- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.801
Yaaa emzirme atleti almadın mı hiç zaten ben de beden bulamıyorum o da şart bir ihtiyaç gibi sürekli söyleniyor
Bıçak saplanması gibi mi?Kızlar bir sey soracağım, internete bakmam kesin saçma sapan bir sey çıkar
Şöyle ki; sabahtan beri ara ara karnımda veya kasığımda değil direkt aşağıda vajinanın sağ ve sol tarafında ufak ufak. İt kaç saniyelik sızı ağrı gibi bir sey oluyor
Daha önce de olmustı o zaman da kendimi yorduğumu hatırlıyorum
Simdi de öyle iki gündür çok yorgunum kendimi baya yormuşum
Bugün çoğunlukla yattım ona rağmen devam etmesi kafamı karıştırdı sadece. Size de oluyorsa sorun etmeyeceğim
Bebek gayet hareketli bir sıkıntı yok
Bıçak saplanmasına benziyor aynenBıçak saplanması gibi mi?
Yoksa aşağı minik tekmeler gibi mi çıkışa doğru
Rahim doğuma hazırlanıyor hayırlı olsunBıçak saplanmasına benziyor aynenkasığımda veya karnımın içinde hissetmediğim için çok önemsemedim açıkçası
Sanki ordaki kaslarım yorulmus da ağrı yapıyor öyle algıladım
O minik tekmeleri biliyorum ya
Ben sandalyede falan uzun süre oturduysaö uyarı mahiyetinde yapıyor genelde cimcime, uzanınca düzeliyor :)
Bu aylarda yavaştan başlar normal yaniBıçak saplanmasına benziyor aynenkasığımda veya karnımın içinde hissetmediğim için çok önemsemedim açıkçası
Sanki ordaki kaslarım yorulmus da ağrı yapıyor öyle algıladım
O minik tekmeleri biliyorum ya
Ben sandalyede falan uzun süre oturduysaö uyarı mahiyetinde yapıyor genelde cimcime, uzanınca düzeliyor :)
Kız yüreğime mi indiricen o öyle mi söylenirRahim doğuma hazırlanıyor hayırlı olsun
Ay çok şaşkınım yaa diyetsiz şekilde beslensek de o şekerin normal çıkması lazım aslında değil mi ?Yemeğe basladigin saati baz alman gerekiyor. Ne zaman bittiği önemli değil.
Bende öyleyim kız..no dantel no gereksiz eşyaTemmuz anaları tam benim kafama göre ya minimal yaşam gereksiz alışveriş nooo dantelsiz pijamalar
İlki 37ye yakın oldu ilk o batma doğum 37de oldu 2.de 32de mi ne başladı doğum 40. Haftanın içinde olduKız yüreğime mi indiricen o öyle mi söylenir
Üzdün beni mikanİlki 37ye yakın oldu ilk o batma doğum 37de oldu 2.de 32de mi ne başladı doğum 40. Haftanın içinde olduyani korkma
Niye ki erken başlaması doğumu erkene almıyor işte rahatla diye dedimÜzdün beni mikan
Benim de bebek toplanıyor bazen bi tarafa ama keyfinden yapıyor ben anlıyorumBnm de sanirim kasilmalarim oluyor karın sertlesmesi gibi bebek bi yere toplaniyor günde 10 15 defa olabilir demişti doktorum duzei olursa sorun oluyo ama insan tedirgin oluyo
Bilmiyorum içimden öyle geldiNiye ki erken başlaması doğumu erkene almıyor işte rahatla diye dedim
Bana da oluyor günde 1-2 kez , hadi rahatlatalim seniŞu yazdığım bi bana mı oluyor yav hiçbirinize olmuyor mu
Mikan doğuma hazırlık dedi
Ne yani bi ben mi doğuracağım burada
Geçer canim insallah , bebislerimiz sağlıcakla gelsin de hallolur artık gerisiBende çok değiştiminşallah doğumdan sonra geçer yoksa büyük bir buhran yaşayabilirim
Arada bana da oluyor canım kısa süreli doktora sormuştum bi problem yok ama idrar tahlili yapalım demişti bi sorun çıkmadı idrar tahlilinde de.Kızlar bir sey soracağım, internete bakmam kesin saçma sapan bir sey çıkar
Şöyle ki; sabahtan beri ara ara karnımda veya kasığımda değil direkt aşağıda vajinanın sağ ve sol tarafında ufak ufak. İt kaç saniyelik sızı ağrı gibi bir sey oluyor
Daha önce de olmustı o zaman da kendimi yorduğumu hatırlıyorum
Simdi de öyle iki gündür çok yorgunum kendimi baya yormuşum
Bugün çoğunlukla yattım ona rağmen devam etmesi kafamı karıştırdı sadece. Size de oluyorsa sorun etmeyeceğim
Bebek gayet hareketli bir sıkıntı yok
Allahdan bol bol ayva çekirdeği yedekledimBana da oluyor günde 1-2 kez , hadi rahatlatalim seni
Bu arada birkac sayfa önce konuşulmuş ama alintilamayi unutmuşum. Göğüs kremleriyle ilgili. Biraz önce bir eğitime katıldim. Göğüs ucu için ; kantaron yağı , ayva cekirdegi yagi ve nipplacare krem önerdi. Lansinoh önermiyoruz pek dedi , sürersenizde silin emzirmeden önce , bebek onun kokusu alır ve memeyi reddedebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?