Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sadece karın ölçümü mü önden gidiyor yoksa boyu kafa ölçüsü falanda mı önden gidiyor
Valla bende anlamadım bak sana göndereyim . Bunu çekindiğimde normalde 26+2 idim .
Fakat doktor 29+1 le gidiyorsun dedi ..

Eklentiler

• EB37E864-0587-4A0A-BB3D-8CF9CFF853C6.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 122
Bende yatağını nevresimini yıkadım misss gibi kokuyor odaaa, sanırım salı günüde kıyafetlerni yıkıcazzz annemleeee bitircem, mayıs sonu gibide çantayı hazırlar kenara koyarım beklerim bebişimin gelmesini

Eklentiler

• 87C35E9B-EE5A-42A8-8BC3-03E56A6788A4.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 125
Anamm bende bu karılar nerde diyom meğerse bugun günlerden pazarmış

Çatir catir geziyonuz demi parklar piknikler sahiller gezin anam bende o topikten bu topige gezem duram
Benim de bugün içime Kadir Ezildi kaçtı .
Sanırsın 80 yaşındayım , bayrama torun bekliyorum .
Evi bi güzel süpür sil , çamaşırlar , tozlar , camlar …
iyi halt etmediğimi düşünüyorum

Benim de bugün içime Kadir Ezildi kaçtı .
Sanırsın 80 yaşındayım , bayrama torun bekliyorum .
Evi bi güzel süpür sil , çamaşırlar , tozlar , camlar …
iyi halt etmediğimi düşünüyorum
Elline saglik valla kendini yormadan yaptiysan bravo
Ben tembellik yaptim bugun
Evi silip supurme toz alma yarın yapcam

Elline saglik valla kendini yormadan yaptiysan bravo
Ben tembellik yaptim bugun
Evi silip supurme toz alma yarın yapcam
ilerleyen zamanlar da hiç elim kolum kalkmaz .
İyi kötü gelen olur belki bayram sonrası falan ..
aslında miskinlik yapmayı daha çok tercih ediyorum ama apartmandan süpürge sesleri , yan binalardan gördüğüm cam silme meşgaleleri derken kendimi şuan da pert hissediyorum

Çok şükür Allah’ın izniyle böyle böyle günleri devirip sağlıcakla kavuşuruz

Arkadaşlar peki su gibi akıntınız oldumu bacağıma doğru aktı biraz lavabo da bebeğin suyu olsa anlarmıydım sizce yaşayan varmı acaba
Sizin gibi değil ama benim suyum erken gelmişti 35. haftada.İdrardan daha akışkandi ve amniyon sıvısının değişik bı kokusu vardı. Bide hiç alakasız zamanda akıntı basliyodu ne kadar kassamda kendimi kendiliğinden akıp gidiyodu .Tekrarlamadiysa canınızı sıkmayın yeni muayne olmuşsunuz zaten inşallah bişey yoktur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim bugün bebek aşırı hareketli sabah 11 den beri çok az durdu sürekli hareket halinde normal de böyle değildi, bu şekilde başına gelen oldumu normalmi bunlar

Aslında hep böyle hareketliler. Sadece pozisyonla alakalı olarak her hareketi biz hissetmiyoruz.
Şimdi çok hareketli, yarın daha sakin hissetmiyorum diyebilirsin mesela. Endişe edecek bir durum yok..

Çok şükür
Sen nasıl oldun yildizsavascisi
Benim de 4 gündğr bebeğimin hareketleri çok azaldı. Bir de vajina girişimde balon gibi birşey hissediyorum, kayıyor arada.
Bugün doktora haber verdim yarın gel dedi dua edin

Ben de kilodan çok ödem hissediyorum. Kilo zaten aldım da ama sanki ekstra bir şişkinlik hissediyorum.
Psikolojik olarak da etkiliyor. Daralıyorum sanki. Son ay ne yapacağım şimdiden böyleysem bilmiyorum

Nasıl canım mesela dönmesini falan ne bilim otururken vurur o gün doktor gümde 10 defa tekme atması yeterli demişti

Kiz bende öyleyim karsi binada cam siliyorlar mesela görüyorum kedi cigere bakar gibi bakiyom ertesi gun elimde bez camdayim
Zaten şu erkenden eline supurge cekenlere gıcığım ,benim üst kucuk cocugu yok kadin hergun sabah 9.30 da açar süpürgeyi pskolojik sanirim

Koku yoktu hissetmedim yani afedersiniz koklamak aklıma gelmedi sonrakinde daha az oldu kokladım koku yoktu inşallah normal akıntıdır çok sağolun

Koku yoktu hissetmedim yani afedersiniz koklamak aklıma gelmedi sonrakinde daha az oldu kokladım koku yoktu inşallah normal akıntıdır çok sağolun
Fitil olarak da ,ağız yoluyla da akıntı hertürlü gelir. Vucüt ihtiyacı olanı depolar , kalanı atar .
Endişelenme Allah’ın izniyle tamamen progestanın cilvesi

Kızlar ;
aldığınız lohusa takımları var mı güvenli sitelerden önerebileceğiniz ?
Ben hala alamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…