Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen öyle ne yazık ki. Bir de gelene gidene düğün evi gibi ikram vs. Sevdim ama Allah'tan eğlenceli boyaması.

Canım hiç belli olmaz. Daha vakit var. Sen takılma o doktora

Evet hatta daha haftası gelmeden plasenta yaşlanmasına bağlı da doğum başlatılabiliyormuş. Yani kilo az yada çok farketmiyor.
İnşallah kilolu olmaz. Rahat doğuralım sonra alır zaten
Evet benim ilk gebeliğimdeplesanta yaşlanması oldu..bebek için çok önemli hiç sancım falan yoktu.ve bebeğin kalp atışları bozuldu hastaneye yatırdılar acil sezeryan oldum.

Hastaneye giden arkadaş geldi mi ?

Bir de diyet yapan güzel anneler her gün öğlene sebze yemeğiniz oluyor mu Allah aşkına ? ben mi beceriksizim yetişemiyorum. Alternatifiniz var mı ?

Kızlar selaam
Haftasonu eşimle kaçamak yaptık 2 gece tatile geldik. Ama benim sağ dizim çok ağrıyor ya, internetten baktım biraz hormonel normal diyor ama bu böyle mi gidecek doğuma kadar? Yaşayan var mı?

Sadece karın ölçümü mü önden gidiyor yoksa boyu kafa ölçüsü falanda mı önden gidiyor

Yeşili de böyle oldu. Ponpon ve şapka kenarlarını boyamadan böyle beyaz mı bıraksam?
Yaa çok güzel olmuş eline sağlık böyle beyaz kalması daha tatlı duruyor bence İstersen diğer lacivertle bu yeşili karıştırıp daha güzel bi renk elde edebilirsin ama her haliyle çok tatlı görünüyorlar ❤❤

Bir de diyet yapan güzel anneler her gün öğlene sebze yemeğiniz oluyor mu Allah aşkına ? ben mi beceriksizim yetişemiyorum. Alternatifiniz var mı ?
Ben genelde çorba tercih ediyorum.bir gün öncesinden kalan sebzeyemeğimoluyor ..bamya yeşil fasülye ve kabak kavurması daha çok tercihim

Genelde aksamdan kalan yemegi öglen yiyorum ,ozel bisey yapmiyorum

He bazende lavaşa domates biber maydanoz dograyip dürüm yapiyorum limon ,pulbiber ve tuzda eklerim cok hafif oluyo

Kızlar AUA nedir
Temmuz 1 i gösteriyor?

En erken ve en geç doğum tarihlerinin tahminini gösteren bir satır var LMP ve AUA diye. Geçenki kontrolde ben de gördüm onu..

Senin AUA erkeni gösteriyor. Benim bebeğin ölçülerine göre 2 gün geç tarih gösteriyor. Doktor bir tık zayıf demişti zaten. 915gr dı
Ama zayıf diye çok bekleyeceğini hiç sanmıyorum zaten

Kızım zayıftı mesela 2 hafta önce doğdu
Evet, bence de zayıf diye geç gelecek diye bir kural yok

Kızım zayıftı mesela 2 hafta önce doğdu
Evet, bence de zayıf diye geç gelecek diye bir kural yok

Bu gebelik beni zorluyor zaten şimdiden. Bir ay sonra ne halde olurum bilmem. İlkinde hiç hareket kısıtım yoktu.
Plasenta ihtiyacı karşılamamaya başlayınca olacak olan zaten

Benim bir kaç alternatifim var onları yiyorum, kızım için yemek olur muhakkak evde yaparımda ama öğlen yemek yeme alışkanlığım yok 2 ana öğün 3 ara öğün şeklinde benim beslenmem.

yoğurt yulaf meyve kuru yemiş böyle bir kase.
Yulaf yumurta ve sütten yapılmış pankek gibi bir tost
Granola süt
Tavuklu yada ton balıklı salata

Çok doyurucu gelmeyebilir kulağa ama ekmekli makarnalı öğünlerdem daha geç acıkıyosunuz glisemik indeksi düşük besinler olduğu için, şiddetle tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…