- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.661
Ben hep yazın doğum yaptım sezeryanlı dikişlerim hep geç iyileşti kuru kalması gerekiyordu korse bu yüzden hiç kullanamadım ama dediğin gibi deri fazlası kalıyor erimez o zaten ancak ameliyatla gerdirilir yine giyebileceğimi sanmıyorum 3. Sezeryan olacak dikiş yerim şimdiden kızardı
Yok canim herkeste olmuyor. Ben de olmadı hiç öyle sarkma
Deri fazlası falan
Ama arkadaşımın var. Zayıfta kendisi
Göbeği aşırı çatlak ve göbek olmamasına rağmen sarkık.
Aslında deri fazlası olduğunu ben de sanmıyorumSezeryan da önerilmiyor diye biliyorum o yuzden kullanmadım. Zaten lohusalık olacak bir de o sıcaklarda kullanana helal olsun.
Korkulur öyle insandan
Yeterince hareket ve iyi beslenme ile hicbir şey kalmaz.
Ben de öyle sarkma falan kalmadı
Gerdırmek istiyor arkadaşımEvet benimde çok çatlak sarkık deri fazlası var ciltle ilgili herkesin farklı demek ki olmaması çok güzel çünkü elbiselerden belli oluyor çok hafif
Bi’daha doğurmayacaksa gerdirsinGerdırmek istiyor arkadaşım
bende düşünüyorum göğüs falan komple bi toplansa tamamen fiziksel rahatlık için görüntüde önemli tabi ama hormon ilacı almaktan göğüslerim büyüdü SGK yapıyor mu acaba dışardan baya iyi para isterlerGerdırmek istiyor arkadaşım
2 tane var . 3. Belkı ilerıdeBi’daha doğurmayacaksa gerdirsin
Kızzz maşallah iyi meyve yiyormuşsunBir yere gitmediğim icin tatlı ve aşırı yemek olmuyor.
Gün-de bazen 1, küçükse 2 muz yıyıyorm
2 elma yiyorum
2 portakal yiyorum
Havuç yiyorum
E diğer meyveler de cıktı şimdi, onlarda eklendi listeye
Benim kız tam bir meyve canavarı, o yuzden evde meyve çeşitli cok oluyor.
Meyveyi bırakamadım yapacak bisi yok.
Ekmek yemekten iyidir. Geç yatıyorum midem çok kötü oluyor
Ben de meyve yiyorum işte.
Tatlı yemiyorum ama baya meyve yıyorum
Ramazan pidesinden uzak duruyorum. Sadece kahvaltıda yiyorum onu .
Ben de şuan 69 kiloyum .
13 kilo almışım yani
Ilkinde 30 kilo ile girdim doğumabunda özellikle akşamları ya da gece yemek yemekten uzak duruyorum
Ama yapı da çok önemli tabi
Aynen canım yiyorum. Cunku aralarda yemek, ekmek, abur cubur yememek için.Kızzz maşallah iyi meyve yiyormuşsunben enfazla 3 yiyorum oda küçük küçük elma..armuttan yana kullanıyorum.havuç muz çilek portakal bunları yemiyorum şekeri yüksekmiş bi doğum yapalım lohusalıkta hepsini yiyecek..hiç sevmediğim şeyleri canım istiyor
Bulantıyla alakası olmadığının kanıtıyım .Bende 72 le hamile kalip 74 oldum migde bulantisi saolsun
Ben hicbirsey yiyemiyordum ac yatiyoedum aksama kadar 11 kilo vermiştim geri aldimBulantıyla alakası olmadığının kanıtıyım .
Hatta tam aksi
Bulantı olunca mideyi bastırmak için yemek zorunda kalıyorsun
Yeneyınce daha da kötü olmuyor muydu miden?Ben hicbirsey yiyemiyordum ac yatiyoedum aksama kadar 11 kilo vermiştim geri aldim
Çok iyisin 160 boya 55 kilo tam ideal..en fazla 62 ile doğuma girsen..doğumdan sonra korkon çıkmadan hepsi gider .En zayıf benim galiba kızlar 50 le hamile kaldım 55 suanama o 5 kilo bile sanki o kadar kiloluymuşum gibi duruyor ki boyum da kısa 160 turşu fıçısı gibi
147 den bir şey olmaz korkmaYa bu diyeti arada esnetebilirsin demişti DİYETİSYEN sabah azcık simit yedim şekerim hemen 147 çıktı bu ne ya
Ayda demiştir..çünkü Banada ikiz ya ayda 2 kilo alabilirsin dedi..en fazla 3 dedi..ama ben her hafta 200 Gr vermeye başladımDoktor bana bundan sonra ayda 1,5 kg alabilirsin dediyoksa haftamiydi acaba
Ben yiyemedim yaBulantıyla alakası olmadığının kanıtıyım .
Hatta tam aksi
Bulantı olunca mideyi bastırmak için yemek zorunda kalıyorsun
Kesinlikle sana meyvelerin şekeri kilo yapmışAynen canım yiyorum. Cunku aralarda yemek, ekmek, abur cubur yememek için.
Ben de şeker çıkmadı o yuzden problem yok.
Kilo yapan meyve bence . Ama o kadar olsun napim artık buna da şükür
Sadece yerken midem bulanmıyordu düşün .Ben yiyemedim yane zaman yesem daha kötü oldum ama iyiki de yiyememisim .insanin sonlarda deli gibi karnı acıkıyor. 3 dilim ekmek 2 yumurta peynir zeytin çikolata kaymak yedim .hiç de doymadım. Doymuyorum aç aç oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?