- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.001
İlk resimdeki sade beyaz olan çok şık ...Bende bu iki gecelikten birini düşünüyorum aslında içime sinen desenli olan amaaa kime sorsam düz beyazı al diyo, oda biraz sanırım iç gösteriyo ama sabahlık var fln onu al diyolarArada kaldım bu hafta 2sinden birini sipariş vercem
Kızlar ;
aldığınız lohusa takımları var mı güvenli sitelerden önerebileceğiniz ?
Ben hala alamadım .
Ahh Ahhh pahalılık değince sorma , ülkece nereye gidiyoruz böyle yaaaLohusa takımları gereksiz pahalı normal pijama ve gecelik alıyoruz ben de pijama alıcam daha
Önceden çok şiddetliydi hareketleri ama şu an kıpırdanma gibi çok hafifNasıl canım mesela dönmesini falan ne bilim otururken vurur o gün doktor gümde 10 defa tekme atması yeterli demişti
Dahada iyi olacaksin inşallah, sagsalim kucagina aldigni gorcez hepbirlikteSelam arkadaşlar,
Bildiririm biriktigi için kaçırdığım konular ve beni soran arkadaşlar vardı alıntı yapamadım. Şükür iyiyim biraz böbrek ağrım var ve wc ye zor çıkıyorum sanki çıkış kanalı tıkalı gibi bir baskı hissediyorum buna da şükür diyelim haftaya tekrar gitcem dr a bakalım. Doğum sonrası düzelirmis bu durum, amacım en az hasarla atlatmak..
Bilmem, benim hamilelik stilime göre yeniyor ısıl işlem görmüş ürünlerden uzak duruyorum benTon balığı hamile iken yeniliyor mu
Ben lcw den aldım kollarinda az gupur gibi detayı var rahatsız hissetmedim bi de sabahligini aldimKızlar ;
aldığınız lohusa takımları var mı güvenli sitelerden önerebileceğiniz ?
Ben hala alamadım .
Ben düz beyaz olanı begendimBende bu iki gecelikten birini düşünüyorum aslında içime sinen desenli olan amaaa kime sorsam düz beyazı al diyo, oda biraz sanırım iç gösteriyo ama sabahlık var fln onu al diyolarArada kaldım bu hafta 2sinden birini sipariş vercem
İlk pijama takımı geldi giydim eşime gösteriyorum bakk yeniden gelin oldum benİlk resimdeki sade beyaz olan çok şık ...
Ya bende nette beğendiklerim oluyor ama bedenimi kestiremiyorum ..
Yani doğumdan sonra giyilecek ama yine de rahat olmalı , LCW da da var 1-2 model güpürlü ama sade ..
Gösterişli hayatta giyemem ya , gelinlik giyerim daha iyi
Herkes sade beyazı beğendi demekki o daha iyi , bende diğeryle arada çok kaldım.İlk resimdeki sade beyaz olan çok şık ...
Ya bende nette beğendiklerim oluyor ama bedenimi kestiremiyorum ..
Yani doğumdan sonra giyilecek ama yine de rahat olmalı , LCW da da var 1-2 model güpürlü ama sade ..
Gösterişli hayatta giyemem ya , gelinlik giyerim daha iyi
Ozman düz beyaz olabı alıyım herkes onu beğendiBen lcw den aldım kollarinda az gupur gibi detayı var rahatsız hissetmedim bi de sabahligini aldim
Ben düz beyaz olanı begendim
İlk pijama takımı geldi giydim eşime gösteriyorum bakk yeniden gelin oldum ben
Amin. Çok teşekkür ederimÇok şükür rahatlissin o bekleme kafada kurma araştırma zamanı çok zor surwc gelmiş geçmiş olsun hepimiz sağlıkla zamanında alalım inş kucaklarimiza
Evet canım. Ben de çok sevdim. Şu an özel sağlık sigortası yapmamış olsam kesinlikle doktorumu değiştirirdim. Uzun zamandır bu kadar yetkin bir doktor görmemiştim.Canım öncelikle gözünüz aydın olsun inşallah bir daha öyle bir şey yaşamazsınız sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımbende detaylı USG için Doç. Dr. Ali Ekiz'e gittim ama benim iki tane kontrol doktorum var biri kadın doğum doktoru oda Prof digeri Perinatalog Prof.Ali Gedikbasinada gidiyorum ikiside çok çok iyi işinde kontrol doktorum Ali Ekizle birlikte çalışıyor Ali Ekiz cok pozitif bir doktor bütün herşeyi detaylı göstererek anlatıyor asistanı mine hanımda çok pozitif iyiki onu secmişim
Çiçekliiiiii benceBende bu iki gecelikten birini düşünüyorum aslında içime sinen desenli olan amaaa kime sorsam düz beyazı al diyo, oda biraz sanırım iç gösteriyo ama sabahlık var fln onu al diyolarArada kaldım bu hafta 2sinden birini sipariş vercem
Gelmiş geçmiş olsunEvet canım. Ben de çok sevdim. Şu an özel sağlık sigortası yapmamış olsam kesinlikle doktorumu değiştirirdim. Uzun zamandır bu kadar yetkin bir doktor görmemiştim.
İnşallah hepimiz canimmmDahada iyi olacaksin inşallah, sagsalim kucagina aldigni gorcez hepbirlikte
Ben onu daha çok beğeniyorum nedense herkes düzü beğeniyoÇiçekliiiiii bence
Al dene begenmezsen geri yolla. Ben öyle yaptım.Herkes sade beyazı beğendi demekki o daha iyi , bende diğeryle arada çok kaldım.
Sezeryan olucağı için elbise istiyorum valla xl alıcam, genelde yorumlara bakıyorum herkes boyu kilosunu ne beden aldığını yazıyo onlara göre alıcam, rahat etmem önemli dediğin gibi dara gelemme osıralcw ürünlerini dar olduğunu duydum ama yine alan vardır mutlaka söylerler bende dantelli sevmiyorum abartı çok ya
Aynen yaa öyle yapıyım cidden aklımda kalcakAl dene begenmezsen geri yolla. Ben öyle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?