- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.901
Anne karnındaki ölçümlere bağlı olarak doğum zamanıKızlar AUA nedir
Temmuz 1 i gösteriyor?
Doktor bana bisi demiyorAnne karnındaki ölçümlere bağlı olarak doğum zamanı
Şurda ne kaldı kız Mayıs kaldı . Mayısı çıktı mı ilk doğumlar gelirDoktor bana bisi demiyor
Sezeryan olacağı için heralde.normalde artık ultrason kağıdına bile bakmıyorum. Merak ettım baktim. Hazıran 20 den önce de olabilir o zaman.
Benim kayınvalide dün telde bişiler dedi.Yeminle diyorum yaaa ağrısını sızısını sıkıntısını biz çekiyoruz yeminle yatakda fönemiyorum oturduğum yerden şimdiden zor kalkıyorum bide karışcaklar yani oldu başkaaaaa,,, allahdan eşim ses çıkarıyoda bana gerek kalmıyor.
Yok uzakdada olsa yeter onlaryeterki karışmak istesinler, insan yapmasada inadına daha çok yapası geliyo, koy en uzun isimleri valla
Siz koyun istediğiniz ismi ben başka isim söylicem nedemek yaaaaYarabbim sabır
37 den önce gelmesinŞurda ne kaldı kız Mayıs kaldı . Mayısı çıktı mı ilk doğumlar gelir
İnşaallah 37yi görürüz..doktor benimkileri bi sıkıntı olmazsa 37dealacam dedi37 den önce gelmesin
27 haftalık ama 29 görünüyor ve 1.121 gr o yüzden de iri bebek dedi.. Böyle giderse normal doğum şansım yokmuş.27 haftalık bebek 1200 kiloya iri bebek mi dedi doktor..sen yine de yenmemesi gereken şeyleri yeme benimde dikkat etmem gerekiyor..
İşte benim ki uyumsuzmuş.Doktorlar da tuhaf .benim 27.haftada 1130 gram çıktı. Haftasiyla uyumlu dedi. Bir arkadaş yazmıştı. Mesela onun bebeği bu haftalarda 1500 gramdi.
Şahane olmuş ellerine sağlıkKızlaaaar. İlk deneme için fena değil sanki. Normalde mint yeşili boya aldım ama evde lacivert boyam vardı daha mı gösterir kendini diye deneyim dedim ama beğenmedim. Yeşil yapıcam bundan sonrakileri.
Benim kayınvalide dün telde bişiler dedi.
Kızdım ben de hemen sustu
Agresifim kimse kusura bakmasın.
Laf duymak istemeyen, alınan susacak
Dilini tutacak.
Çok beğendim canımYeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Ben cuma şeker yüklemesi için devlete gidince kısa bir kontrol de oldu. Bayağı kısa 2 3 dk sanırım. Zaten birşey söylemedi, ben de sormadım. Kağıtta 1070 Gr yazıyordu. 27+2 deyim ortalama. Yani senden 50gr az ve iri vs demedi. Zaten devlet ölçümüne de çok güvenmiyorum ki yoğun bir Dr demişsin sende. O yüzden üstünde durma kilo konusunda. Kilo için 29 dediyse değil ama ölçümler öyle gösteriyorsa da takip et. Değişiyor her ay zaten27 haftalık ama 29 görünüyor ve 1.121 gr o yüzden de iri bebek dedi.. Böyle giderse normal doğum şansım yokmuş.
Bu ölçümü yapan doktor devlette ve çok yoğun popüler bir doktor benim doktor hiç böyle şeyler demedi gerçi bilmiyorum bayramdan sonra randevum var ama bakalım o ne diyecek.
İşte benim ki uyumsuzmuş.
Yani dediğin gibi gerçekten doktordan doktora cihazdan cihaza çok fark var.
Beyaz Kalabilir aynen ama karar sende biz etkilemeyelim .Yeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Evet hatta daha haftası gelmeden plasenta yaşlanmasına bağlı da doğum başlatılabiliyormuş. Yani kilo az yada çok farketmiyor.Kızlar bu arada bebeğin doğumu asla kiloyla ilgili değilmiş, plasenta ile ilgiliymiş. Bebeğim önde erken doğar, geride geçer doğar diye bir şey yok.
Plasenta yaşlanınca doğıyormuş, ikizlerin erken doğma sebebi de plasenta iki bebeğe yetmiyormuş genelde.
Devletteki doktorların ben zaten hiçbir zaman 5 dakikadan fazla baktığını görmedim aslında çok riskli bir durum alel acele konuşuyorlar hasta soracağını unutuyor veya aldığı cevabı unutuyor. Ben ses kaydı yapıyorum çünkü kapıda eşim bana sordun zaman kafam allakbullak oluyor.Ben cuma şeker yüklemesi için devlete gidince kısa bir kontrol de oldu. Bayağı kısa 2 3 dk sanırım. Zaten birşey söylemedi, ben de sormadım. Kağıtta 1070 Gr yazıyordu. 27+2 deyim ortalama. Yani senden 50gr az ve iri vs demedi. Zaten devlet ölçümüne de çok güvenmiyorum ki yoğun bir Dr demişsin sende. O yüzden üstünde durma kilo konusunda. Kilo için 29 dediyse değil ama ölçümler öyle gösteriyorsa da takip et. Değişiyor her ay zaten
HahahhaEşin Allahtan mantıklı davranıyor işin zor değil kaynanayla eşin de annesine yüz verse o zaman zor.. Sen daha yeni evlisin bizim gibi olsan kaynanayla neler söylersinhamdım yandım piştim hesabı
Aynen yaaaaa dediğin gibi bitsne daha yapsın istediğini ona koysun allahdan çok kafaya takan biri değilim umursamıyorumBir de madem bu kadar koymak istiyordun 1 tane daha yapsaydın. Bunların amacı "biz burda büyüğüz,biz de söz sahibiyiz"demek .
Senin kaynanan ergen mi bu arada? Şu söylediği söze bak .resmen trip atıyor. Bir banane banane demediği kalmış
Yok yok asla takmıyorum ama bi sinirimi zıplatıyoKuşum takmayın artık şunları ya gerçekten. Bende de var herşeye ama herşeye karışan insanın sabrını zorlayan biri. Başta çok zoruma gidiyordu çok tartışıyordum artık duymuyorum. İsteyen istediği kadar konuşsun. Şimdi doğumda yine konuşacak. İstediği olmayınca ortalık karıştıracak. Umrumda mı? Hayır
Sen tammmm gelinsin yaaaaaBenim kayınvalide dün telde bişiler dedi.
Kızdım ben de hemen sustu
Agresifim kimse kusura bakmasın.
Laf duymak istemeyen, alınan susacak
Dilini tutacak.
Yaaaaa çok tatlı olmuşYeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Yok kız sadece içimde tutamıyorum bazı şeyleri. Yoksa öyle gözünde ccanlandırdığn sekilde degılımHahahha1sene olmadan beni çizgimden çıkartıcaklar sonundan minnoş gelin gidicek
Aynen yaaaaa dediğin gibi bitsne daha yapsın istediğini ona koysun allahdan çok kafaya takan biri değilim umursamıyorumKonuşur surar istediği olmucak çinkü
Yok yok asla takmıyorum ama bi sinirimi zıplatıyotakmadığımı gördüğünü için habire söylüyo zaten bence duymamazlıkdan bile geliyorum
Aman amannn aynen dediğin gibi seninde umrunda olmasın uzak olsunlar
Sen tammmm gelinsin yaaaaa
En güzeli öyle olması zTen bak ben şimdi uyuz oluyorum, ama bişi söylesen cvp versem söyledim kalmadı içimde dersinYok kız sadece içimde tutamıyorum bazı şeyleri. Yoksa öyle gözünde ccanlandırdığn sekilde degılım
Gerektiği yerde açık sözlüyüm
Yoksa dert olur içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?