- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.621
Günaydın direk atladim ama benim de öyle ne içtim de bu kadar çıktı diye şaşırıyorumTuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi
Tuvalete sık çıkmıyorum genel olarak ama 2 gubdur ciktigimda asiri idrar geliyor suyum idrarla birlikte gelmez dimi
Korkutmak istemem ama daha bunlar fragman 34 35 sonrası arada tuvaletten yatağa gideceksinizGünaydın direk atladim ama benim de öyle ne içtim de bu kadar çıktı diye şaşırıyorum
Bence ben senin tarafında sayılırımSurrender biri 69 kg olmuş fbtl biri 6 kg almış konuşuyorlar sizi gidi sizi 95 kg olmuşum.Keske 30 kg alıp 70 kg olsam oy oy zaten zor kg veren bir insanim. Ancak gördüğüm 75. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum. Dün doktora da dedim kilo aldım diye. Tartmadi bile fazla almış görünmüyosun dedi doktorum da 40 kg dur ancak o kadar zayıf. Çok dert ediyorsan 15 dk yürümeyi dene lekelenme olmuyorsa 15 dk yürürsün olmazsa dedi.
Ben de 3 rakamli oldum. 100 kiloyum. Dile kolay.. Normalim 70 kiloydu. Yillarca 65 -75 arasi oynardim. Evlenince ne oldugunu anlamadim 90 oluverdim. Bir de uzerine hamilelik. Ilkinde 7.5 kilo alarak 97.5la gittim doguma. Dogumdan sonra eve geldim 85im. Dedim kendimi gaza getireyim ooosoyle bi 10 kilo daha versem ne guzel olur, eskiye donerim. Hayaller ve hayatlar. Emzirirken verecegime aldim, yine 90a dondum. Yeni normalim 90 oldu yani. 90la hamile kaldim. 24+5teyim ve simdiden 10 kilo aldim. 100 kiloyum. Hayatimda ilk defa. Simdi diyete sokarlarsa veririm ama. Ben cok yiyorum cok seviyorum. Yemesem kilo almamSurrender biri 69 kg olmuş fbtl biri 6 kg almış konuşuyorlar sizi gidi sizi 95 kg olmuşum.Keske 30 kg alıp 70 kg olsam oy oy zaten zor kg veren bir insanim. Ancak gördüğüm 75. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum. Dün doktora da dedim kilo aldım diye. Tartmadi bile fazla almış görünmüyosun dedi doktorum da 40 kg dur ancak o kadar zayıf. Çok dert ediyorsan 15 dk yürümeyi dene lekelenme olmuyorsa 15 dk yürürsün olmazsa dedi.
160sınEn zayıf benim galiba kızlar 50 le hamile kaldım 55 suanama o 5 kilo bile sanki o kadar kiloluymuşum gibi duruyor ki boyum da kısa 160 turşu fıçısı gibi
Size söz 10 kiloyla tamamlayacagimSurrender biri 69 kg olmuş fbtl biri 6 kg almış konuşuyorlar sizi gidi sizi 95 kg olmuşum.Keske 30 kg alıp 70 kg olsam oy oy zaten zor kg veren bir insanim. Ancak gördüğüm 75. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum. Dün doktora da dedim kilo aldım diye. Tartmadi bile fazla almış görünmüyosun dedi doktorum da 40 kg dur ancak o kadar zayıf. Çok dert ediyorsan 15 dk yürümeyi dene lekelenme olmuyorsa 15 dk yürürsün olmazsa dedi.
4 kilo daha alma hedefim var en fazla son ay evde olacağım belki alirimBence ben senin tarafında sayılırım
Senfbtl yi haşla
Ben alırım daha üzülme sen
Ama o eminim yerinde sayar
Kilo konusuna hiç girmiyorum 50 kilo gibi dolaşıyorum takiiii doktor her gittiğimde tartana kadar sanki adamın yemeğini yiyormuşum gibi utanıyorum 80 kilo oldum 65 ten hesaplayıp söylemek bile utandırdı beni şu anSurrender biri 69 kg olmuş fbtl biri 6 kg almış konuşuyorlar sizi gidi sizi 95 kg olmuşum.Keske 30 kg alıp 70 kg olsam oy oy zaten zor kg veren bir insanim. Ancak gördüğüm 75. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum. Dün doktora da dedim kilo aldım diye. Tartmadi bile fazla almış görünmüyosun dedi doktorum da 40 kg dur ancak o kadar zayıf. Çok dert ediyorsan 15 dk yürümeyi dene lekelenme olmuyorsa 15 dk yürürsün olmazsa dedi.
Sen olamazsın o kadar paylaştın ya kendini inanasım gelmiyor160sın
55 bile olsan ne kadar kilolu durabilirisnkiYine iyi bizz 100e yaklaştık gibi
Almayanlar utansınYine mi kilo
12 kilo aldım düz hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?