Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım buna yatak olarak ne aldın?
Bende de kraft fresh var 70*110 yatak arıyorum içine
Canim şimdi baktım yatak markasına, sahra uyku gereçleri yazıyor satan yerin ismi sanırım.pamuklu ve yıkanabilir.ben park yatagi gürkan bebe den almıştım içindeki yatagi da onlar tavsiye etmişti.Istanbuldaysan git bi bak istersen ya da numaraları da var arayabilirsin de.kraftin ürünlerini de satıyorlar

Kızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansam bu havada hasta olursam pes bana!
Kuruluk olmuş olabilir. Hamilelikte boğaz kuruyor ister istemez çünkü burun konkaları şişiyor ve ağız açık uyuyoruz farkında olmadan. Ballı şu ya da ıhlamur işe yarıyor bende.

Kuzum ben dün gittim biraz baktım babymall ve ebebek e haklısın mesela canlı görünce kanz i eledim ve eleleyi hiç görmeden almak istemedim prego da karar kaldım. Ancak seninki prego miami tam 2.000 ₺ bir de aynısının dönence ve alt açma ünitesi ile yandaki bez koyma yeri olmayan var prego miami basic diye o da 1500 ₺ . Alt açma anne yanı açıkken zaten takılmıyo dönence yerine de uyku arkadaşı alırım diye basic olanı almaya karar verdim elele de bazaya sabitleme kemeri vardı bunlarda yok bi tek acaba çocuk ayaklaninca yatağı devirir mi bilemedim

Kizlar mesajları son 3 gündür okuyamadım umarım herkes iyidir ve umarım çok gerekli önemli bilgi edinecegim konuları kacirmamisimdir
Herkes iyi bildiğim kadarıyla. 3
En fazla sen merak edildin Sen de iyi olduguna göre sıkıntı yok. Önemli bir şey kacirmamissindir sanmam.

Ben de 10 günlük ücretsiz hakkımı kullanıcam fırsat olursa

Cuma olabilir

Ama doktora ne diyeceğim gittiğimde
1 hafta önce gittim ya
Bilinçsiz sürücü gibi davran :)) kuş taşa çarpsa kontrole gidiyor çoğu insanlar bende cuma raporumu yenilemeye gidicem bakalım tombiş kız kaç gram olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…