Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ne 3,5 teyzem oldu koskocan vardı miyom 1 saat sürdü

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bununla kalsın insaalalh.

Bende de büyüme var canım tek sağ tarafta ne olucak bilmiyorum benim ultrason da taş ta görüldü

Çok büyük gecmis olsun ya, baya meraklandik bebegin iyi olmasina sevindim ,inşallah bu bobrek sorunun geçer bir an evel

Çok geçmiş olsun endişelenmeyin inşallah atlatırsınız benim kardeşim ikizlere hamileyken iki böbreğindede genişleme oldu ve katater takildi sonra böbrekler rahatladı inşallah seninkinde ona bile ihtiyaç kalmaz

Çok geçmiş olsun ,İnsallah daha da büyümez ve sağlıcakla ilerler herşey

Çok geçmiş olsun Allah tez şifalar versin canım

Çok geçmiş olsun canım..tahmin ettik genelde böbrek sıkıntılarında idrarda kan görülüyor .inşaallah geçer.

Kızlar herkese merhabalar umarım herkes iyidir. yildizsavascisi çook geçmiş olsun canım. Size bir sorum olucak. 27. Haftadayım ve bulantılarım tekrar başladı ilk 3,5 ay çook kötüydüm sonra düzelmişti ama tekrardan geri geldi. Sizinde oluyormu böyle? Doktorum geçmezse gel dedi

Bu haftalarda reflü ve mide bulantısı yanması kusması hepsi görülebiliyor..çünkü rahim büyüdü ve artık mideye baskı yapma durumuna geldi.benim bi arkadaşımda kusmaya başladı.doktora gitti gavisgon diye bi şurup vermiş midesine iyi gelmiş..

Ben çok yoğun bulantı yaşamadığım halde geçen hafta iki defa istifra edecek kadar bulantı oldu arada geliyo yine gidiyo ilaç kullanmadım hiç o derecede olmadı

Hay Allah başa döndük aslında yanmam bişeyim yok şimdilik ama bulantı çok kötü o şuruptan ilk zamanlar kullanmıştım. Çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…