Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Valla ben yapmadım

Ödemdir ya
Havalar ısındıya ödemdir ama doktor bacaklarıma baktı hiç ödemin yok dedi aman olmasında zaten sağlıkla doğsun 100 kilo olsam da sorun değil ben diğer gebeliğimden kalan 20 kiloyu hiç sarkmadan 1 yılda aç kalmadan sağlıklı beslenerek vermiştim en son hamile kalmadan 27 beden kot pantolon giyiyordum yeterki sorunsuz doğsunlar sağlıklı ozamanda zayıflama torpiklerine gideriz

Hazır burdasınız sorayım
Korse kullandınız mı?
Benim çevremde korse kullanmayan kim varsa kilosunu verse dahi o göbeğin orda gitmeyen bir çıkıntısı var

Hazır burdasınız sorayım
Korse kullandınız mı?
Benim çevremde korse kullanmayan kim varsa kilosunu verse dahi o göbeğin orda gitmeyen bir çıkıntısı var
Ben hep yazın doğum yaptım sezeryanlı dikişlerim hep geç iyileşti kuru kalması gerekiyordu korse bu yüzden hiç kullanamadım ama dediğin gibi deri fazlası kalıyor erimez o zaten ancak ameliyatla gerdirilir yine giyebileceğimi sanmıyorum 3. Sezeryan olacak dikiş yerim şimdiden kızardı

Hazır burdasınız sorayım
Korse kullandınız mı?
Sezeryan da önerilmiyor diye biliyorum o yuzden kullanmadım. Zaten lohusalık olacak bir de o sıcaklarda kullanana helal olsun.

Korkulur öyle insandan

Yeterince hareket ve iyi beslenme ile hicbir şey kalmaz.

Ben de öyle sarkma falan kalmadı

Yok canim herkeste olmuyor. Ben de olmadı hiç öyle sarkma
Deri fazlası falan

Ama arkadaşımın var. Zayıfta kendisi
Göbeği aşırı çatlak ve göbek olmamasına rağmen sarkık.

Yok canim herkeste olmuyor. Ben de olmadı hiç öyle sarkma
Deri fazlası falan

Ama arkadaşımın var. Zayıfta kendisi
Göbeği aşırı çatlak ve göbek olmamasına rağmen sarkık.
Evet benimde çok çatlak sarkık deri fazlası var ciltle ilgili herkesin farklı demek ki olmaması çok güzel çünkü elbiselerden belli oluyor çok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…