Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran annelerinden birinin daha suyu geliyormus korkayrummm
Onlar şu an 7 aylık değiller mi
Çok anormal değil sanki öyle değil mi ben mi yanlış biliyorum
7 aylık doğan bir çok bebek oluyor

Benim de aşağıda bir kaç gündür, bazen yukarda. Geçen haftalarda hep yukarıdaydı takılıyorlar kafalarına göre
Benm bebegim zaten hep asada hic yukari cikmadi gobek deligimin ustunde his hissetmedim ama iki gundur resmen vajina cikisina incek kolunu bacagini cikarcak gibi bide bugun bu kramplar urkuttu beni

Benm bebegim zaten hep asada hic yukari cikmadi gobek deligimin ustunde his hissetmedim ama iki gundur resmen vajina cikisina incek kolunu bacagini cikarcak gibi bide bugun bu kramplar urkuttu beni
Kızlar yazmıştı kim bilmiyorım da yukarı doğru karnını okşarsan yukarı toplanırmıs ayaklarını çekermiş falan diye ben yaptım oldu

Benim de aşağıda bir kaç gündür, bazen yukarda. Geçen haftalarda hep yukarıdaydı takılıyorlar kafalarına göre
Benim de iki.gündür asagida sanirim. Hatta bi gün canimi cok acitti. Alta vurdu bazen de saga sola vuruyor baya ezilmiş de oralara vurunca acıyor gibiydi.

Benim de iki.gündür asagida sanirim. Hatta bi gün canimi cok acitti. Alta vurdu bazen de saga sola vuruyor baya ezilmiş de oralara vurunca acıyor gibiydi.
Evet çok acıtıyor o ayağını vurması, bazen sokak ortasında yapıyor kalıyorum olduğum yerde

Benim de aşağıda gibi. Ayaktayken vajina içinde balonumsu birşey varmış hissim oldu yattım dinlendim

Kızhaziran annelerini tamamenokuyormusunuz 3420 tane.
Mesajvarhayattaokuyamam
Ben bütün topiklere tıklıyorum o sayfada ne varsa okuyorum
Mesela kasım annelerine bakıyorum bazen o haftaları ne ara geçtik diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…