- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.761
Benim alt dudak kenarlarında pigment kaybı oldu. Oralar bembeyaz artıkKızlar sizde de cilt lekeleri başladı mıResmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
Bacağımın bile huyu değiştiŞimdilik bulaşma bencedoğumdan sonra bi 3 ay geçince geçmişti benim
Baktın geçmiyor o zaman düşünürsün
Canım ben ilk gebelikte hep diyetle bitirdim. Arada 170 lere çıktığı oluyordu. Ama 140 civarında tutmayi başarmıştım. Ama hamilelikten sonra ilaçsız normal seviyede tutamadım. 9 senedir ilaç kullanıyordum. İlaçsız olmadığı icin gebelikte de idare edemeyeceğini anladım kendim istedim insülini. Şimdi seni yediğin gibi yiyip insulini vuruyorum 125 -130 bandında. Yani stres çekip daha da yükseleceğine insülin ile rahat ettim. Eğer zorlaniyorsan sen kendin de isteyebilirisin. Daha rahat valla insülin.
Bana da doktor ilk lokmadan sonra ölçeceksin dediherkese sağlıklı gebelikler dilerim.
şeker konusu konuşulmuş sormak istediğim bir şey var. cevaplayabilirseniz sevinirim.
paylaşılan ölçüm kağıdında ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin ölçüldüğü yazılmış ama kahvaltılarınız ortalama ne kadar sürüyor. benim 20 dk sürer ben onun üzerine 1 saat sonra ölçüyordum yanlış mı yapıyorum acaba?
Benim en büyük değişim göğüslerde oldu.gogsumun tamamı karardı resmen.kahverengi kısmı kararmisti onunda bi kısmı simsiyah oldu resmen.bitter çikolata ile sutlu çikolata biarada gibi.umarim doğumdan sonra gecerKızlar sizde de cilt lekeleri başladı mıResmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
Bende ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüm yapıyorum doktorum o şekilde söylediherkese sağlıklı gebelikler dilerim.
şeker konusu konuşulmuş sormak istediğim bir şey var. cevaplayabilirseniz sevinirim.
paylaşılan ölçüm kağıdında ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin ölçüldüğü yazılmış ama kahvaltılarınız ortalama ne kadar sürüyor. benim 20 dk sürer ben onun üzerine 1 saat sonra ölçüyordum yanlış mı yapıyorum acaba?
Ben kremden aldim çok tavsiye eden olduğu icin ama ise yarayacak mi görücez artık.Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
Bende çok değiştimBenim en büyük değişim göğüslerde oldu.gogsumun tamamı karardı resmen.kahverengi kısmı kararmisti onunda bi kısmı simsiyah oldu resmen.bitter çikolata ile sutlu çikolata biarada gibi.umarim doğumdan sonra gecer
Bana da doktor ilk lokmadan sonra ölçeceksin dedi
teşekkür ediyorum hanımlarBende ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüm yapıyorum doktorum o şekilde söyledi
Ben zaten beyaz ekmek sevmezdim, şimdi hiç almıyoruzEkmeğini değiştirdin mi ekmekle ilgili olabilir
İlk lokmadan sonra mıymış? Bir yaşıma daha girdim. Ben yemeği bitirdiğimde saate bakıp 1 saat tutuyordum.herkese sağlıklı gebelikler dilerim.
İlk lokmadan 1 saat sonra ölçüm canımİlk lokmadan sonra mıymış? Bir yaşıma daha girdim. Ben yemeği bitirdiğimde saate bakıp 1 saat tutuyordum.
Yaralarla baş edilmez hale gelirsek doktorumuz daha iyi yönlendirir benceKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
Ilkinde 2 kere kullandım sanırımKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
Benim boynumun yanları gebelik isi derler ya..is çöktü..hani göbek çizgimiz koyulaşıyor ya aynı onun gibiKızlar sizde de cilt lekeleri başladı mıResmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?