Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sizin değerleriniz nasıldı

Merhaba kızlar , bugun S Sebepsizk I ipana kontrol günümüzmüs ve hepimizin kilosu aynı çıkmış bebislerin benimde 1215 Gr 36 cm . Bebek tam dimdik ayakta duruyordu ve ayaklarıyla aşağıya tepiyordu , sabahtan beri varolan değişik hissin sebebi buymuş .
Plasentanın arkasına saklamisti yüzünü tam net gostermese de bir şeyler gösterdi bize , muhtemelen yüzünü doğuma saklıyor ,sürpriz yapacak her kontrolde su oranını ve rahim uzunlugunu ölçüyor onlarda normal çıktı şükür .
Bu ay bana kontrollü kilo al demişti ,1300 Gr almışım . Bir sonraki ayda böyle alıp gel dedi bakalım
1 ay sonra kontrol, sonra da 2 hafta bir kontrol. 37.haftada çatı muay. dedi. Şaka maka az kaldı .
Tatil planlayan varsa ; 34.haftaya kadar 5-6 saat araba mesafeli yerlere tatile gidebilirsin(1.5 saate bir mola yürüyüş ) ama sonrasında 1-2 saat uzakliktaki yerler dedi . Bol bol yüz dedi doğuma kadar
Doktorla bugün hastane sürecini konuştuk ,normal doğumda ne kadar kalırız dedim. Anne ve bebeğe bağlı tabiki ama yırtık ve dikiş fazla yoksa sabah saatlerinde doğum olduğunda akşama cikartiyorum dedi.
Herhangi bir erken doğum riski olmasa da bende bayram sonrası hazırlamayı düşünüyorum çantayi , tecrübelerini bekliyorum

Ben 25+6da da gitmiştim o zaman 892 grammıs sen yazınca bakmak istedim özel yiyecekler de yemedim normal ne yiyorsam aynı şekilde devam :))

Bayramdan sonra hazırlayacağım insallah

Gecelik
2 kilot

Emzik
Mama
Biberon
Bebek bezi
Islak mendil
3 tane tulum
2 zıbın
Bebek battaniyesi

Bu kadar
Mama şart mı ya Süt gelmezse gidip eşe alırsak her yerde satılır zaten
Baktılar bir sıkıntı yok
Şükür o zaman baska seçenek aklıma gelmedi canim

26+5 de 850 gr di 28+6 da 1279 gr olmustu

Kızlar 16 haftalık doğum izninin en fazla kaç haftasını doğumdan sonra kullanabiliyoruz?
Tamamını sarkıtabiliyorsun, doğurana kadar çalışma için uygunsan çalışabiliyorsun bunu yapan arkadaşım oldu bende tam tersi hamileliği öğrendikten iki gün sonrasından bu yana heyet raporluyum

Kilo almayayım diye tatlı yemeyen ben son 10 gün şu aşağıdaki tatlıdan çok yedim. Bebek de hızlı kilo almış. Lazımmış demekki.
Nutella halt etmiş, böyle bir fındık ve kakao tadı yok mutlaka deneyin

Eklentiler

• C8FCB2D0-8B6C-4BC1-8859-72439E68DA61.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 72

İki gecelik
İç çamaşırı ve emzirme sütyeni
Terlik
Ped
Depend
Çıkarken giymek için eşofman veya tayt

Bebek bezi
Islak mendil
Bir paket temizleme pamuğu
Pişik kremi
Biberon
Mama
Emzik
3 takım kıyafet (alt üst pijama, kolsuz badi, çorap, şapka, eldiven vs.)
İnce penye ve müslin battaniye
Ağız bezi

Aklıma gelenler bunlar
Bunların hepsi ikimiz için küçük boy valize sığar gibi sanki..

Bence haftana göre iyi Kaşar muz bebeğe kilo yapıyomuş bu arada arada ye
Ve süt

Ben her sabah 1 bardak süt içiyorum.
Aslında akşam da içmek lazım ama
Hangisine yetişeyim yahu. Birini yapsan diğerinin etkisi azalıyor yatarken de demir hapı alıyorum

Ama şu da var, yapi denen bisi var onun önüne geçemiyorsun

Kızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an

Daha 30ları göremedik rahatız :) Allahtan alışveriş faslını tamamladık yıkama ütüleme kaldı daha bugün pijama siparişi verdim :)

Bence normal benim de o haftalarda 834 falan çıkmıştı bu hafta 1017 çıktı hiç belli olmuyor bir de her ölçümde farklı çıkıyor 2 farklı dr da farklı çıktı ölçümler benim kafana takma hiç

Ben hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile

Ben ilkinde iki tane pijama takımı götürdüm ama gecelik daha rahatmış. Doktor gelip muayene ediyor pijamayı indir geri giy falan sıkıntı.
O yüzden bu sefer tercihimi gecelikten yana kullanacağım

Hastaneden çıkarken giymek için eşofman altı veya tayt götürürüm bir tek.

ANE CANTASI
AYAZ
İsimli hastane çıkışı
3 tane takım
Biberon
Suluk
Emzik
20 bebek bezi
Islak mendil
Nohut battaniye
Çorap
Ağız mendili
Müslin bez
Kaşık
Sut sagma makinesi
Pisik kremi
Yastık-kapi susu
5 zibin
Sarı tulbent
Alt degistirme ortusu

ANNE
2 pijama
1 gecelik
3 corap
Terlik taç
Göğüs pedi
Depend
6 ic camasir
2 emzirme sutyeni
Patik
Yelek
Tulbent
Havlu
Havlu kagit
Tuvalet kagidi
Benim listemde bu sekilde eksik varsa soyleyin fazla oldugunu kendimce dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…