- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.641
Valla ben yapmadımYine mi kilo
12 kilo aldım düz hesap
Ödemdir ya10günde ben 1,5 kilo almışım bebek 100 gram yazıklar olsun
Sağol canımBence ben senin tarafında sayılırım
Senfbtl yi haşla
Ben alırım daha üzülme sen
Ama o eminim yerinde sayar
Benimde kilo popo ve göbekte64 kiloyumhiç bu kiloya çıkmadım daha önce
Ama görüntümden memnunum şu an, çünkü çok kötü görünmüyor benim sadece karnım ve belimde kilo var resmen
Yağ depoladım galiba
Max 17/18 ile tamamlasam benim için iyi
O kadar da değilSağol canımo zaman senden de bir 29 kilo daha bekliyorum
Eski hallerimizi ne zaman görürüz acabaBenimde kilo popo ve göbekte
29 yanlış olmuş 20 demiştimO kadar da değil
Ama 20 ile 23 arası alacağım gibi bir his var nedense
Çünkü en hızlı kilo alımı dönemine girdim
Suyu hiç bi şekilde tuketmedigim için hiç öyle sorunlarim yok
Ama sulu şeyleri çok tüketirim
Gerci oglumda da gece kalkma huyum hiç yoktu bi yerde okumuştum bebegin anne karnındaki düzeni dogunca da devam eder diye gece uyansam bile zorla gözlerimi kaparr uyumayı beklerdim bebeğim uyanmasin diye nasil kafamda yer ettiyse artiksukur oglumunda gece uyanmak gibi bi derdi olmamıştı okadar ki geceleri emziremiyordum uykusundan kaldırıp da ben de sütümü sagip veriyordum insallah bu bebisimde böyle olur
Bi de oğlum akşam 9da dogmustu ondanmidir bilmem gece gündüz karmasasi yaşamadık hiç
Boyle anlatınca ne uslu cocukmus
Havalar ısındıya ödemdir ama doktor bacaklarıma baktı hiç ödemin yok dediValla ben yapmadım
Ödemdir ya
Ya evet çok merak ediyorum.Yıldız hala gelmedi
Haftadır oDoktor bana bundan sonra ayda 1,5 kg alabilirsin dediyoksa haftamiydi acaba
Orası allahın emri zaten . Bence çifter çifter giderim29 yanlış olmuş 20 demiştim
Yok kız ne ayıDoktor bana bundan sonra ayda 1,5 kg alabilirsin dediyoksa haftamiydi acaba
Yok yaaa fotoda öyle çıkıyo cidden aldımSen olamazsın o kadar paylaştın ya kendini inanasım gelmiyor
Ben hep yazın doğum yaptım sezeryanlı dikişlerim hep geç iyileşti kuru kalması gerekiyordu korse bu yüzden hiç kullanamadım ama dediğin gibi deri fazlası kalıyor erimez o zaten ancak ameliyatla gerdirilir yine giyebileceğimi sanmıyorum 3. Sezeryan olacak dikiş yerim şimdiden kızardıHazır burdasınız sorayım
Korse kullandınız mı?
Benim çevremde korse kullanmayan kim varsa kilosunu verse dahi o göbeğin orda gitmeyen bir çıkıntısı var
Sezeryan da önerilmiyor diye biliyorum o yuzden kullanmadım. Zaten lohusalık olacak bir de o sıcaklarda kullanana helal olsun.Hazır burdasınız sorayım
Korse kullandınız mı?
Benim çevremde korse kullanmayan kim varsa kilosunu verse dahi o göbeğin orda gitmeyen bir çıkıntısı var
Yok canim herkeste olmuyor. Ben de olmadı hiç öyle sarkmaBen hep yazın doğum yaptım sezeryanlı dikişlerim hep geç iyileşti kuru kalması gerekiyordu korse bu yüzden hiç kullanamadım ama dediğin gibi deri fazlası kalıyor erimez o zaten ancak ameliyatla gerdirilir yine giyebileceğimi sanmıyorum 3. Sezeryan olacak dikiş yerim şimdiden kızardı
Evet benimde çok çatlak sarkık deri fazlası var ciltle ilgili herkesin farklı demek ki olmaması çok güzel çünkü elbiselerden belli oluyor çok hafifYok canim herkeste olmuyor. Ben de olmadı hiç öyle sarkma
Deri fazlası falan
Ama arkadaşımın var. Zayıfta kendisi
Göbeği aşırı çatlak ve göbek olmamasına rağmen sarkık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?