Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Diyetim baya sıkı, dikkate ediyorum, sanırım insülin kullanmam gerekecek
Yaa inşallah gerek kalmaz canım benim. Gerçi insülin kullananlar daha rahat ettiklerini sölüyolar genelde
Benimde kilo almam durdu
Toplamda 10 kg aldim işte
Hadi gözümüz aydın
Evet hatta ilk kanı silip ikinci kanla ölçüyorum canım
Ben ben hatta bugün eşimle yürüyüş yaparken üç dört sefer bıçak saplanır gibi oldu. Ve durdurdum eşimi doğuruyorum galiba diye bir de benim sertleşme de çok oluyor. İlk kızımda hiç yaşamamıştım. Vücut doğuma hazırlanıyor sanırım

Yalnız olmadığıma sevindim

Evet çok acıtıyor o ayağını vurması, bazen sokak ortasında yapıyor kalıyorum olduğum yerde
O an evdeydim ama çok şaşırdım. Sonra saga sola da vurdu oralar da acıdı artık sag solda bagirsaklar mi var bilmiyorum hangi organım nereye gitti bi fikrim yok dogrusu ama ezilmiş gibi acıdı sagolsun

Şu yazdığım bi bana mı oluyor yav hiçbirinize olmuyor mu
@Mikan doğuma hazırlık dedi
Ne yani bi ben mi doğuracağım burada
Ya doğuma hazırlık mı emin değilim ama bende yaşıyorum.
Bazen pıtpıtlı gibi ama çocuk değil.
Yoğum bir ağrı kasılma gibide değil. Normaldir heralde doğurmadığımıza göre
Neyseki hiç evham değiliz, hatta bazen evham yapmam gereken yerlerde bile çevremdeki evhamlı insanları düşünüp of neyse hallolur diyorum

Benim de aşağıda gibi. Ayaktayken vajina içinde balonumsu birşey varmış hissim oldu yattım dinlendim
Sanirim ben de yoruldm bi kac gundur. Izinde ne iyiydim ya sirt ve bel agrilarim gecmiş gibiydi. Simdi yine bacak ayak sirt bel kuyruk sokumu ve kasiklarinda resmen acı cekiyorum baştan asagı

Gerçi bencede etkilenenler cidden okumasın, ben etikenmiyom diye okuyup geçiyorum, normal yani artık kalmış şurda onlar 1 ayı olabilir herşey
Kesinlikle , 8 aylıklar doğumlar başlayacak

Ama her ağrıda kendini o strese sokmaya gerek de yok bence kızlar malesef o kadar kolay doğurulmuyor, tecrübeyle sabit

Kızlar magnet yapma işine kendim girdim hata mı ettim bi saattir donmuyor bu kokulu taş zımbırtısı.
Ayyyyy nikahımla kınamda yapmıştımmm kolanya 100 tane magnet 100 tane, ayna 100 tane 17 günlük sokağa çıkma yasaklarında hattta geçen sene raamazan ayıydı, ölmüştüm ypegunlukdan, allah kolaylık versin şimdiden olunca foto at

Oy maşallah sana ya. Döktüm yenisini yaptım boyamasını yarına yaparım güzel olursa atarım

Aynen canım yıkadım kalıbı yeniden yaptım sabaha kadar donmayacak gibiydi 3te1 kadar su koymak gerekiyormuş.
Bir iki taneden sonra göz kararı alışırsın. Normalde 15 dk da donması lazım. Suyu azar azar kat. Biraz katı olsun karışım. Çok katı olursa damla damla katarsin. Ben ölçü olarak mide şuruplarınin üstündeki ölçeği kullamistim. Ama kalıbın boyuna göre de değişir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…