- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.141
Anladım canım bizim ilk olunca hangisi rahatıma gelir bilemedim :) bir pijama bir gecelik götüreyim en iyisiBen ilkinde iki tane pijama takımı götürdüm ama gecelik daha rahatmış. Doktor gelip muayene ediyor pijamayı indir geri giy falan sıkıntı.
O yüzden bu sefer tercihimi gecelikten yana kullanacağım
Hastaneden çıkarken giymek için eşofman altı veya tayt götürürüm bir tek.
Sen bavulu hazırlaANE CANTASI
AYAZ
İsimli hastane çıkışı
3 tane takım
Biberon
Suluk
Emzik
20 bebek bezi
Islak mendil
Nohut battaniye
Çorap
Ağız mendili
Müslin bez
Kaşık
Sut sagma makinesi
Pisik kremi
Yastık-kapi susu
5 zibin
Sarı tulbent
Alt degistirme ortusu
ANNE
2 pijama
1 gecelik
3 corap
Terlik taç
Göğüs pedi
Depend
6 ic camasir
2 emzirme sutyeni
Patik
Yelek
Tulbent
Havlu
Havlu kagit
Tuvalet kagidi
Benim listemde bu sekilde eksik varsa soyleyin fazla oldugunu kendimce dusunmuyorum
Evet ben bavul yapicamSen bavulu hazırla
Doğum yapacağın hastaneye sordun mu ne getirmen gerekiyormuş? Bazı odalar tam teşekküllü değil midir kağıt havlu götürmemize gerek var mıdır mesela? pek çok kişinin listesinde görüyorum hep aklıma takılıyor buEvet ben bavul yapicameksik olmasinda nolur nolmaz tek bir bavul birde puset olur yanimda nasil olsa arabayla gidip gelicek sirtimda tasimiycam ya
Devlet hastanesi oldugu icin sanmiyorum olacagini ve varsada ordakini kullanamam zatenDoğum yapacağın hastaneye sordun mu ne getirmen gerekiyormuş? Bazı odalar tam teşekküllü değil midir kağıt havlu götürmemize gerek var mıdır mesela? pek çok kişinin listesinde görüyorum hep aklıma takılıyor bu
Kesinlikle katılıyorum ve katkısız olması da ayrı bir güzel. Muhteşem bir tatKilo almayayım diye tatlı yemeyen ben son 10 gün şu aşağıdaki tatlıdan çok yedim. Bebek de hızlı kilo almış. Lazımmış demekki.
Nutella halt etmiş, böyle bir fındık ve kakao tadı yok mutlaka deneyin
Sen bide hep sebzede yiyiosun oyuzden senin bebiş baya tombiş herhaldeee demekki cidden etkiliyoVe süt
Ben her sabah 1 bardak süt içiyorum.
Aslında akşam da içmek lazım ama
Hangisine yetişeyim yahu. Birini yapsan diğerinin etkisi azalıyoryatarken de demir hapı alıyorum
Ama şu da var, yapi denen bisi var onun önüne geçemiyorsun
Direk görünce tahmin ettim biliyomusun sen geçen söylediğinden olduğunuKesinlikle katılıyorum ve katkısız olması da ayrı bir güzel. Muhteşem bir tat
yoncambenim bak dediğim bu nutella yiceğine bunu ye
Ilkinde gerek olmadı 1 tane gecelik yettiKızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an
Benimde sanırım kendime yedek alırım ekstra, böyle olur heralde.Bayramdan sonra hazırlayacağım insallah
Gecelik
2 kilot
Emzik
Mama
Biberon
Bebek bezi
Islak mendil
3 tane tulum
2 zıbın
Bebek battaniyesi
Bu kadar
Baş gelis diyor iki seferdir bana. Galiba doğum pozisyonu için olması gereken oPeki acaba bebegin pozisyonu nasil bende oyle hisssediyorum bana bebek dondu dogum pozisyonu aldi hissi veriyor
Evet, hergün ayrı bir sebze yiyorumSen bide hep sebzede yiyiosun oyuzden senin bebiş baya tombiş herhaldeee demekki cidden etkiliyodaha ne olsunn yani
Direk görünce tahmin ettim biliyomusun sen geçen söylediğinden olduğunu
Aaaaa aynımı sanki senin ki bana biraz daha fazla gibi gelmişti , nasıl olursa olsun gerçi fazla kilolu olmasıda sıkıntıEvet, hergün ayrı bir sebze yiyorum
Ama aynı günlerde olduğum kişilerin de bebişleri aşağı yukarı benimle aynı.
O yüzden bu zamanlarda bu sekilde oluyor demek ki
Yani normal, tombiş degil belkide
Evet bas gelis dogum pozisyonuBaş gelis diyor iki seferdir bana. Galiba doğum pozisyonu için olması gereken o
Tam 26+2 de 937 gramdi. Dr 4 gün ileride demişti. Karın çevresi de 4 gün gerideydi yanlış hatırlamıyorsam. Çıkınca ultrason kağıdında gördüm. Dr söylemedi bile. Erkek ama benimki. Biraz fazla çıkabilirBugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta☹
Kız benden şişko bebe çıkmazAaaaa aynımı sanki senin ki bana biraz daha fazla gibi gelmişti , nasıl olursa olsun gerçi fazla kilolu olmasıda sıkıntıideal olsun misss olsun
Ben bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .Kızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an
Eğer aldığım fitilli xl taytlarım götüme olsaydi ben de öyle gidecektimBen hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile
Aynen belli olmaz belki 2.farklı olurKız benden şişko bebe çıkmaz
Sanmıyorum ama yine de belli olmaz
Hazırlayıp resimleyip paylaşırım, bende sezonu bu hafta tatille birlikte açıyorum her hafta sonu yüzmek planım ve bence doğuma çok çok faydası olacakDoktorla bugün hastane sürecini konuştuk ,normal doğumda ne kadar kalırız dedim. Anne ve bebeğe bağlı tabiki ama yırtık ve dikiş fazla yoksa sabah saatlerinde doğum olduğunda akşama cikartiyorum dedi.
Herhangi bir erken doğum riski olmasa da bende bayram sonrası hazırlamayı düşünüyorum çantayi , tecrübelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?