Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Önerebilir benimde 80 187 ve116 çıktı..önerdi..yani dikkatli ye bunları yeme dedi

Hastaneye almalısın mutlaka üşürsün..zaten doğumlapmış olucaksın biraz büyük al

Benim ağırlıklı olarak yüzümde var bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde benek benek siyah lekeler oluyor. Kimi daha koyu kimi daha silik inşallah geçer Dermatolojiye de randevu almıştım ondan da vazgeçtim. Adama netten baktım lekelere hep lazerli işlemler yapıyor bize şimdi öyle şeyler de yapılmaz. Bekliycez artık

Göğüs hassasiyetiyle ilgili fiyatı pahalı geldiyse doğumdan sonraya bırakabilirsiniz zaten her eczanede bebek magzalarinda bulunan bir krem. Ben ilk bebeğimde kullanmadim emzirdikten sonra göğsüme süttümden bikac damla surdum kreme gerek kalmadı.

Evet canım ilk lokmayı ağzına attığında 60 dk sonra ölçeceksin

75 gr yükleme için
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl diye biliyorum. Açlık çok çıkmış tokluk da sınıra yakın. Diyet önerebilir.

Aynen doğumda sütle silersin..büyük ihtimal geçiyor..

Tamam kızlar tavsiyelerinize uyup lansinoh krem almıyorum doğum sonrasına bakarız atlet arıyorum da beden yok siz bedeni bulabildiniz mi
Lansinohu ilkinde doğumdan sonra kullandım 3 gün ağırdı ve ayva çekirdeği jeli sayesinde iyileşti

2. De doğumdan önce kullanmaya başladım ve ilk günden başlayıp 15 gün ağrı çektim. Neler sürmedimm hiç biri işe yaramadı maalesef Ayva çekirdeği de mevsimden ötürü bulamamıştım

Temmuz anaları tam benim kafama göre ya minimal yaşam gereksiz alışveriş nooo dantelsiz pijamalar
Çok gereksiz şey var listelerde bir de kişiye göre çok gerekli ya da gereksiz olan şey var. O yüzden biraz yaşayıp görmek lazım.
Mesela büyük oğlum çok sayılı kustu ve ağız suyu akmazdı o yüzden o ağız mendillerini çok gereksiz bulmuştum biri o zaman sorsa çok almayın hatta hiç almayın derdim
Küçük Oğlum sürekli kusan bir bebekti ay o ağız mendilleri yetişmiyordu Allah’ım ne kadar gerekli bir şeymiş dedim

Canım o zaman ya insülini alacaksın ya da her yemekten sonra 15 dk yürüyeceksin o da bir çözüm olabilir. Ama bebiş ileri gitmiyordui senin diye hatırlıyorum. 150-160 çok yüksek sayılmaz ama.

Yemeğe basladigin saati baz alman gerekiyor. Ne zaman bittiği önemli değil.

Kızlar bir sey soracağım, internete bakmam kesin saçma sapan bir sey çıkar
Şöyle ki; sabahtan beri ara ara karnımda veya kasığımda değil direkt aşağıda vajinanın sağ ve sol tarafında ufak ufak. İt kaç saniyelik sızı ağrı gibi bir sey oluyor
Daha önce de olmustı o zaman da kendimi yorduğumu hatırlıyorum
Simdi de öyle iki gündür çok yorgunum kendimi baya yormuşum
Bugün çoğunlukla yattım ona rağmen devam etmesi kafamı karıştırdı sadece. Size de oluyorsa sorun etmeyeceğim
Bebek gayet hareketli bir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…