum bendeBir yere gitmediğim icin tatlı ve aşırı yemek olmuyor.
Gün-de bazen 1, küçükse 2 muz yıyıyorm
2 elma yiyorum
2 portakal yiyorum
Havuç yiyorum
E diğer meyveler de cıktı şimdi, onlarda eklendi listeye
Benim kız tam bir meyve canavarı, o yuzden evde meyve çeşitli cok oluyor.
Meyveyi bırakamadım yapacak bisi yok.
Ekmek yemekten iyidir. Geç yatıyorum midem çok kötü oluyor
Ben de meyve yiyorum işte.
Tatlı yemiyorum ama baya meyve yıyorum
Ramazan pidesinden uzak duruyorum. Sadece kahvaltıda yiyorum onu .
Ben de şuan 69 kiloyum .
13 kilo almışım yani
Ilkinde 30 kilo ile girdim doğumabunda özellikle akşamları ya da gece yemek yemekten uzak duruyorum
Ama yapı da çok önemli tabi
Icim neşeyle doluyor hala kaç yaşına geldimeğlenceli bir güne merhaba dedik
Hadi yaaaa kıyamam onun eklemlerine yaaaa ponçiğimBenim ilkinde çok oluyordu şimdi daha duymadım ama yanlış hayırşamıyorsam bebeğin eklemlerinden geliyordugoogle a yaz araştır bak
Çok tatlılar yaaaaaa nasıl güzelIcim neşeyle doluyor hala kaç yaşına geldim
Canım ben bir de güya sağlıklı besleniyorum. Hergün evde ayrı bir sebze yemeği yapılıyor düşün.Dediğin gibi yapı önemli birazda. Ben bu yazdıklarınıza göre çok daha sağlıksız besleniyorum. Tek artım çok hareket ama oda kapatmaz bu açığı. Sadece paketli gida oldukça az tüketiyorum tatlıdan yiyorum yani. Pide yersemde çok canım isterse sabah yiyorum bende
Ben böyle yesem kilo veririmCanım ben bir de güya sağlıklı besleniyorum. Hergün evde ayrı bir sebze yemeği yapılıyor düşün.
Kızımdan dolayı eve abur cubur almıyorum. Zaten ben de öyle pek sevmem abur cuburu.
Ekmek sadece kahvaltıda
İçecek olarak sudan başka bisi içmem.
Öyle kola, meyve suyu falan eve almam zaten.
Yine de kilodan kaçamadım
Yok len ne vermesi. Hamilelik benim vücuduma yarıyor. Balina gibi oluyorumBen böyle yesem kilo veririm
Verirsin ya dogurunca zaten uykular haram oldu gençliğim ziyan oldu modundaYok len ne vermesi. Hamilelik benim vücuduma yarıyor. Balina gibi oluyorum
Su içsem narin bedenime yarıyor
Shakira popom zenci poposuna döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?