Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu iki gecelikten birini düşünüyorum aslında içime sinen desenli olan amaaa kime sorsam düz beyazı al diyo, oda biraz sanırım iç gösteriyo ama sabahlık var fln onu al diyolar Arada kaldım bu hafta 2sinden birini sipariş vercem

Eklentiler

• F3D592D7-27E4-44F6-BC45-B171F114FCF1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 104
  • 1820F630-A113-4864-B4E5-6CB6FC5B8CC2.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 112
İlk resimdeki sade beyaz olan çok şık ...
Ya bende nette beğendiklerim oluyor ama bedenimi kestiremiyorum ..
Yani doğumdan sonra giyilecek ama yine de rahat olmalı , LCW da da var 1-2 model güpürlü ama sade ..
Gösterişli hayatta giyemem ya , gelinlik giyerim daha iyi

Hastanelerde hasta bezi mi istiyorlar ilk etapta. Burda dogum yapan bi kac arkadas oyle dedi. Bu emici kilodu sonra kullandim dediler. Ilk gün özwllikle sürekli muayene icin kenardan cirtcirtli hasta bezi istiyorlarmis galiba öyle mi?

Selam arkadaşlar,
Bildiririm biriktigi için kaçırdığım konular ve beni soran arkadaşlar vardı alıntı yapamadım. Şükür iyiyim biraz böbrek ağrım var ve wc ye zor çıkıyorum sanki çıkış kanalı tıkalı gibi bir baskı hissediyorum buna da şükür diyelim haftaya tekrar gitcem dr a bakalım. Doğum sonrası düzelirmis bu durum, amacım en az hasarla atlatmak..

Nasıl canım mesela dönmesini falan ne bilim otururken vurur o gün doktor gümde 10 defa tekme atması yeterli demişti
Önceden çok şiddetliydi hareketleri ama şu an kıpırdanma gibi çok hafif

Dahada iyi olacaksin inşallah, sagsalim kucagina aldigni gorcez hepbirlikte

Kızlar ;
aldığınız lohusa takımları var mı güvenli sitelerden önerebileceğiniz ?
Ben hala alamadım .
Ben lcw den aldım kollarinda az gupur gibi detayı var rahatsız hissetmedim bi de sabahligini aldim
Ben düz beyaz olanı begendim
İlk pijama takımı geldi giydim eşime gösteriyorum bakk yeniden gelin oldum ben

Herkes sade beyazı beğendi demekki o daha iyi , bende diğeryle arada çok kaldım.
Sezeryan olucağı için elbise istiyorum valla xl alıcam, genelde yorumlara bakıyorum herkes boyu kilosunu ne beden aldığını yazıyo onlara göre alıcam, rahat etmem önemli dediğin gibi dara gelemme osıra lcw ürünlerini dar olduğunu duydum ama yine alan vardır mutlaka söylerler bende dantelli sevmiyorum abartı çok ya

Ben lcw den aldım kollarinda az gupur gibi detayı var rahatsız hissetmedim bi de sabahligini aldim

Ben düz beyaz olanı begendim

İlk pijama takımı geldi giydim eşime gösteriyorum bakk yeniden gelin oldum ben
Ozman düz beyaz olabı alıyım herkes onu beğendi

Evet canım. Ben de çok sevdim. Şu an özel sağlık sigortası yapmamış olsam kesinlikle doktorumu değiştirirdim. Uzun zamandır bu kadar yetkin bir doktor görmemiştim.

Evet canım. Ben de çok sevdim. Şu an özel sağlık sigortası yapmamış olsam kesinlikle doktorumu değiştirirdim. Uzun zamandır bu kadar yetkin bir doktor görmemiştim.
Gelmiş geçmiş olsun artık sadece hazırlıklarına, keyfine odaklan bundan sonrası sırf bekleme sabırsızlığımız, heyecanımız olsun

Al dene begenmezsen geri yolla. Ben öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…