- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.861
Gerçi bencede etkilenenler cidden okumasın, ben etikenmiyom diye okuyup geçiyorum, normal yani artık kalmış şurda onlar 1 ayı olabilir herşeyOkumayın oraları
Enerjileri geçer sonra
Canım bende Perşembe günü gittim 1300 Gr. Çıktı doktor tam haftasında dedi.Ya bende bugün muayeneye gittim. 1468 gram 40 cm dedi ama ben kiloya takıldım. Sanki az gibi mi doktorunuz bir şey dedi mi acaba21 günde 15 günde 350 gram almış bizim ki
Yaa inşallah gerek kalmaz canım benim. Gerçi insülin kullananlar daha rahat ettiklerini sölüyolar geneldeDiyetim baya sıkı, dikkate ediyorum, sanırım insülin kullanmam gerekecek
Hadi gözümüz aydınBenimde kilo almam durdu
Toplamda 10 kg aldim işte
Evet hatta ilk kanı silip ikinci kanla ölçüyorum canımssevilll kizlar orda olcmeyi gosteriyolar mi bilmiyorum ama parmaginizin temiz olduguna emin olarak olcum yapin. Temizden kastim krem fln surmeden. Ozellikle xatlak kremi fln kullaniyorsaniz parmakta kalabiliyor. Parmaklari guzelce yikayip kuruladiktan sonra olcum daha dogru cikiyor.
Ben ben hatta bugün eşimle yürüyüş yaparken üç dört sefer bıçak saplanır gibi oldu. Ve durdurdum eşimi doğuruyorum galiba diyeKızlar bir sey soracağım, internete bakmam kesin saçma sapan bir sey çıkar
Şöyle ki; sabahtan beri ara ara karnımda veya kasığımda değil direkt aşağıda vajinanın sağ ve sol tarafında ufak ufak. İt kaç saniyelik sızı ağrı gibi bir sey oluyor
Daha önce de olmustı o zaman da kendimi yorduğumu hatırlıyorum
Simdi de öyle iki gündür çok yorgunum kendimi baya yormuşum
Bugün çoğunlukla yattım ona rağmen devam etmesi kafamı karıştırdı sadece. Size de oluyorsa sorun etmeyeceğim
Bebek gayet hareketli bir sıkıntı yok
Yalnız olmadığıma sevindimYaa inşallah gerek kalmaz canım benim. Gerçi insülin kullananlar daha rahat ettiklerini sölüyolar genelde
Hadi gözümüz aydın
Evet hatta ilk kanı silip ikinci kanla ölçüyorum canım
Ben ben hatta bugün eşimle yürüyüş yaparken üç dört sefer bıçak saplanır gibi oldu. Ve durdurdum eşimi doğuruyorum galiba diyebir de benim sertleşme de çok oluyor. İlk kızımda hiç yaşamamıştım. Vücut doğuma hazırlanıyor sanırım
Ben seviniyorum böyle şeylere bir de vücut hazırlanıyor fln diyolar yaYalnız olmadığıma sevindim
O an evdeydim ama çok şaşırdım. Sonra saga sola da vurdu oralar da acıdı artık sag solda bagirsaklar mi var bilmiyorum hangi organım nereye gitti bi fikrim yok dogrusu ama ezilmiş gibi acıdı sagolsunEvet çok acıtıyor o ayağını vurması, bazen sokak ortasında yapıyor kalıyorum olduğum yerde
Ya doğuma hazırlık mı emin değilim ama bende yaşıyorum.Şu yazdığım bi bana mı oluyor yav hiçbirinize olmuyor mu
@Mikan doğuma hazırlık dedi
Ne yani bi ben mi doğuracağım burada
Sanirim ben de yoruldm bi kac gundur. Izinde ne iyiydim ya sirt ve bel agrilarim gecmiş gibiydi. Simdi yine bacak ayak sirt bel kuyruk sokumu ve kasiklarinda resmen acı cekiyorum baştan asagıBenim de aşağıda gibi. Ayaktayken vajina içinde balonumsu birşey varmış hissim oldu yattım dinlendim
Ay süper o zaman endişelenmeyeyim. Çok pinpirikli biri yaptı bu hamilelik beni :)Canım bende Perşembe günü gittim 1300 Gr. Çıktı doktor tam haftasında dedi.
Kesinlikle , 8 aylıklar doğumlar başlayacakGerçi bencede etkilenenler cidden okumasın, ben etikenmiyom diye okuyup geçiyorum, normal yani artık kalmış şurda onlar 1 ayı olabilir herşey
Ay bizede at, kolay mı?Kızlar magnet yapma işine kendim girdim hata mı ettimbi saattir donmuyor bu kokulu taş zımbırtısı.
Bencede kesinlikleeeee öyle düşünüyorummmKesinlikle , 8 aylıklar doğumlar başlayacak
Ama her ağrıda kendini o strese sokmaya gerek de yok bence kızlar malesef o kadar kolay doğurulmuyor, tecrübeyle sabit
Kolay da bu ilk olacak göz kararı yaptım suyunu fazla koymuşum sanırım. Donmadı. Yarına bi kaç tanesini bitireyim öyle atarımAy bizede at, kolay mı?
Ayyyyy nikahımla kınamda yapmıştımmm kolanya 100 tane magnet 100 tane, ayna 100 tane 17 günlük sokağa çıkma yasaklarında hattta geçen sene raamazan ayıydı, ölmüştüm ypegunlukdan, allah kolaylık versin şimdidenKızlar magnet yapma işine kendim girdim hata mı ettimbi saattir donmuyor bu kokulu taş zımbırtısı.
Canım suyunu fazla koymussundur. O kadar uzun sürmesi lazım.Kızlar magnet yapma işine kendim girdim hata mı ettimbi saattir donmuyor bu kokulu taş zımbırtısı.
Aynen canım yıkadım kalıbı yeniden yaptım sabaha kadar donmayacak gibiydiCanım suyunu fazla koymussundur. O kadar uzun sürmesi lazım.
Oy maşallah sana ya. Döktüm yenisini yaptım boyamasını yarına yaparım güzel olursa atarımAyyyyy nikahımla kınamda yapmıştımmm kolanya 100 tane magnet 100 tane, ayna 100 tane 17 günlük sokağa çıkma yasaklarında hattta geçen sene raamazan ayıydı, ölmüştüm ypegunlukdan, allah kolaylık versin şimdidenolunca foto at
Bir iki taneden sonra göz kararı alışırsın. Normalde 15 dk da donması lazım. Suyu azar azar kat. Biraz katı olsun karışım. Çok katı olursa damla damla katarsin. Ben ölçü olarak mide şuruplarınin üstündeki ölçeği kullamistim.Aynen canım yıkadım kalıbı yeniden yaptım sabaha kadar donmayacak gibiydi3te1 kadar su koymak gerekiyormuş.
Olur olurOy maşallah sana ya. Döktüm yenisini yaptım boyamasını yarına yaparım güzel olursa atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?