Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhabalar kızlar hamileliğimin 12. Haftasından beri idrar da enfeksiyon sıkıntısı yaşıyorum idrar kültürü temiz geliyor antibiyotik kullanıyorum öbür ay gittiğim de yine çıkıyor bu sefer crp de 35 çıktı kana geçmiş yine antibiyotik kullanacağım bu durum beni çok korkutuyor tecrübesi olan çözümü bilen var mı doktor antibiyotik probiyotiktwn başka bir şey vermiyor günde 3lt su içiyorum yaşayıp atlatan bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Maşallah bebişe.

Benim doktorum sık idrara çıkabilir ve hissi olabilir dedı.

Yanı nornal bunların hepsi

Kuruluk olmuş olabilir. Hamilelikte boğaz kuruyor ister istemez çünkü burun konkaları şişiyor ve ağız açık uyuyoruz farkında olmadan. Ballı şu ya da ıhlamur işe yarıyor bende.
Muhtemelen, sabahları ılık bişiler içmek en iyisi cidden ilerliyor gibi havalarda ısındı hiç çekilmez hastalık çok dikkatli olmak lazım

Peki acaba bebegin pozisyonu nasil bende oyle hisssediyorum bana bebek dondu dogum pozisyonu aldi hissi
Muayene anında doğum pozisyonunda değildi. Ama “siz o hissi yaşadığınızda doğum pozisyonuna girmiş olabilir, rahim ağzı kapalı olduğu sürece sorun yok” dedi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, hemşire bana bebeğin eşyaları, doğum çanta hazır mı diye sordu henüz hazırlamanın dedim. 30 haftadan sonra biz artık hazırlayın diyoruz dedi, ben zaten bayram tatilinde bir boşlukta halledeyim diyordum sizinde bilginiz olsun

Şimdiiiii bomba soruma geliyorum, hastane çantasına neler koyacaksınız?
Eksiğimiz fazlamız var mı bi düşünelim planlayalım valizle gitmeyelim

Muayene anında doğum pozisyonunda değildi. Ama “siz o hissi yaşadığınızda doğum pozisyonuna girmiş olabilir, rahim ağzı kapalı olduğu sürece sorun yok” dedi
Mesela ben gün içinde bazen dik şekilde olduğunu görüyorum, sonra Bi bakıyorum sağdan soldan vuruyor demek ki dönüp yatay pozisyona giriyor, geceleri de muhakkak o ayaklar Bi aşağıya vuruyor.
Günde 3 4 kez yaşadığım oluyor bunu ama kızım çok sabitti çok fıkır fıkır dönüp durnazdı
Bebeğin yapısından da değişen bir durum bence bu.

Doktorun bisi demedi mi canim?
Misal benimki başı yukarda ayaklar aşağıda dedi. Ama bence bu durum sürekli değişebilir. Son zamanlarda degısmeyebılır
En son sorduğumda kafasi kasiklarimda ayagi yukardaydi
Ben yasadim maalesef hastaneye yatisim yapildi 1 hafta damardan antibiyotik tedavisi aldim daha sonra eve sulcid verdi ama tekrar yukselmisti sulcide direnc kazanmisti piyelosepty verdi daha sonra onu kullaninca gecti 2 aydir falan yok şükür

Bayramdan sonra hazırlayacağım insallah

Gecelik
2 kilot

Emzik
Mama
Biberon
Bebek bezi
Islak mendil
3 tane tulum
2 zıbın
Bebek battaniyesi

Bu kadar

Son düzenleme:
Bugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta

Bn yarın kısmetse kıyafetlerini yıkayıp ütücem bu haftada lohusa takımj fln alıcam, çantayıda yine bu hafta içi ayarlamış olurum
Valla burda biraz önceden valizle gitmek laf olmuştu ama ben sanırım valizle gidicem herşeyimi içine koycam oyuzden küçük çantaya tıkıştırmayıyım,

Bence haftana göre iyi Kaşar muz bebeğe kilo yapıyomuş bu arada arada ye

Böbreğine baktir derim kum döküyor olabilirsin ya da genişleme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…