Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ilk kızımı da temmuzda doğurdum ve battaniye kullandık. Anne karnından çıktıkları için çok üşüyorlar ve ilk bir ay vücut ısılarını ayarlayamıyorlar. Uzun kollu giydirip battaniyeye sarıp getirmişlerdi.
Aaa çok ilginç gerçekten benim pide üzerine az birşey nutella sürmüşlüğüm var hiç öyle çıkmadı. Bir daha görüşsene diyetisyeninle. Bu arada benim aiyetisyenim bir hafta ölç şekerin stres kaynaklı mı görelim demişti. Yani bazen stresten de oluyormuş

Diyetim baya sıkı, dikkate ediyorum, sanırım insülin kullanmam gerekecek

Değerlerin kaçtı ilaç yok dediğinde?

Bende ne olur olmaz koyayım o zamansa belki kullanılır belki kullanılmaz

O kadar haklı bir isyandasın ki ben seni tutuyorum.

Şimdi beybi sana bir soru, insüline kaçla başladın? Bu kontrolde başlatır mı acaba diyorum 100kilo olurum kesin
Canım ben ilk gebelikte hep diyetle bitirdim. Arada 170 lere çıktığı oluyordu. Ama 140 civarında tutmayi başarmıştım. Ama hamilelikten sonra ilaçsız normal seviyede tutamadım. 9 senedir ilaç kullanıyordum. İlaçsız olmadığı icin gebelikte de idare edemeyeceğini anladım kendim istedim insülini. Şimdi seni yediğin gibi yiyip insulini vuruyorum 125 -130 bandında. Yani stres çekip daha da yükseleceğine insülin ile rahat ettim. Eğer zorlaniyorsan sen kendin de isteyebilirisin. Daha rahat valla insülin.

Kızlar sizde de cilt lekeleri başladı mı Resmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.

Benimde kilo almam durdu
Toplamda 10 kg aldim işte

Rabbim daha beterinden korusun Allahın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah.
Günümüzde gebelik gerçekten çok zor meşakkatli ve stresli de oluyor.

Aslında hepimizin her ay sürekli idrar tahliliyle kontrol etmemiz gerekiyor.
Devlet kurumlarında yaşadığımız şu eksik muayeneler yüzünden belki de bir çok kişi olmaması gerekenden fazla problem yaşıyor.Acil demek başlı başına donanımlı olması gerekir öyle çay sigara mola bunlar zaten olmaz, Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm

G gocmenkizi_35
Canım sen günde 3 kere ölçüm yapıyorsun sanırım.
Ben de ne hikmetse öğlen menüsü yok yani aparatiflerle geçiriyorum, bi kaç çatal peynir yiyorum veya bi kase çorba içiyorum genellikle ..
Acaba. Yine ölçmek gerekir mi

ssevilll kizlar orda olcmeyi gosteriyolar mi bilmiyorum ama parmaginizin temiz olduguna emin olarak olcum yapin. Temizden kastim krem fln surmeden. Ozellikle xatlak kremi fln kullaniyorsaniz parmakta kalabiliyor. Parmaklari guzelce yikayip kuruladiktan sonra olcum daha dogru cikiyor.

Cok cok geçmiş olsun insallah büyümez dahada

Kolonyayla silip ölçüyorum

Canım çok geçmiş olsun. Herşeyin yolunda gideceğine inanalım. Çok dikkat et herşeyine

İlk bir hafta 3 öğün dedi canım doktor bu değerlere göre de ilaca gerek yok sabahları da birden kahvaltını tüketme yarım saat sonra devam et dedi şimdi sadece sabahları ölçüyorum ama yine aynı seyirde devam ediyor bi kaç gündür de ölçmüyorum açıkçası yürümeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…