- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.841
Onlar şu an 7 aylık değiller miHaziran annelerinden birinin daha suyu geliyormus korkayrummm
Benm bebegim zaten hep asada hic yukari cikmadi gobek deligimin ustunde his hissetmedim ama iki gundur resmen vajina cikisina incek kolunu bacagini cikarcak gibiBenim de aşağıda bir kaç gündür, bazen yukarda. Geçen haftalarda hep yukarıdaydı takılıyorlar kafalarına göre
8. Aya girmis olmalari gerek 30. Haftada 7. Ay bitiyor yaziyor internetteOnlar şu an 7 aylık değiller mi
Çok anormal değil sanki öyle değil mi ben mi yanlış biliyorum
7 aylık doğan bir çok bebek oluyor
Kızlar yazmıştı kim bilmiyorım da yukarı doğru karnını okşarsan yukarı toplanırmıs ayaklarını çekermiş falan diye ben yaptım olduBenm bebegim zaten hep asada hic yukari cikmadi gobek deligimin ustunde his hissetmedim ama iki gundur resmen vajina cikisina incek kolunu bacagini cikarcak gibibide bugun bu kramplar urkuttu beni
7 bitmişse de iyi herhalde bildiğim kadarıyla, inşallah sağlıkla gelir hepsi8. Aya girmis olmalari gerek 30. Haftada 7. Ay bitiyor yaziyor internette
İnsallah rabbim kimseyi bu yolda koymasın7 bitmişse de iyi herhalde bildiğim kadarıyla, inşallah sağlıkla gelir hepsi
Benim de iki.gündür asagida sanirim. Hatta bi gün canimi cok acitti. Alta vurdu bazen de saga sola vuruyor baya ezilmiş de oralara vurunca acıyor gibiydi.Benim de aşağıda bir kaç gündür, bazen yukarda. Geçen haftalarda hep yukarıdaydı takılıyorlar kafalarına göre
Evet çok acıtıyor o ayağını vurması, bazen sokak ortasında yapıyor kalıyorum olduğum yerdeBenim de iki.gündür asagida sanirim. Hatta bi gün canimi cok acitti. Alta vurdu bazen de saga sola vuruyor baya ezilmiş de oralara vurunca acıyor gibiydi.
Ayyy nedemek inşallah işe yararAyva zamanı buraya yazmiistin Yonca ,buzluğa koydum diye . Bende o zaman buz küplerine hazırlayıp dondurmustum. Yeri gelmişken teşekkür edeyim
Baktımda yaZmış müşade altındaymış ama su değilmiş sanıırmİnsallah rabbim kimseyi bu yolda koymasın
Benim de aşağıda gibi. Ayaktayken vajina içinde balonumsu birşey varmış hissim oldu yattım dinlendimBenim de iki.gündür asagida sanirim. Hatta bi gün canimi cok acitti. Alta vurdu bazen de saga sola vuruyor baya ezilmiş de oralara vurunca acıyor gibiydi.
Ay kıza altına işemiş olabilirsin demişlerBaktımda yaZmış müşade altındaymış ama su değilmiş sanıırm
Evet gördüm simdiBaktımda yaZmış müşade altındaymış ama su değilmiş sanıırm
O senin şekerinin dengesime bağlı denemek lazım.Ay çok şaşkınım yaa diyetsiz şekilde beslensek de o şekerin normal çıkması lazım aslında değil mi ?
Bilemiyorum. Ben gayet iyi buldum kiloyuYa bende bugün muayeneye gittim. 1468 gram 40 cm dedi ama ben kiloya takıldım. Sanki az gibi mi doktorunuz bir şey dedi mi acaba21 günde 15 günde 350 gram almış bizim ki
Ben bu konuyu da doktora bi açayım en iyisiO senin şekerinin dengesime bağlı denemek lazım.
Kızhaziran annelerini tamamenokuyormusunuz 3420 tane.Baktımda yaZmış müşade altındaymış ama su değilmiş sanıırm
Ben bütün topiklere tıklıyorum o sayfada ne varsa okuyorumKızhaziran annelerini tamamenokuyormusunuz 3420 tane.
Mesajvarhayattaokuyamam
Cidden harika kafalarAy kıza altına işemiş olabilirsin demişler
Bi gülme aldı beni töbe töbe
Yok yaaa okadar okuyamam son 2-3 sayfayı okuyorum geneldeee zaten olay o sayfalarda oluyoKızhaziran annelerini tamamenokuyormusunuz 3420 tane.
Mesajvarhayattaokuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?