- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.921
Yapı meselesı diyelim biraz daEn güzeli öyle olması zTen bak ben şimdi uyuz oluyorum, ama bişi söylesen cvp versem söyledim kalmadı içimde dersin
Zamanla senin gibi olmayı hedefliyorum
Güzel güzel cvp vercem artık
Aynen öyle ne yazık ki. Bir de gelene gidene düğün evi gibi ikram vs. Sevdim ama Allah'tan eğlenceli boyaması.Beyaz Kalabilir aynen ama karar sende biz etkilemeyelim .
Ben de dün dağıtmalık olarak şundan söyledim. Aslında bunları hiçbirimiz mecbur değiliz ama sanki yapmasak olmazmış gibi bir algı var açıkçası kendimi biraz da mecbur hissediyorum ya.
Önceden ne güzel birer bardak şerbet verilir yollanırmış gelenler, şimdi soruyorlar bişey yaptırcan mı diye
Ya bu çok tatlı olmuş maviye göreYeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Yok canım onla hiç ilgisi olmuyor.Bebeğin ileride olması doğum tarihini geri çeker mi?
Canım hiç belli olmaz. Daha vakit var. Sen takılma o doktora27 haftalık ama 29 görünüyor ve 1.121 gr o yüzden de iri bebek dedi.. Böyle giderse normal doğum şansım yokmuş.
Bu ölçümü yapan doktor devlette ve çok yoğun popüler bir doktor benim doktor hiç böyle şeyler demedi gerçi bilmiyorum bayramdan sonra randevum var ama bakalım o ne diyecek.
İşte benim ki uyumsuzmuş.
Yani dediğin gibi gerçekten doktordan doktora cihazdan cihaza çok fark var.
Evet benim ilk gebeliğimdeplesanta yaşlanması oldu..bebek için çok önemli hiç sancım falan yoktu.ve bebeğin kalp atışları bozuldu hastaneye yatırdılar acil sezeryan oldum.Evet hatta daha haftası gelmeden plasenta yaşlanmasına bağlı da doğum başlatılabiliyormuş. Yani kilo az yada çok farketmiyor.
İnşallah kilolu olmaz. Rahat doğuralım sonra alır zaten
Sadece karın ölçümü mü önden gidiyor yoksa boyu kafa ölçüsü falanda mı önden gidiyor27 haftalık ama 29 görünüyor ve 1.121 gr o yüzden de iri bebek dedi.. Böyle giderse normal doğum şansım yokmuş.
Bu ölçümü yapan doktor devlette ve çok yoğun popüler bir doktor benim doktor hiç böyle şeyler demedi gerçi bilmiyorum bayramdan sonra randevum var ama bakalım o ne diyecek.
İşte benim ki uyumsuzmuş.
Yani dediğin gibi gerçekten doktordan doktora cihazdan cihaza çok fark var.
Yaa çok güzel olmuş eline sağlık böyle beyaz kalması daha tatlı duruyor benceYeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Ben genelde çorba tercih ediyorum.bir gün öncesinden kalan sebzeyemeğimoluyor ..bamya yeşil fasülye ve kabak kavurması daha çok tercihimHastaneye giden arkadaş geldi mi ?
Bir de diyet yapan güzel anneler her gün öğlene sebze yemeğiniz oluyor mu Allah aşkına ?ben mi beceriksizim yetişemiyorum. Alternatifiniz var mı ?
Genelde aksamdan kalan yemegi öglen yiyorum ,ozel bisey yapmiyorumHastaneye giden arkadaş geldi mi ?
Bir de diyet yapan güzel anneler her gün öğlene sebze yemeğiniz oluyor mu Allah aşkına ?ben mi beceriksizim yetişemiyorum. Alternatifiniz var mı ?
Kızlar AUA nedir
Temmuz 1 i gösteriyor?
Siz öyle bulunca bende öyle buldumBilemiyorum. Ben gayet iyi buldum kiloyu
Ne diyecek ki doktor, olması gerektiği kiloda zaten
Kızım zayıftı mesela 2 hafta önce doğduEn erken ve en geç doğum tarihlerinin tahminini gösteren bir satır var LMP ve AUA diye. Geçenki kontrolde ben de gördüm onu..
Senin AUA erkeni gösteriyor. Benim bebeğin ölçülerine göre 2 gün geç tarih gösteriyor. Doktor bir tık zayıf demişti zaten. 915gr dı
Ama zayıf diye çok bekleyeceğini hiç sanmıyorum zaten
Aşırı zayıf olmadiktan sonraSiz öyle bulunca bende öyle buldumvalla ruh hastası gibi davranıyorum
Kızım zayıftı mesela 2 hafta önce doğdu
Evet, bence de zayıf diye geç gelecek diye bir kural yok
Benim bir kaç alternatifim var onları yiyorum, kızım için yemek olur muhakkak evde yaparımda ama öğlen yemek yeme alışkanlığım yok 2 ana öğün 3 ara öğün şeklinde benim beslenmem.Hastaneye giden arkadaş geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?