- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.081
Liptonn kaçıncı hagtandasın .kalpteki parlaklık ne zaman geçti..benim bebeklerin birinde var..geçmesini bekliyorum inşaallah benimkide geçer..Bizim kalbimizde parlaklık vardı geçti gitti çok şükürinşallah sende güzel haberlerle gelirsin
24. Haftada kayboldu doktorum genelde en geç 30lu haftalarda geçiyor demişti inşallah sizin de geçmiştirLiptonn kaçıncı hagtandasın .kalpteki parlaklık ne zaman geçti..benim bebeklerin birinde var..geçmesini bekliyorum inşaallah benimkide geçer..senin adına çok sevindim
Ödem yok. Toplamda 6 kilo aldım ama üzerimde gereksiz bir hantallik ve ağırlık var sankiGünaydınnnnn elleri ayakları balon gibi şişenler
Yüzüğü çıkarttım , bekar bi gebeyim artık
geçmiş olsun, elma sirkesini kaynamış ılık su ile seyreltip gargara yapabilirsinKızlar ben korkunç bir boğaz acısıyla uyandım ya, ne iyi gelir ilerletmesem hemen toparlansambu havada hasta olursam pes bana!
İnşallah bayramdan sonra alacağım canım prego miami basic modelinievet canım bence gayet iyi ek ürünler çok şart değil diyosan
Ya işte insan başına gelmeyene kadar çok önemsemiyor böyle durumları. Doktor doktordur diyor. Keşke ben de sorsaydım. Ama dediğin gibi inşallah güzel günler bizi bekliyordurAslında ben sana muayene olduğun hastaneyi doktoru sormuştum benim ilk pozitif olduğum zaman ama kendi doktorumu söyleseydim belki fikir olurdu çok şükür ki geç kalmadan muayene oldun başka stresli bir hamilelik gecirecektin canım geçsin kötü geçirdiğin günler gelsin çok güzel günler inşallah
İnşallah büyüme devam etmez canım. Bol suyunu iç. Bol bol dinlen eksiklerini tamamla olumlu düşün.Sukur diyelim canim afedersin kan işemem durdu, yaparken zorlanıyorum bi baskı var bi de böbrek büyüme her iki tarafta da 2 çıktı 3 de kateter takilirmis inşallah haftaya 3 e çıkmamız olsun tek duam o çünkü kateter takılan çoğu kişi enfeksiyon kapmış ya da çok rahatsız olmuş
Ama böbrek büyümesi de erken doğumu tetikliyormus yani haftaya büyümüşse katetere mecburum seçeneğim yok gibihayırlısı bakalım kaderime ikisi birden olmuş
İnşallah canım bayramdan sonra beşiği alacağız karar verdim modeleİnşallah büyüme devam etmez canım. Bol suyunu iç. Bol bol dinlen eksiklerini tamamla olumlu düşün.
inşallah canımİnşallah bayramdan sonra alacağım canım prego miami basic modelinirabbim kullandırmayı nasip etsin inşallah
şimdi gördüm yazmışsınSukur diyelim canim afedersin kan işemem durdu, yaparken zorlanıyorum bi baskı var bi de böbrek büyüme her iki tarafta da 2 çıktı 3 de kateter takilirmis inşallah haftaya 3 e çıkmamız olsun tek duam o çünkü kateter takılan çoğu kişi enfeksiyon kapmış ya da çok rahatsız olmuş
Ama böbrek büyümesi de erken doğumu tetikliyormus yani haftaya büyümüşse katetere mecburum seçeneğim yok gibihayırlısı bakalım kaderime ikisi birden olmuş
kötüyu cagirma hic. Arkadaşım oğlu 3 aylıkken ikizlere hamile kaldı 38 de doğdu ikizleri sezeryandi ilki üstelik. Seninde sağlıkla gelecekler insaallahBenimde Perşembe kontrol..niyeyse ben hastaneye gitmeyi peksevmiyorum gidiyorum bişey diyecek dile
Ben böyle yapacaksan ağrılarım çok arttı bebek az kıpirdiyor diyorum.Ben de 10 günlük ücretsiz hakkımı kullanıcam fırsat olursa
Cuma olabilir
Ama doktora ne diyeceğim gittiğimde
1 hafta önce gittim ya
Ağrım oluyor canım ama acillik değil buna da şükür o gün çok koru ağrım vardıinşallah canım
nasıl oldun bu arada?ağrın sızın yoktur inşallah
İnşallah canım bir evladım melek oldu bu evladımı bana sağlıkla bağışlasın Allah insallah hevesimiz kursağımızda kalmasınşimdi gördüm yazmışsın
erken doğum falan aklına getirme bile inşallah yolunda gidecek herşey
bol bol su iç günde 3 litre falan
amin inşallah canım kötü düşünmek yok,tek bedende son zamanlarımız tadını çıkaralımAğrım oluyor canım ama acillik değil buna da şükür o gün çok koru ağrım vardı
İnşallah canım bir evladım melek oldu bu evladımı bana sağlıkla bağışlasın Allah insallah hevesimiz kursağımızda kalmasın
Aminnnnnamin inşallah canım kötü düşünmek yok,tek bedende son zamanlarımız tadını çıkaralım
hepimiz tüm hamile anneler olarak sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun
Kontrolden geliyorum kızlar Allah’a şükür çok büyümüş şaşırtıyor beni 10 günde 300 gram almış 28 haftalık 120o olmuşuz çok korkmuştum gelişim olmaz diye ama Allah’a çok şükür iyiyiz tansiyona dikkat et dedi yeter
Merhaba kızlar ben de kontrole gittim bugün. Çünkü bebeği çok aşağıda hissediyordum ve vajinamda ara ara yer değiştiren balon gibi birşey hissediyordum ama doktor sorun olmadığını doğumun başlamadığını bebeğin yerinin ve rahim ağzının iyi olduğunu söyledi.
Tam 28+0 ız. 1.200 gr olmuş.
Peki acaba bebegin pozisyonu nasil bende oyle hisssediyorum bana bebek dondu dogum pozisyonu aldi hissi veriyorMerhaba kızlar ben de kontrole gittim bugün. Çünkü bebeği çok aşağıda hissediyordum ve vajinamda ara ara yer değiştiren balon gibi birşey hissediyordum ama doktor sorun olmadığını doğumun başlamadığını bebeğin yerinin ve rahim ağzının iyi olduğunu söyledi.
Tam 28+0 ız. 1.200 gr olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?