- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.041
Canim şimdi baktım yatak markasına, sahra uyku gereçleri yazıyor satan yerin ismi sanırım.pamuklu ve yıkanabilir.ben park yatagi gürkan bebe den almıştım içindeki yatagi da onlar tavsiye etmişti.Istanbuldaysan git bi bak istersen ya da numaraları da var arayabilirsin de.kraftin ürünlerini de satıyorlarCanım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydınn , hepimize sağlıklı , musmutlu bir hafta diliyorumbugün 1 ay sonrası kontrolüm var , heyecandan 6 da uyandım
Benimde perşembe çarşambaya almamak için zor duruyorumGünaydınn , hepimize sağlıklı , musmutlu bir hafta diliyorumbugün 1 ay sonrası kontrolüm var , heyecandan 6 da uyandım
Biraz daha gaza gelirsem bende alacağım benim önümüzdeki perşembe bayramdan sonraBenimde perşembe çarşambaya almamak için zor duruyorum
Yarım bardak limon sıkıp içebilirsin, geçmiş olsunKızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
En son seninle ayni gun gitmiştikBenimde perşembe çarşambaya almamak için zor duruyorum
1 yemek kaşığı zeytinyağı iç, yumuşatırKızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
Benimde öyleydi ama tatilde olacağız bayramda bağladık iki günüBiraz daha gaza gelirsem bende alacağım benim önümüzdeki perşembe bayramdan sonrasonra zaten 2 haftaya düşüyor öyle organize ettik, ohh diyeceğim
Ben 10 mayısı düşündüm ama coook var. Bide uzun yola gideceğiz 6 saat tatil için önce bir baksın dedimEn son seninle ayni gun gitmiştik
Seni aceleci senii Daha 1 ay olmadi
Ben 10 mayista gidecegim
Ha o zamann hic durmaBen 10 mayısı düşündüm ama coook var. Bide uzun yola gideceğiz 6 saat tatil için önce bir baksın dedim
Kuruluk olmuş olabilir. Hamilelikte boğaz kuruyor ister istemez çünkü burun konkaları şişiyor ve ağız açık uyuyoruz farkında olmadan. Ballı şu ya da ıhlamur işe yarıyor bende.Kızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
Hareketlere bakarsak gayet normal ama illa doktorun evet hersey yolunda demesi lazimHa o zamann hic durma
Kuzum ben dün gittim biraz baktım babymall ve ebebek e haklısın mesela canlı görünce kanz i eledim ve eleleyi hiç görmeden almak istemedim prego da karar kaldım. Ancak seninki prego miami tam 2.000 ₺ bir de aynısının dönence ve alt açma ünitesi ile yandaki bez koyma yeri olmayan var prego miami basic diye o da 1500 ₺ . Alt açma anne yanı açıkken zaten takılmıyo dönence yerine de uyku arkadaşı alırım diye basic olanı almaya karar verdim elele de bazaya sabitleme kemeri vardı bunlarda yok bi tek acaba çocuk ayaklaninca yatağı devirir mi bilemedimBen bundan aldım canımPrego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak - Fiyatı, Yorumları
Prego 8023 Miami Oyun Parkı 70 x110 cm Anne Yanı Park Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
elele madre yi de gördüm bizzat ama bu daha çok hoşumuza gitti.
fiyatı artmış ama ben kendi yatağı değil de daha kaliteli bi yatakla aldım 2200 tl ye.
kısa sürede bile uçmuş fiyatlar
KesinlikleHareketlere bakarsak gayet normal ama illa doktorun evet hersey yolunda demesi lazim
Ben de 10 günlük ücretsiz hakkımı kullanıcam fırsat olursaBenimde perşembe çarşambaya almamak için zor duruyorum
Ihlamur geldi aklimaKızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
Herkes iyi bildiğim kadarıyla.Kizlar mesajları son 3 gündür okuyamadım umarım herkes iyidir ve umarım çok gerekli önemli bilgi edinecegim konuları kacirmamisimdir
Bilinçsiz sürücü gibi davran :)) kuş taşa çarpsa kontrole gidiyor çoğu insanlarBen de 10 günlük ücretsiz hakkımı kullanıcam fırsat olursa
Cuma olabilir
Ama doktora ne diyeceğim gittiğimde
1 hafta önce gittim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?