- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.121
çok şükür bugünlere :) Allahım sağlıcakla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inş.Maşallah yaaahaş haş kadardılar şimdi kocaman oldular
Sizin değerleriniz nasıldıEn son sorduğumda kafasi kasiklarimda ayagi yukardaydi
Ben yasadim maalesef hastaneye yatisim yapildi 1 hafta damardan antibiyotik tedavisi aldim daha sonra eve sulcid verdi ama tekrar yukselmisti sulcide direnc kazanmisti piyelosepty verdi daha sonra onu kullaninca gecti 2 aydir falan yok şükür
Baktılar bir sıkıntı yokBöbreğine baktir derim kum döküyor olabilirsin ya da genişleme olabilir
Doktorla bugün hastane sürecini konuştuk ,normal doğumda ne kadar kalırız dedim. Anne ve bebeğe bağlı tabiki ama yırtık ve dikiş fazla yoksa sabah saatlerinde doğum olduğunda akşama cikartiyorum dedi.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, hemşire bana bebeğin eşyaları, doğum çanta hazır mı diye sordu henüz hazırlamanın dedim. 30 haftadan sonra biz artık hazırlayın diyoruz dedi, ben zaten bayram tatilinde bir boşlukta halledeyim diyordum sizinde bilginiz olsun
Şimdiiiii bomba soruma geliyorum, hastane çantasına neler koyacaksınız?
Eksiğimiz fazlamız var mı bi düşünelim planlayalım valizle gitmeyelim
Ben 25+6da da gitmiştim o zaman 892 grammıs sen yazınca bakmak istedimBugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta☹
Mama şart mı ya Süt gelmezse gidip eşe alırsak her yerde satılır zatenBayramdan sonra hazırlayacağım insallah
Gecelik
2 kilot
Emzik
Mama
Biberon
Bebek bezi
Islak mendil
3 tane tulum
2 zıbın
Bebek battaniyesi
Bu kadar
Şükür o zaman baska seçenek aklıma gelmedi canimBaktılar bir sıkıntı yok
26+5 de 850 gr di 28+6 da 1279 gr olmustuBugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta☹
Tamamını sarkıtabiliyorsun, doğurana kadar çalışma için uygunsan çalışabiliyorsunKızlar 16 haftalık doğum izninin en fazla kaç haftasını doğumdan sonra kullanabiliyoruz?
Yoo şart değilMama şart mı ya Süt gelmezse gidip eşe alırsak her yerde satılır zaten
Şükür o zaman baska seçenek aklıma gelmedi canim
Crp 13 du benm idrarda dansite 1.0014 falandi lokosit degerlerimde cok yuksektiSizin değerleriniz nasıldı
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, hemşire bana bebeğin eşyaları, doğum çanta hazır mı diye sordu henüz hazırlamanın dedim. 30 haftadan sonra biz artık hazırlayın diyoruz dedi, ben zaten bayram tatilinde bir boşlukta halledeyim diyordum sizinde bilginiz olsun
Ve sütBence haftana göre iyiKaşar muz bebeğe kilo yapıyomuş bu arada arada ye
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, hemşire bana bebeğin eşyaları, doğum çanta hazır mı diye sordu henüz hazırlamanın dedim. 30 haftadan sonra biz artık hazırlayın diyoruz dedi, ben zaten bayram tatilinde bir boşlukta halledeyim diyordum sizinde bilginiz olsun
Bence normal benim de o haftalarda 834 falan çıkmıştı bu hafta 1017 çıktı hiç belli olmuyor bir de her ölçümde farklı çıkıyor 2 farklı dr da farklı çıktı ölçümler benim kafana takma hiçBugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta☹
Ben hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bileKızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an
Kızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an
Giderken ben de tayt giyip gidicem de anlamadım pijama yerine mi giyeceksin taytı?Ben hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?