Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim bugün bebek aşırı hareketli sabah 11 den beri çok az durdu sürekli hareket halinde normal de böyle değildi, bu şekilde başına gelen oldumu normalmi bunlar

Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim bugün bebek aşırı hareketli sabah 11 den beri çok az durdu sürekli hareket halinde normal de böyle değildi, bu şekilde başına gelen oldumu normalmi bunlar
Tatli biseylermi yedin , meyvesuyu ictiyse meyve falan yediysende hareketli olur
Ama normal bence

Canım öncelikle gözünüz aydın olsun inşallah bir daha öyle bir şey yaşamazsınız sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende detaylı USG için Doç. Dr. Ali Ekiz'e gittim ama benim iki tane kontrol doktorum var biri kadın doğum doktoru oda Prof digeri Perinatalog Prof.Ali Gedikbasinada gidiyorum ikiside çok çok iyi işinde kontrol doktorum Ali Ekizle birlikte çalışıyor Ali Ekiz cok pozitif bir doktor bütün herşeyi detaylı göstererek anlatıyor asistanı mine hanımda çok pozitif iyiki onu secmişim

Hiç endişelenme aynı haftada aynı şeyi yaşadım. Bu sefer neden bu kadar çok hareket ediyo diye korkmuştum. Saatlerce hiiç durmamıştı. Ertesi günüde çook sakindi oluyo o haftalarda

Tatli biseylermi yedin , meyvesuyu ictiyse meyve falan yediysende hareketli olur
Ama normal bence
Yok yemedim açım hatta moralim bozuldu yiyemedim biraz akıntım oldu su gibi hafif bacağıma doğru aktı WC den kalkınca acaba bebeğin suyumu diye taktım bide hareket fazla iyice stres oldum dün hareket az diye gittim doktora bugün çok

Hiç endişelenme aynı haftada aynı şeyi yaşadım. Bu sefer neden bu kadar çok hareket ediyo diye korkmuştum. Saatlerce hiiç durmamıştı. Ertesi günüde çook sakindi oluyo o haftalarda
Aynen dün hareket az diye acile gittim bugün hiç durmadı bide akıntım oldu su gibi yanmada var vajinada doğurana kadar ölmezsem iyi serklajımda var

Aynen dün hareket az diye acile gittim bugün hiç durmadı bide akıntım oldu su gibi yanmada var vajinada doğurana kadar ölmezsem iyi serklajımda var
Bence canını sıkma bazen benimki de çok hareketli sabahtan baslıyor aksama kadar
Bazen ara ara
Tamamen keyfine göre biz de burda kendimizi yiyelim
Bu arada benimki gece çok vurduğu zaman aç olduğumu fark ettim, sen de bir sey yememişsin, bir seyler ye bence

Aynen yiyim bişiler normale döner inşallah gebelik ne zor zanaatmiş hayırlısı inşallah

Arkadaşlar peki su gibi akıntınız oldumu bacağıma doğru aktı biraz lavabo da bebeğin suyu olsa anlarmıydım sizce yaşayan varmı acaba

Kızlar ya ben çok orantısız kilo almaya başladım
Geçen ay 1 kilo almıştım (69), bugün evde tartıldım 3 kilo almışım (72 olmuşum) ve doktora gitmeme daha 1 hafta var. 62 ile hamile kalmıştım, 10 kilo almış bulunuyorum
Böyle düzensiz kilo almak çok canımı sıkıyor.
Neden böyle oluyor hiç anlamıyorum, sizin de böyle mi

Ben de son ayda 3 kilo almışım. Öncesinde toplam 4 almıştım bu 6. Ay benim iştahımı açtı bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…