Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes iyi bildiğim kadarıyla. 3
En fazla sen merak edildin Sen de iyi olduguna göre sıkıntı yok. Önemli bir şey kacirmamissindir sanmam.
Sukur diyelim canim afedersin kan işemem durdu, yaparken zorlanıyorum bi baskı var bi de böbrek büyüme her iki tarafta da 2 çıktı 3 de kateter takilirmis inşallah haftaya 3 e çıkmamız olsun tek duam o çünkü kateter takılan çoğu kişi enfeksiyon kapmış ya da çok rahatsız olmuş
Ama böbrek büyümesi de erken doğumu tetikliyormus yani haftaya büyümüşse katetere mecburum seçeneğim yok gibi hayırlısı bakalım kaderime ikisi birden olmuş

Günaydın kizlarrr
Bugün kontrole gideceğim. Bağırsaklarda bir ara parlaklık görülmüştü. Tekrar bakilacak. İns güzel haberlerle gelirim iyi dileklerinizi, dualarınızı beklerim
Bizim kalbimizde parlaklık vardı geçti gitti çok şükür inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

Seninde kontrol oluyor o zaman ?
Tam 10.günü sayıyorlar mi? ücretsiz kontrole dahil mi yani?
Evet dahil oluyor bir de ben geçen gece kanamayla gitmiştim doğumhaneye alıp nst ve açıklığa baktılar.Yalnız doğumhane alanı beklentim altındaydı...Bakalım doktorumla konuşucam birinin beni gezdirip aydınlatması lazım o gün kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi doktor yatış verdiği halde yatmadım o derece garip bir yerdi

Garip olmuş gerçekten.

günaydın canım
baktım şimdi o modele de gayet iyi bence.
zaten çocuk ayaklanana kadar anne yanını kullanırsın diye düşünüyorum bence bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…