Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım bizim ilk olunca hangisi rahatıma gelir bilemedim :) bir pijama bir gecelik götüreyim en iyisi

Sen bavulu hazırla

Evet ben bavul yapicam eksik olmasinda nolur nolmaz tek bir bavul birde puset olur yanimda nasil olsa arabayla gidip gelicek sirtimda tasimiycam ya
Doğum yapacağın hastaneye sordun mu ne getirmen gerekiyormuş? Bazı odalar tam teşekküllü değil midir kağıt havlu götürmemize gerek var mıdır mesela? pek çok kişinin listesinde görüyorum hep aklıma takılıyor bu

Devlet hastanesi oldugu icin sanmiyorum olacagini ve varsada ordakini kullanamam zaten

Kesinlikle katılıyorum ve katkısız olması da ayrı bir güzel. Muhteşem bir tat

yoncambenim bak dediğim bu nutella yiceğine bunu ye

Sen bide hep sebzede yiyiosun oyuzden senin bebiş baya tombiş herhaldeee demekki cidden etkiliyo daha ne olsunn yani
Kesinlikle katılıyorum ve katkısız olması da ayrı bir güzel. Muhteşem bir tat

yoncambenim bak dediğim bu nutella yiceğine bunu ye
Direk görünce tahmin ettim biliyomusun sen geçen söylediğinden olduğunu

Ilkinde gerek olmadı 1 tane gecelik yetti
Ilkinde ne yaptıysam bunda da aynı şekilde yapicam

Sen bide hep sebzede yiyiosun oyuzden senin bebiş baya tombiş herhaldeee demekki cidden etkiliyo daha ne olsunn yani

Direk görünce tahmin ettim biliyomusun sen geçen söylediğinden olduğunu
Evet, hergün ayrı bir sebze yiyorum
Ama aynı günlerde olduğum kişilerin de bebişleri aşağı yukarı benimle aynı.
O yüzden bu zamanlarda bu sekilde oluyor demek ki
Yani normal, tombiş degil belkide

Evet, hergün ayrı bir sebze yiyorum
Ama aynı günlerde olduğum kişilerin de bebişleri aşağı yukarı benimle aynı.
O yüzden bu zamanlarda bu sekilde oluyor demek ki
Yani normal, tombiş degil belkide
Aaaaa aynımı sanki senin ki bana biraz daha fazla gibi gelmişti , nasıl olursa olsun gerçi fazla kilolu olmasıda sıkıntı ideal olsun misss olsun

Tam 26+2 de 937 gramdi. Dr 4 gün ileride demişti. Karın çevresi de 4 gün gerideydi yanlış hatırlamıyorsam. Çıkınca ultrason kağıdında gördüm. Dr söylemedi bile. Erkek ama benimki. Biraz fazla çıkabilir

Ben bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-25-16-43-42-01.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220425_164600.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20220425_164844.webp
    19 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20220425_164539.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-04-25-16-44-47-13_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 71
Çıktım Dr dan. Çok şükür her şey yolunda 1147 gram olmuş yutkunup duruyordu. Karnı acıkmış galiba bağırsak için de bir kere gördüm önceden ama şu an göremiyorum parlaklık dedi. Epey sık karşılaşılan bir durummus ve çoğunda herhangi bir sıkıntı cikmiyormus. İns bizim için de öyle olur. Hep iyi haberler alalim

Ben hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile
Eğer aldığım fitilli xl taytlarım götüme olsaydi ben de öyle gidecektim

2 xl alırım bir tane
Ben de o sekilde giderim

Hazırlayıp resimleyip paylaşırım, bende sezonu bu hafta tatille birlikte açıyorum her hafta sonu yüzmek planım ve bence doğuma çok çok faydası olacak

Ama sadece şeyi anlamadım sabah doğum yağıp akşam çıkma olayını?
Geceyi orada geçirmen daha iyi değil mi?
Hoş bende gece doğum yapmış sabah çıkmıştım kendi isteğimle ama yinede sabah doğum olunca gece orada geçermiş gibi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…