Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sezeryan olanlara bir sorum var. Tabi gene anestezi. Şimdi bende miyom olduğu icin spina ya da epidural a dayanamayacagima karar verdim. Çünkü miyomla ilgili topiklerde sezaryan + miyom alınması 3.5 saat filan sürdüğünü söyleyen arkadaşlar var. O sebeple o kadar dayanamayacagim için genel anestezi olacak mecburen. Peki biz bu anestezi den uyanana kadar çocuk noluyor nasıl besleniyor.

Kız şaka lapıyorsun demi..sen az kilo almamış mıydın?bende 62yle falan kaldım..sen nasıl 20 kilo aldım valla günüm senin bu haberinle başladı..
Yok kız grubun en çok kilo alanı benim, resimde pek belli olmuyo demişti canım aaakidişler sen ondan etkilenmişsindir

Kuzenim 2zlere hamile benden ince hahaha

Heralde mama ile besliyorlar

Muhtemelen mama verirler ama bir kerelik olur ortalama. Bide bebek normal bile doğsa sonuçta hemen gelmeyebilir süt.

Tahmini doğumu temmuzun ilk haftasi olacak arkadaslar kac kilo aldiniz?simdiye kadar ozel hastanede ziyaretci yasagi vardi. Normallesme surecine girince acildi mi acaba? Hazirliklar nasil gidiyor:)

Arkadaşlar merhaba,

Dun gittikten sonra acilden sabaha karşı çıktık sonrasında yazamadım merak edip dua eden herkese çok teşekkür ederim. Bi yerim kanıyor gibi kıpkırmızı idrar yaptığımı görünce acile gittik önce bebek kontrol edildi kanama idrardan mi yoksa vajina girişinden mi diye bakıldı. Kan idrar tahlili yapıldı ama o ara ağrıdan kıvranıyorum şiddetli bel ve kasık ağrısından iki büklüm haldeyim diye dr doğum sancısımi emin olmak için bir alete bağladı sancı doğum kaynaklı değilmiş. Saka gibi ama acil olmasina rağmen ultrason a girmek için iftar geçmesini bekledim o halde, iftarda kapalıymis koskoca şehir hastanesi acil usg. Neyse yemek yiyip sigara içtiler keyifleri gelince açtılar usg ye girdim her iki böbrekte de büyüme genişleme görüldü normalde sadece birinde ve sağda olurmuş ancak benim ikisi birden büyümüş. Taş vb varmi bilemeyiz emara giremezsin dediler bu ara hala kan işiyordum kadın doğum acil usg sonrası üroloji acil e kons attı onun gelmesini beklerken serum takıldı o da baya geç geldi asistan biriydi herhalde ne desem telefonla hocam hocam diye birine benim dediklerimi tekrar etti . Eritrosit sınır 3 ken benim 200 çıktı. Dr telefonda hocam dediği kişiyle konuştuktan sonra ; 3 seye dikkat edeceksin ateşin çıkarsa, su içmeyi arttırmaya rağmen çişin hala kırmızı olursa ve parol almana rağmen ağrı geçmezse acile geleceksin, eğer belirtiler olmazsa bir hafta bekleyip tekrar kontrole gelip usg çekileceksin böbrek daha da büyüdüyse böbreğini kaybetme iflas etme ihtimali olur katater takacağız her iki böbreklerine dedi , senin şanssız durumun ikisi birden büyümüş dedi. Eğer haftaya böbrek daha da büyümedi ise sıkı takipde olacaksın dedi .

Çok geçmiş olsun canım umarım en sorunsuz şekilde atlatırsınız bu süreci

Geçmiş olsun
Sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah

Gecmis olsun canm cok uzuldum Allah beterinden korusun umarim buyumeye devam etmez

Kilodan konuşulmuş ben dısardan bakinca çok cok asırı kilo almiş gibi durmuyor. Ama nornalde 8 kilo kadar aldım. Bu cok degil belki kiminize göre ama bakınca görüntüye göre 8 kilo olamaz. Düsündüm ve Biz sürekli yağ depoluyor olamayız dedim. Git gide hala rahim gogus bebek agirligi ve bebegin suyu da artiyor. Tek bebegin aldigini kiloya bakip gerisini ben aldim diye dusunursek sanki cidden geri kalan kilo yağ ve gitmeyecek gibi anlaşılır ki bence geriye kalanin cogu dogumla gidecek. Hantallaşma konusuna gelirsek ben 56 57 kilolaala yaşamaya alışmişken bi iki kilo bile beni agirlastirir. Bence herkes aldigi kilonun cogundan kurtulacak üstüne egzersiz falan eklersek seneye fit oluruz kızlar yeterki kafaniza koyun

Cok.gecmiş olsun canim. Insallah iyiye gider umuldugu gibi olmaz. Meraklandik cok genelde idrardan oldugunu.tahmin ettik. Bebeginin iyi olmasina sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…