Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bıgun lavaboya gittim çişten sonra kalktım kalktığım an bi sıcaklık geldi su gibi sonra baktım akıntı gibiydi su falan değildir ins bebekte hareketli çok şükür

Az maaliyetli besigimiz de hazır
Beşiği letgodan 125 TL'ye aldım battaniyeyi kendim ördüm kenar korumaliklari da maviliydi pembeli kumaş geçirdim aslında ütülenmesi gerekiyordu ama üşendim böyle serdim

Eklentiler

• IMG_20200903_152243.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 88
Arada bana da oluyor canım kısa süreli doktora sormuştum bi problem yok ama idrar tahlili yapalım demişti bi sorun çıkmadı idrar tahlilinde de.
Ben de bayramdan önce kontrole gideceğim gitmeden önce kan verecektim, idrarda vereyim Teşekkür ederim

Az maaliyetli besigimiz de hazır
Beşiği letgodan 125 TL'ye aldım battaniyeyi kendim ördüm kenar korumaliklari da maviliydi pembeli kumaş geçirdim aslında ütülenmesi gerekiyordu ama üşendim böyle serdim
Çok güzel olmuş

Vajinamin tug olan kisminde bebegimin hareketleri iki gundur endise ediyorum

Çokm geçmiş olsun canım

Ayva çekirdeğini sudabekletip kıvamlaşıncaonu göğüs ucunasüreni çok duydum..demekki faydalı

Daha once doguranlar yardimm heran dogurcak gibi hissediyorum anlik kemiklerimi sıkıyorlar gibi bir agri giriyor hemende geciyor vajinama sanki o an suyum bosalcak gibi hissediyorum ne bu

Daha once doguranlar yardimm heran dogurcak gibi hissediyorum anlik kemiklerimi sıkıyorlar gibi bir agri giriyor hemende geciyor vajinama sanki o an suyum bosalcak gibi hissediyorum ne bu
Bence bu normal, buraya kimse yazmayınca bakmıstım. Vajinadaki ağrı rahim ve bebek büyümesinden kaynaklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…