- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.821
Ayva zamanı buraya yazmiistin Yonca ,buzluğa koydum diye . Bende o zaman buz küplerine hazırlayıp dondurmustum. Yeri gelmişken teşekkür edeyimAllahdan bol bol ayva çekirdeği yedekledim
Ben de bayramdan önce kontrole gideceğim gitmeden önce kan verecektim, idrarda vereyim Teşekkür ederimArada bana da oluyor canım kısa süreli doktora sormuştum bi problem yok ama idrar tahlili yapalım demişti bi sorun çıkmadı idrar tahlilinde de.
Çok güzel olmuşAz maaliyetli besigimiz de hazır
Beşiği letgodan 125 TL'ye aldım battaniyeyi kendim ördüm kenar korumaliklari da maviliydi pembeli kumaş geçirdim aslında ütülenmesi gerekiyordu ama üşendim böyle serdim
Çokm geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba,
Dun gittikten sonra acilden sabaha karşı çıktık sonrasında yazamadım merak edip dua eden herkese çok teşekkür ederim. Bi yerim kanıyor gibi kıpkırmızı idrar yaptığımı görünce acile gittik önce bebek kontrol edildi kanama idrardan mi yoksa vajina girişinden mi diye bakıldı. Kan idrar tahlili yapıldı ama o ara ağrıdan kıvranıyorum şiddetli bel ve kasık ağrısından iki büklüm haldeyim diye dr doğum sancısımi emin olmak için bir alete bağladı sancı doğum kaynaklı değilmiş. Saka gibi ama acil olmasina rağmen ultrason a girmek için iftar geçmesini bekledim o halde, iftarda kapalıymis koskoca şehir hastanesi acil usg. Neyse yemek yiyip sigara içtiler keyifleri gelince açtılar usg ye girdim her iki böbrekte de büyüme genişleme görüldü normalde sadece birinde ve sağda olurmuş ancak benim ikisi birden büyümüş. Taş vb varmi bilemeyiz emara giremezsin dediler bu ara hala kan işiyordum kadın doğum acil usg sonrası üroloji acil e kons attı onun gelmesini beklerken serum takıldı o da baya geç geldi asistan biriydi herhalde ne desem telefonla hocam hocam diye birine benim dediklerimi tekrar etti . Eritrosit sınır 3 ken benim 200 çıktı. Dr telefonda hocam dediği kişiyle konuştuktan sonra ; 3 seye dikkat edeceksin ateşin çıkarsa, su içmeyi arttırmaya rağmen çişin hala kırmızı olursa ve parol almana rağmen ağrı geçmezse acile geleceksin, eğer belirtiler olmazsa bir hafta bekleyip tekrar kontrole gelip usg çekileceksin böbrek daha da büyüdüyse böbreğini kaybetme iflas etme ihtimali olur katater takacağız her iki böbreklerine dedi , senin şanssız durumun ikisi birden büyümüş dedi. Eğer haftaya böbrek daha da büyümedi ise sıkı takipde olacaksın dedi .
Geçer dökülürBenim de boyun kısmında kucuk kucuk et beni gibi cikintilar oluştu normal mi bilmiyorum sonra gecer mi kalir mi acaba hic fikrim yok gercekten
Ayva çekirdeğini sudabekletip kıvamlaşıncaonu göğüs ucunasüreni çok duydum..demekki faydalıBana da oluyor günde 1-2 kez , hadi rahatlatalim seni
Bu arada birkac sayfa önce konuşulmuş ama alintilamayi unutmuşum. Göğüs kremleriyle ilgili. Biraz önce bir eğitime katıldim. Göğüs ucu için ; kantaron yağı , ayva cekirdegi yagi ve nipplacare krem önerdi. Lansinoh önermiyoruz pek dedi , sürersenizde silin emzirmeden önce , bebek onun kokusu alır ve memeyi reddedebilir dedi
Bnmde yanaklarım çillendi. Olır olmaz kızarıyor ve çil gibi kalıyor.Kızlar sizde de cilt lekeleri başladı mıResmen evrim geçiriyor gibiyim yüzümün her yanında bir şeyler değişiyor Panik yapmaya başladım artık.
Ya bende bugün muayeneye gittim. 1468 gram 40 cm dedi ama ben kiloya takıldım. Sanki az gibi mi doktorunuz bir şey dedi mi acabaTatlişko kızım 1,5 kilo
35 cm
28+6 da 1279 gr 36 cm diYa bende bugün muayeneye gittim. 1468 gram 40 cm dedi ama ben kiloya takıldım. Sanki az gibi mi doktorunuz bir şey dedi mi acaba21 günde 15 günde 350 gram almış bizim ki
Maşallah, ben 2 haftada 320 gram almış ya ona takılmıştım. Doktor haftalık 250 gram alır demişti28+6 da 1279 gr 36 cm di
Bence bu normal, buraya kimse yazmayınca bakmıstım. Vajinadaki ağrı rahim ve bebek büyümesinden kaynaklıymışDaha once doguranlar yardimm heran dogurcak gibi hissediyorum anlik kemiklerimi sıkıyorlar gibi bir agri giriyor hemende geciyor vajinama sanki o an suyum bosalcak gibi hissediyorum ne bu
İki gundur hareketleri orda korkuyorum valla umarim normaldirBence bu normal, buraya kimse yazmayınca bakmıstım. Vajinadaki ağrı rahim ve bebek büyümesinden kaynaklıymış
Insallah yaGeçer dökülür
Benim de aşağıda bir kaç gündür, bazen yukarda. Geçen haftalarda hep yukarıdaydı takılıyorlar kafalarına göreİki gundur hareketleri orda korkuyorum valla umarim normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?