- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.781
Önerebilir benimde 80 187 ve116 çıktı..önerdi..yani dikkatli ye bunları yeme dediHerkese merhaba ben de bugün 75lik şeker yüklemesi yaptırdım, suyum fazla olduğu için Dr şekerden şüphelenmişti. sonuçlarım sırasıyla 97-175-92 doktoruma pazartesi sorabileceğim ama merak ettim sizce diyet önerir mi
Hastaneye almalısın mutlaka üşürsün..zaten doğumlapmış olucaksın biraz büyük alKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
YEXLXVXYHI2Merhaba lcw 300/60 kodu olan var mı
Benim ağırlıklı olarak yüzümde var bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde benek benek siyah lekeler oluyor. Kimi daha koyu kimi daha silik inşallah geçerBenim boynumun yanları gebelik isi derler ya..is çöktü..hani göbek çizgimiz koyulaşıyor ya aynı onun gibianne sütü sürersem inşaallah geçer yüzümde bişey yok..benim hepğebelikte boyun ve sırtımdaolur..
Göğüs hassasiyetiyle ilgili fiyatı pahalı geldiyse doğumdan sonraya bırakabilirsiniz zaten her eczanede bebek magzalarinda bulunan bir krem. Ben ilk bebeğimde kullanmadim emzirdikten sonra göğsüme süttümden bikac damla surdum kreme gerek kalmadı.Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremleri neden bu kadar pahalı ve elzem bir ihtiyaç mı almamız gerekli mi? Ayrıca emzirme atleti bulabilen oldu mu kalıpları çok küçük bunların ya doğumdan sonra mı alınmalı acaba
Evet canım ilk lokmayı ağzına attığında 60 dk sonra ölçeceksinherkese sağlıklı gebelikler dilerim.
şeker konusu konuşulmuş sormak istediğim bir şey var. cevaplayabilirseniz sevinirim.
paylaşılan ölçüm kağıdında ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin ölçüldüğü yazılmış ama kahvaltılarınız ortalama ne kadar sürüyor. benim 20 dk sürer ben onun üzerine 1 saat sonra ölçüyordum yanlış mı yapıyorum acaba?
75 gr yükleme içinHerkese merhaba ben de bugün 75lik şeker yüklemesi yaptırdım, suyum fazla olduğu için Dr şekerden şüphelenmişti. sonuçlarım sırasıyla 97-175-92 doktoruma pazartesi sorabileceğim ama merak ettim sizce diyet önerir mi
Önerebilir benimde 80 187 ve116 çıktı..önerdi..yani dikkatli ye bunları yeme dedi
75 gr yükleme için
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl diye biliyorum. Açlık çok çıkmış tokluk da sınıra yakın. Diyet önerebilir.
Ne atleti?Tamam kızlar tavsiyelerinize uyup lansinoh krem almıyorum doğum sonrasına bakarız atlet arıyorum da beden yok siz bedeni bulabildiniz mi
Aynen doğumda sütle silersin..büyük ihtimal geçiyor..Benim ağırlıklı olarak yüzümde var bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde benek benek siyah lekeler oluyor. Kimi daha koyu kimi daha silik inşallah geçerDermatolojiye de randevu almıştım ondan da vazgeçtim. Adama netten baktım lekelere hep lazerli işlemler yapıyor bize şimdi öyle şeyler de yapılmaz. Bekliycez artık
Yaaa emzirme atleti almadın mı hiç zaten ben de beden bulamıyorum o da şart bir ihtiyaç gibi sürekli söyleniyorNe atleti?
Evdeki atletlerımden giyiyorum. Ben atlet yerine askılı renklı badıler kullanıyorum genelde
Ben ilk doğumda aldım hiç kullanmadımYaaa emzirme atleti almadın mı hiç zaten ben de beden bulamıyorum o da şart bir ihtiyaç gibi sürekli söyleniyor
Temmuz anaları tam benim kafama göre ya minimal yaşam gereksiz alışveriş nooo dantelsiz pijamalarBen ilk doğumda aldım hiç kullanmadım
Lansinohu ilkinde doğumdan sonra kullandım 3 gün ağırdı ve ayva çekirdeği jeli sayesinde iyileştiTamam kızlar tavsiyelerinize uyup lansinoh krem almıyorum doğum sonrasına bakarız atlet arıyorum da beden yok siz bedeni bulabildiniz mi
Çok gereksiz şey var listelerde bir de kişiye göre çok gerekli ya da gereksiz olan şey var. O yüzden biraz yaşayıp görmek lazım.Temmuz anaları tam benim kafama göre ya minimal yaşam gereksiz alışveriş nooo dantelsiz pijamalar
Canım o zaman ya insülini alacaksın ya da her yemekten sonra 15 dk yürüyeceksin o da bir çözüm olabilir. Ama bebiş ileri gitmiyordui senin diye hatırlıyorum. 150-160 çok yüksek sayılmaz ama.Bende 1 yıl insülin 3 yıl ilaç tedavisi gördükten sonra diyetle hepsinden kurtulmuştum ilk gebelikte olmamasına rağmen bunda oldu işte, şimdi muhtemelen başlar gibi 150 160ın altına düşüremiyorum.
Stres yapmıyorum ama aklım hep bebişe bişi olur mu vicdan çekiyorum
Yemeğe basladigin saati baz alman gerekiyor. Ne zaman bittiği önemli değil.herkese sağlıklı gebelikler dilerim.
şeker konusu konuşulmuş sormak istediğim bir şey var. cevaplayabilirseniz sevinirim.
paylaşılan ölçüm kağıdında ilk lokmadan 1 saat sonraki değerin ölçüldüğü yazılmış ama kahvaltılarınız ortalama ne kadar sürüyor. benim 20 dk sürer ben onun üzerine 1 saat sonra ölçüyordum yanlış mı yapıyorum acaba?
Ben penti den aldım.Tamam kızlar tavsiyelerinize uyup lansinoh krem almıyorum doğum sonrasına bakarız atlet arıyorum da beden yok siz bedeni bulabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?