Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet benimde geliyo gidiyo demekki normal bu haftalarda
Yatağa yerleşene kadar düz yatarsam nefes bile alamadığım oluyor sanki midem nefes borumu tıkıyor büyüdükçe değişiyor

Ben riskli gebelik yaşadığımdan hep evdeyim ama siz çalışıyorsanız yinede doktorunuza söyleyin geçmiyor diye ona göre ilaç verir

Çok geçmiş olsun. İnşallah böbreğinizin durumu düzelir, bunlara hiç gerek kalmaz. Dualarımız sizinle.

Çok geçmiş olsun. Canım korkuttun hepimizi, inşallah büyüme olmaz
Doktorlarada ayrı sinir oldummm seni o halde bırakıp keyiflerini yaptıkdan sonra gelmelerine

Ee geçmezse doktor bulantı ilacı yazmaktan başka ne yapabilir ki?

Benim de oluyor ara sıra

Çok geçmiş olsun canım inşalalh büyüme olmaz sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar doğumda hemşireye bebek için hastane çıkışı vericez ya temmuZda sıcak olacak bu hastane çıkışı setinin hepsini mi vericez battaniyesi falan sıcakta verilmez gibi geldi ama yine de emin olamadım tecrübeli arkadaşlar fikir verirse sevinirim 1 takım isimli 11 set halinde var hemşireye vermek için başka alıcam eğer battaniye falan gerek olmazsa 7 li 5 li setler var onlardan alayım diye düşündüm

Ah canım çok geçmiş olsun. Niye böyle oldu ki acaba. Neyse ki bebiş iyi çok şükür. İnşallah geçer de gerek kalmaz başka bir şeye.

İncecik belim vardı ahh ah
Ağustosta buraları diyetlendireceğim siz görürsünüz

Mesela sabah inanılmaz sağlıklı bir kahvaltı yaptım sadece 2 dilim kadar kızarmış ekmek vardı, sıfır şeker, bol salata ve 1. Saat 179 çıktı

İlaç için sınırdayım sanırım diyetle bile düşüremiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci canım bebişle iyi olmanıza sevindik

O kadar haklı bir isyandasın ki ben seni tutuyorum.

Şimdi beybi sana bir soru, insüline kaçla başladın? Bu kontrolde başlatır mı acaba diyorum 100kilo olurum kesin

Benimde aynı şekilde canım sıfır şeker olmasına rağmen sabahları hep yüksek çıkıyor endokrin doktoru birden yapma kahvaltını biraz ye yarım saat sonra tekrar devam et dedi ve yürüyüş yap dedi. 1 haftadır raporluyduk kahvaltımı yaptıktan sonra yarım saat yürüyüş yapıp geldiğimde 1. Saat ölçümde düşme oluyordu gerçekten de yürüyüş çok önemli ama işe başlayınca nasıp olcak bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun

Kalkıp su içip vitamini mi içip süt ya da yoğurt yiyip 1 saat sonra yiyorum zaten evet o çok faydalı.
Ah ahh bilmiyorum nolucaz insülin olmadan halletsek bari

Kalkıp su içip vitamini mi içip süt ya da yoğurt yiyip 1 saat sonra yiyorum zaten evet o çok faydalı.
Ah ahh bilmiyorum nolucaz insülin olmadan halletsek bari
İnşallah canım 1 hafta takip sonucu ilaç yok demişti doktorum dikkat ediyorum ama yine de yok yani bayramdan sonra kontrol var inşallah bebişler etkilenmez. Geçen ki muayene de suyu da bebeğin kilosu da normal demişti doktor ama bakalım nasıl olucak

Selam kızlaar,
Oh kilolar konuşulmuşş. Ben şekerli ve diyetli olarak en azından iki aydır kilo almıyorum. 9 kiloylar devam diyetisyen doğuma kadar en fazla 2-3 kilo daha alırız dedi. İlk hamileliğimden sonra ben de şaşkınım bu duruma ama yemeyince alınmıyormuş da gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…