- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.881
Ay valla onları görünce ben de bebeğin odasını yerleştirmeye başladım. Halbuki bize daha çok varHaziran annelerinden birinin daha suyu geliyormus korkayrummm
Her boka karışsalarAyyyy dünde kv deydim sinir oldum ya her gittiğimizde çocuğuma koycağım isim için, siz koyun ben başka seslenicem diyo hepde eşim odadan gittiğinde söylüyor tepki göstericeğini biliyor, ilk zamanlar şaka yapıyo diyip gülüp geçiyordum ama artık baya ciddi olduğunu anladım dün artık kızdım başka bi isim söylemek yok dedim. Eşimde bugun sordu dün annem bunumu dedi öyle bişi duydum dedi bende evet istersen uygun bi dille anneni uyar çocuğa farklı bişi söyleyim demesin dedim
Tamam söylicem dedi, 1söyler şaka dersin 2-3oldu demekki ciddi ,konuşayım dedi
Taktı çocuğumun adına yaaaa
Bel Ağrısını mide yanmasını mide bulantısını ben çekiym onlar isme kendi aklınca karar versinler oldu başka
Yeminle diyorum yaaa ağrısını sızısını sıkıntısını biz çekiyoruz yeminle yatakda fönemiyorum oturduğum yerden şimdiden zor kalkıyorum bide karışcaklar yani oldu başkaaaaa,,, allahdan eşim ses çıkarıyoda bana gerek kalmıyor.Her boka karışsalarkız sanane sen mi yaptın çocuğu. Hala bu koca adamların evli olduğunu ,söz geçirdikleri küçük oğulları olmadıklarını anlayamıyorlar. Ya da işlerine öyle geliyor .Hiç de umursama .Bizimki de yok yok 2.isim olmasın uzun olur diyor .inadına koyacam. Bak bir de kendi kızının çocuğunun ismi gorumcenin kaynanasinin ismi .yanına 2.ismi eklediler .
Ben hep derim en iyi kaynana görümce olsa bile iki yüz ver tepene çıkar. Hepsi çıkar. Hepsi karışmak ister .
Allahtan benimki 800 km uzakta da karışamıyor.ayy onda bile oda geldi neyse sığmadı falan döndür döndür canımız çıktı ee şöyle koysaydınız diyor .Ya rabbel alemin dedim .yahu benim tonlarca param giderken yoktunuz da oda gelince mi aklınıza geldi .Ben aldım ben koyacam. Çocuk da benim çocuğum istediğimi yaparım.
Eşin Allahtan mantıklı davranıyor işin zor değil kaynanayla eşin de annesine yüz verse o zaman zor.. Sen daha yeni evlisin bizim gibi olsan kaynanayla neler söylersinYeminle diyorum yaaa ağrısını sızısını sıkıntısını biz çekiyoruz yeminle yatakda fönemiyorum oturduğum yerden şimdiden zor kalkıyorum bide karışcaklar yani oldu başkaaaaa,,, allahdan eşim ses çıkarıyoda bana gerek kalmıyor.
Yok uzakdada olsa yeter onlaryeterki karışmak istesinler, insan yapmasada inadına daha çok yapası geliyo, koy en uzun isimleri valla
Siz koyun istediğiniz ismi ben başka isim söylicem nedemek yaaaaYarabbim sabır
Ya bende Cuma günü gittim .Canım bende Perşembe günü gittim 1300 Gr. Çıktı doktor tam haftasında dedi.
Canım dönebilir. Aslında şeker olmayanlarda da önde geride gitme normal. Ama şeker çıkınca doktor ona baagliyor hemen. Benim ilk gebelikte çocuk önde gidiyordu doktor ona bağladı. Diyete uydum her gün yürüyüsumi yapptim. Hep 1 hafta öndeydi. Doğumdan 2 hafta önce gittim tam haftasına dönmüştü. 3200 dövdü.Ya bende Cuma günü gittim .
Normalde 27. Haftamdayım ama bebek 29 haftalık ve 1.200 gr ağırlığında dedi doktor .
Şeker yüklemesinde sınırda çıkmıştım .
Ama diyetle normale döner mi ?
Yoksa böyle şekere bağlı iri bebek olursa
Sadece AC olcumu yani karin bolgesi buyukse , arti su fazlaysa şeker diyolar. Genel anlamda bas bacak tum olcumler orantili olarak onden gidiyorsa gelisimi iyi diyolar. Benim oglum da genel anlamda 4 gun ileri cikiyor. Daha sekeri suclamadi doktor en azindanYa bende Cuma günü gittim .
Normalde 27. Haftamdayım ama bebek 29 haftalık ve 1.200 gr ağırlığında dedi doktor .
Bebeğin ileride olması doğum tarihini geri çeker mi?Canım dönebilir. Aslında şeker olmayanlarda da önde geride gitme normal. Ama şeker çıkınca doktor ona baagliyor hemen. Benim ilk gebelikte çocuk önde gidiyordu doktor ona bağladı. Diyete uydum her gün yürüyüsumi yapptim. Hep 1 hafta öndeydi. Doğumdan 2 hafta önce gittim tam haftasına dönmüştü. 3200 dövdü.
27 haftalık bebek 1200 kiloya iri bebek mi dedi doktor..sen yine de yenmemesi gereken şeyleri yeme benimde dikkat etmem gerekiyor..Ya bende Cuma günü gittim .
Genelde bi sorun olmazsa doğumu geriye çekmiyor çünkü doğduktan sonra zaten kilosu genelde düşük çıkıyor..bana 3250 demişlerdi kızıma doğuma girerken..bebek 2750 doğduBebeğin ileride olması doğum tarihini geri çeker mi?
Bir de madem bu kadar koymak istiyordun 1 tane daha yapsaydın. Bunların amacı "biz burda büyüğüz,biz de söz sahibiyiz"demek .Yeminle diyorum yaaa ağrısını sızısını sıkıntısını biz çekiyoruz yeminle yatakda fönemiyorum oturduğum yerden şimdiden zor kalkıyorum bide karışcaklar yani oldu başkaaaaa,,, allahdan eşim ses çıkarıyoda bana gerek kalmıyor.
Yok uzakdada olsa yeter onlaryeterki karışmak istesinler, insan yapmasada inadına daha çok yapası geliyo, koy en uzun isimleri valla
5 kilo doğan bebek var ya çekmiyodur heralde. Yani sadece kilodan dolayı olmuyordur başka birşeyi etkilemiyor da.Bebeğin ileride olması doğum tarihini geri çeker mi?
Bana da aynen o civarlarda demişti 2780 g doğduGenelde bi sorun olmazsa doğumu geriye çekmiyor çünkü doğduktan sonra zaten kilosu genelde düşük çıkıyor..bana 3250 demişlerdi kızıma doğuma girerken..bebek 2750 doğdu
Doktorlar da tuhaf .benim 27.haftada 1130 gram çıktı. Haftasiyla uyumlu dedi. Bir arkadaş yazmıştı. Mesela onun bebeği bu haftalarda 1500 gramdi.Ya bende Cuma günü gittim .
Yok kilo onu etkilemiyormus.Bebeğin ileride olması doğum tarihini geri çeker mi?
Kuşum takmayın artık şunları ya gerçekten. Bende de var herşeye ama herşeye karışan insanın sabrını zorlayan biri. Başta çok zoruma gidiyordu çok tartışıyordum artık duymuyorum. İsteyen istediği kadar konuşsun. Şimdi doğumda yine konuşacak. İstediği olmayınca ortalık karıştıracak. Umrumda mı? HayırYeminle diyorum yaaa ağrısını sızısını sıkıntısını biz çekiyoruz yeminle yatakda fönemiyorum oturduğum yerden şimdiden zor kalkıyorum bide karışcaklar yani oldu başkaaaaa,,, allahdan eşim ses çıkarıyoda bana gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?