Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi geceler herkese. Aşırı bel ağrısından selamlar. Sabahtan beri doğru düzgün oturmamın sonucu hiç dinlenemiyorum artık ne olacak bilmiyorum. Bide karnim birden büyümeye başladı hissi var bayramı atlatıp işlerimi halledip evde ayaklarımı uzatıp yatmak en büyük hayalim

Bayramdan sonra dahada hizli gecicek ve dahada hantallaşacagiz
Bel agrisi normal yaziyor bu haftada ,aslinda hersey cok normal artık

Yüreğim ağzımda okudum oh çok şükür

Evet canım. Ben de çok sevdim. Şu an özel sağlık sigortası yapmamış olsam kesinlikle doktorumu değiştirirdim. Uzun zamandır bu kadar yetkin bir doktor görmemiştim.
Sigorta şirketine bir sorsaydin canım belki öyle bir imkanın vardır sonuçta bilmeden hareket eden doktorla devam etmek çok zor ben ilk kızımda şişli memorialde kontrollere gidiyordum doktorum preeklampsiyi farketmedi ölümden döndüm suanki doktorlarim o kadar dikkatli davranıyor ki anlatamam bir sor istersen

Desenliden bende var almadim kuzenim getirmisti hamileyken rahat oluyor diye giyiyorum cok memnunum hastane cantama da koymayi dusunuyorum

Sordum canım. İptal etme gibi bir şansım yok ama en azından 32. Ve 36. Haftada Ali hocaya tekrar muayene olacağım. Çok pişmanım başta iyi araştırmadığım için. Üstelik Ali hocayla bir sürü ortak arkadaşlarımız varmış. Kısmet işte.

Ben düğünlerde abiyelerde öyle yapıyorum bundada yapıyım
Valla bende ayakkabidir elbisedir ne yapayım her zaman çarşıya gidecek vaktim olmuyor. Bazı şeylerden her yerde bulunmuyor. Alıp deniyorum. Geri yolluyorum. Aslında magazada denemiş gibi. Her mağaza her yerde yok. Ne yapalım yani

Aynen valla koskoca sirkeciye eminönüne gittim bitane istediğim gibi bulamadım Mecbur cidden böyle yapmak lazım

Aslında ben sana muayene olduğun hastaneyi doktoru sormuştum benim ilk pozitif olduğum zaman ama kendi doktorumu söyleseydim belki fikir olurdu çok şükür ki geç kalmadan muayene oldun başka stresli bir hamilelik gecirecektin canım geçsin kötü geçirdiğin günler gelsin çok güzel günler inşallah

Ayy bende öyle düşünüyorum bayram dönüşü herseyi yıkayıp ütuleyip bırakacam oğlandi evdi çok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…