Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da doktor ellerin temiz olsun kolonya ile sil ilk çıkan kanı sil ikinci kanla ölçüm yap dedi ben o şekilde yapıyorum

Bende 1 yıl insülin 3 yıl ilaç tedavisi gördükten sonra diyetle hepsinden kurtulmuştum ilk gebelikte olmamasına rağmen bunda oldu işte, şimdi muhtemelen başlar gibi 150 160ın altına düşüremiyorum.
Stres yapmıyorum ama aklım hep bebişe bişi olur mu vicdan çekiyorum

herkese sağlıklı gebelikler dilerim.

şeker konusu konuşulmuş sormak istediğim bir şey var. cevaplayabilirseniz sevinirim.
paylaşılan ölçüm kağıdında ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin ölçüldüğü yazılmış ama kahvaltılarınız ortalama ne kadar sürüyor. benim 20 dk sürer ben onun üzerine 1 saat sonra ölçüyordum yanlış mı yapıyorum acaba?

Bana da doktor ilk lokmadan sonra ölçeceksin dedi

Kızlar sizde de cilt lekeleri başladı mı Resmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
Benim en büyük değişim göğüslerde oldu.gogsumun tamamı karardı resmen.kahverengi kısmı kararmisti onunda bi kısmı simsiyah oldu resmen.bitter çikolata ile sutlu çikolata biarada gibi.umarim doğumdan sonra gecer

Bende ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüm yapıyorum doktorum o şekilde söyledi

Ben kremden aldim çok tavsiye eden olduğu icin ama ise yarayacak mi görücez artık.
Emzirme atletini ben de henüz almadım ama arkadaşım lcw dream de güzel atletlerin olduğunu söylemişti

Bende çok değiştim inşallah doğumdan sonra geçer yoksa büyük bir buhran yaşayabilirim

Bana da doktor ilk lokmadan sonra ölçeceksin dedi
Bende ilk lokmadan 1 saat sonra ölçüm yapıyorum doktorum o şekilde söyledi
teşekkür ediyorum hanımlar
hiç bilmiyordum böyle bir şey.
bi tatlı kaşığı fındık ezmesi atmıştım sahurda. son lokmadan 40 dk kadar sonra 170 çıkmıştı şekerim beni de endişelendirdi şimdi takibe devam o halde.

İlk lokmadan sonra mıymış? Bir yaşıma daha girdim. Ben yemeği bitirdiğimde saate bakıp 1 saat tutuyordum.

Yaralarla baş edilmez hale gelirsek doktorumuz daha iyi yönlendirir bence Lansiroh veya türevi bir göğüs bakım ürünü almadım ben şimdilik

Ilkinde 2 kere kullandım sanırım
Boşa almış oldum
Zaman geçtikten sonra da çöpe gitti. Bunda almayacağım.

Dilersen buna doğumdan sonra karar verirsin

Herkese merhaba ben de bugün 75lik şeker yüklemesi yaptırdım, suyum fazla olduğu için Dr şekerden şüphelenmişti. sonuçlarım sırasıyla 97-175-92 doktoruma pazartesi sorabileceğim ama merak ettim sizce diyet önerir mi

Kizlar bu gogus uçu yaralariniza pahali kremler almayin yazik, evde yara merhemi varsa sürün daha cok işe yariyor ben öyle rahat etmiştim, mesela bu dikisime süreyim diye fito diye merhem yazmisti onu surdum ne aci kaldi ne yara

Kızlar sizde de cilt lekeleri başladı mı Resmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
Benim boynumun yanları gebelik isi derler ya..is çöktü..hani göbek çizgimiz koyulaşıyor ya aynı onun gibi anne sütü sürersem inşaallah geçer yüzümde bişey yok..benim hepğebelikte boyun ve sırtımdaolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…