- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.061
Sukur diyelim canim afedersin kan işemem durdu, yaparken zorlanıyorum bi baskı var bi de böbrek büyüme her iki tarafta da 2 çıktı 3 de kateter takilirmis inşallah haftaya 3 e çıkmamız olsun tek duam o çünkü kateter takılan çoğu kişi enfeksiyon kapmış ya da çok rahatsız olmuşHerkes iyi bildiğim kadarıyla.3
En fazla sen merak edildinSen de iyi olduguna göre sıkıntı yok. Önemli bir şey kacirmamissindir sanmam.
Aldım randevuBilinçsiz sürücü gibi davran :)) kuş taşa çarpsa kontrole gidiyor çoğu insanlarbende cuma raporumu yenilemeye gidicem bakalım tombiş kız kaç gram olmuş
Bizim kalbimizde parlaklık vardı geçti gitti çok şükürGünaydın kizlarrr
Bugün kontrole gideceğim. Bağırsaklarda bir ara parlaklık görülmüştü. Tekrar bakilacak. İns güzel haberlerle gelirimiyi dileklerinizi, dualarınızı beklerim
Evet, haftalık kilo alımını merak ettim derimİyi yapmışsınCumaya mı aldın
EvetEvet, haftalık kilo alımını merak ettim derim
Cunku olmayan bir şey sölersem ilaç yazabilir
Bu arada seninle aynıyız
En son ne zaman gitmiştin?EvetAyın 19unda benimki 1533 gramdı bakalım 29unda kaç çıkacak Bence merak etmemiz de normal karşılanmalı 7 aylık olduk artık
19 nisanda gitmiştim şimdi 29unda gidicemEn son ne zaman gitmiştin?
Seninde kontrol oluyor o zaman ?19 nisanda gitmiştim şimdi 29unda gidicem
Evet dahil oluyorSeninde kontrol oluyor o zaman ?
Tam 10.günü sayıyorlar mi?ücretsiz kontrole dahil mi yani?
Garip olmuş gerçekten.Evet dahil oluyorbir de ben geçen gece kanamayla gitmiştim doğumhaneye alıp nst ve açıklığa baktılar.Yalnız doğumhane alanı beklentim altındaydı...Bakalım doktorumla konuşucam birinin beni gezdirip aydınlatması lazım o gün kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi doktor yatış verdiği halde yatmadım o derece garip bir yerdi
Bir de burda en iyi hastane sözde ama kocaman bir kadın acil gibiydi. İçerde sadece bir tane ebe vardıGarip olmuş gerçekten.
BAL LİMON KARABİBER ILIK SU KARIŞTIR İÇKızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
günaydın canımKuzum ben dün gittim biraz baktım babymall ve ebebek e haklısın mesela canlı görünce kanz i eledim ve eleleyi hiç görmeden almak istemedim prego da karar kaldım. Ancak seninki prego miami tam 2.000 ₺ bir de aynısının dönence ve alt açma ünitesi ile yandaki bez koyma yeri olmayan var prego miami basic diye o da 1500 ₺ . Alt açma anne yanı açıkken zaten takılmıyo dönence yerine de uyku arkadaşı alırım diye basic olanı almaya karar verdim elele de bazaya sabitleme kemeri vardı bunlarda yok bi tek acaba çocuk ayaklaninca yatağı devirir mi bilemedim
Seninkinin aynısı zaten canım sadece ek ürünleri yok dönence alt açma ve yandaki bez koyma yeri yok .günaydın canım
baktım şimdi o modele de gayet iyi bence.
zaten çocuk ayaklanana kadar anne yanını kullanırsın diye düşünüyorum bence bi sorun olmaz
evet canım bence gayet iyi ek ürünler çok şart değil diyosanSeninkinin aynısı zaten canım sadece ek ürünleri yok dönence alt açma ve yandaki bez koyma yeri yok .
Çok çok sevindimBizim kalbimizde parlaklık vardı geçti gitti çok şükürinşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Benimde Perşembe kontrol..Benimde perşembe çarşambaya almamak için zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?