Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yaaa emzirme atleti almadın mı hiç zaten ben de beden bulamıyorum o da şart bir ihtiyaç gibi sürekli söyleniyor

Bıçak saplanması gibi mi?
Yoksa aşağı minik tekmeler gibi mi çıkışa doğru

Bıçak saplanması gibi mi?
Yoksa aşağı minik tekmeler gibi mi çıkışa doğru
Bıçak saplanmasına benziyor aynen kasığımda veya karnımın içinde hissetmediğim için çok önemsemedim açıkçası
Sanki ordaki kaslarım yorulmus da ağrı yapıyor öyle algıladım
O minik tekmeleri biliyorum ya
Ben sandalyede falan uzun süre oturduysaö uyarı mahiyetinde yapıyor genelde cimcime, uzanınca düzeliyor :)

Rahim doğuma hazırlanıyor hayırlı olsun

Bu aylarda yavaştan başlar normal yani

Benim de boyun kısmında kucuk kucuk et beni gibi cikintilar oluştu normal mi bilmiyorum sonra gecer mi kalir mi acaba hic fikrim yok gercekten

Bnm de sanirim kasilmalarim oluyor karın sertlesmesi gibi bebek bi yere toplaniyor günde 10 15 defa olabilir demişti doktorum duzei olursa sorun oluyo ama insan tedirgin oluyo

Bnm de sanirim kasilmalarim oluyor karın sertlesmesi gibi bebek bi yere toplaniyor günde 10 15 defa olabilir demişti doktorum duzei olursa sorun oluyo ama insan tedirgin oluyo
Benim de bebek toplanıyor bazen bi tarafa ama keyfinden yapıyor ben anlıyorum özellikle sevdiğim birseyi yediğimde yapıyor
Ya da dışarıda çok gürültü içindeysem de saklanır gibi sağ tarafıma toplanıyor hemen

Şu yazdığım bi bana mı oluyor yav hiçbirinize olmuyor mu
Mikan doğuma hazırlık dedi
Ne yani bi ben mi doğuracağım burada
Bana da oluyor günde 1-2 kez , hadi rahatlatalim seni

Bu arada birkac sayfa önce konuşulmuş ama alintilamayi unutmuşum. Göğüs kremleriyle ilgili. Biraz önce bir eğitime katıldim. Göğüs ucu için ; kantaron yağı , ayva cekirdegi yagi ve nipplacare krem önerdi. Lansinoh önermiyoruz pek dedi , sürersenizde silin emzirmeden önce , bebek onun kokusu alır ve memeyi reddedebilir dedi

Arada bana da oluyor canım kısa süreli doktora sormuştum bi problem yok ama idrar tahlili yapalım demişti bi sorun çıkmadı idrar tahlilinde de.

Allahdan bol bol ayva çekirdeği yedekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…