Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Surrender biri 69 kg olmuş fbtl biri 6 kg almış konuşuyorlar sizi gidi sizi 95 kg olmuşum.Keske 30 kg alıp 70 kg olsam oy oy zaten zor kg veren bir insanim. Ancak gördüğüm 75. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum. Dün doktora da dedim kilo aldım diye. Tartmadi bile fazla almış görünmüyosun dedi doktorum da 40 kg dur ancak o kadar zayıf. Çok dert ediyorsan 15 dk yürümeyi dene lekelenme olmuyorsa 15 dk yürürsün olmazsa dedi.

Hamilelerin duaları kabul olur bugün Bizim içinde dua eder misiniz?
Bugün ve yarın yarışlarimiz var
Oglum ve eşim yarismaya gittiler inş güzel derecelerle dönerler
Heyecandan hiçbirimiz uyuyamadik gece
Saat 6 da kalkıp kahvaltı hazırladım şimdide heyecanla haber bekliyorum

Bence ben senin tarafında sayılırım
Sen fbtl yi haşla

Ben alırım daha üzülme sen
Ama o eminim yerinde sayar

Ben de 3 rakamli oldum. 100 kiloyum. Dile kolay.. Normalim 70 kiloydu. Yillarca 65 -75 arasi oynardim. Evlenince ne oldugunu anlamadim 90 oluverdim. Bir de uzerine hamilelik. Ilkinde 7.5 kilo alarak 97.5la gittim doguma. Dogumdan sonra eve geldim 85im. Dedim kendimi gaza getireyim ooosoyle bi 10 kilo daha versem ne guzel olur, eskiye donerim. Hayaller ve hayatlar. Emzirirken verecegime aldim, yine 90a dondum. Yeni normalim 90 oldu yani. 90la hamile kaldim. 24+5teyim ve simdiden 10 kilo aldim. 100 kiloyum. Hayatimda ilk defa. Simdi diyete sokarlarsa veririm ama. Ben cok yiyorum cok seviyorum. Yemesem kilo almam

Size söz 10 kiloyla tamamlayacagim

Kilo konusuna hiç girmiyorum 50 kilo gibi dolaşıyorum takiiii doktor her gittiğimde tartana kadar sanki adamın yemeğini yiyormuşum gibi utanıyorum 80 kilo oldum 65 ten hesaplayıp söylemek bile utandırdı beni şu an

64 kiloyum hiç bu kiloya çıkmadım daha önce
Ama görüntümden memnunum şu an, çünkü çok kötü görünmüyor benim sadece karnım ve belimde kilo var resmen
Yağ depoladım galiba
Max 17/18 ile tamamlasam benim için iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…