- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.161
EvetGiderken ben de tayt giyip gidicem de anlamadım pijama yerine mi giyeceksin taytı?
Çizgili sabahlığı nerden aldınBen bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .
Valla benimde öyle. Hatta aynı anda hem gogsumun altından hemde kaşığa yakın bir yerden vuruyor. Otururken eğilince mutlaka kasık bölgesinden vuruyor. Ama düzenli olarak göğüs altındanda vuruyor. Bir orda bir burda hatta aynı anda her yerdeMesela ben gün içinde bazen dik şekilde olduğunu görüyorum, sonra Bi bakıyorum sağdan soldan vuruyor demek ki dönüp yatay pozisyona giriyor, geceleri de muhakkak o ayaklar Bi aşağıya vuruyor.
Günde 3 4 kez yaşadığım oluyor bunu ama kızım çok sabitti çok fıkır fıkır dönüp durnazdı
Bebeğin yapısından da değişen bir durum bence bu.
Çok güzeller canım sağlıkla şunları giyeceğimiz günler yaklaşıyor inşallah :)Ben bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .
Bizde dün açtık sezonu ahmetbeyli tarafında ama soğuktu ben bı girip çıktımHazırlayıp resimleyip paylaşırım, bende sezonu bu hafta tatille birlikte açıyorum her hafta sonu yüzmek planım ve bence doğuma çok çok faydası olacak
Ama sadece şeyi anlamadım sabah doğum yağıp akşam çıkma olayını?
Geceyi orada geçirmen daha iyi değil mi?
Hoş bende gece doğum yapmış sabah çıkmıştım kendi isteğimle ama yinede sabah doğum olunca gece orada geçermiş gibi geliyordu
LCWÇizgili sabahlığı nerden aldınbenim de aldığım gri bir elbise var böyle bir sabahlıkla takım yapmayı düşünüyorum
Kız atlet hırka çorap terlik almayacak mısın kendineBayramdan sonra hazırlayacağım insallah
Gecelik
2 kilot
Emzik
Mama
Biberon
Bebek bezi
Islak mendil
3 tane tulum
2 zıbın
Bebek battaniyesi
Bu kadar
Benimde ne kendim için ne bebiş için alacak bişiyim kalmadı sanırım, ondan yapacağım bu hafta.Daha 30ları göremedik rahatız :) Allahtan alışveriş faslını tamamladık yıkama ütüleme kaldı daha bugün pijama siparişi verdim :)
Hırka mıKız atlet hırka çorap terlik almayacak mısın kendine
Çok teşekkür ederimLCW. Uygulamaya sabahlık yazınca seçeneklerden çıkıyor mağza ile aynı fiyat uygulamadada .
yani hırkadan kastım ince bir şeydi ya da sabahlıkHırka mıtemmuz da mı?
Hem de ne kaşar yiyorum ama karın çevresi de minik olunca içime kurt düşmüştü teşekkür ederimBence haftana göre iyiKaşar muz bebeğe kilo yapıyomuş bu arada arada ye
E pek fark yokmuş gibi, normal dedi doktor gerçi kilosunaBen 25+6da da gitmiştim o zaman 892 grammıs sen yazınca bakmak istedimözel yiyecekler de yemedim normal ne yiyorsam aynı şekilde devam :))
Ay maşallah ,2 haftada bu kadar büyür inşallah26+5 de 850 gr di 28+6 da 1279 gr olmustu
Karın çevresi de geride ya o yüzden dert ettim, yiyorum da gerçiBence normal benim de o haftalarda 834 falan çıkmıştı bu hafta 1017 çıktı hiç belli olmuyor bir de her ölçümde farklı çıkıyor 2 farklı dr da farklı çıktı ölçümler benim kafana takma hiç
4 günü söylemiyorlarmış bile 1 haftadan fazla gerilik var, umarım kız diyedir maşallah buradaki bebişler tombişTam 26+2 de 937 gramdi. Dr 4 gün ileride demişti. Karın çevresi de 4 gün gerideydi yanlış hatırlamıyorsam. Çıkınca ultrason kağıdında gördüm. Dr söylemedi bile. Erkek ama benimki. Biraz fazla çıkabilir
Tayt sarsa bile rahatsız edici olmaz bence ama çok sıcak olacağı için ben keten elbiselerimden alırım yanıma çıkarken bi elbise bi terlik olurum temmuzda izmirde başka türlü bir giyim düşünemiyorumBen hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile
Benimki +ANE CANTASI
AYAZ
İsimli hastane çıkışı
3 tane takım
Biberon
Suluk
Emzik
20 bebek bezi
Islak mendil
Nohut battaniye
Çorap
Ağız mendili
Müslin bez
Kaşık
Sut sagma makinesi
Pisik kremi
Yastık-kapi susu
5 zibin
Sarı tulbent
Alt degistirme ortusu
ANNE
2 pijama
1 gecelik
3 corap
Terlik taç
Göğüs pedi
Depend
6 ic camasir
2 emzirme sutyeni
Patik
Yelek
Tulbent
Havlu
Havlu kagit
Tuvalet kagidi
Benim listemde bu sekilde eksik varsa soyleyin fazla oldugunu kendimce dusunmuyorum
Oooohh sen en zorunu yapmışsın kiiii, yıkanıp ütülenip yerleşmişse ani bir olayda biri gidip çantayı da hazırlar, benim yakınımda kimsem yok ondan eşimin eli ayağına dolaşmasın diye yapacağımValla benimde öyle. Hatta aynı anda hem gogsumun altından hemde kaşığa yakın bir yerden vuruyor. Otururken eğilince mutlaka kasık bölgesinden vuruyor. Ama düzenli olarak göğüs altındanda vuruyor. Bir orda bir burda hatta aynı anda her yerde
Canta işini bende dusunuyorum. Bayramda ya da bayramdan sonra halledicem. Ne olur ne olmaz.Kıyafetler yıkanıp utulenip yerleştirildi. Yatak yıkanıp hazırlanmadi bir tek.
Havanın durumuna göre bende elbise terlik giyerim. Hiç tayt giyip çıkarmaya uğraşamam. Zaten o zaman yardımsız zor giyerim öyle şeyleri. ben ilk doğuma da askılı elbise ve parmak arası terlikle gittim. Gerçi doğumdan sonra üşüdüm. :))) Ondan hırka aklıma geldi herhalde. Gerçi o zaman Mayıs'tı. Şimdi Temmuz neden üşüyeceğimi düşündüm bilmiyorum. Şimdi bile askılıyla oturuyorum.Tayt sarsa bile rahatsız edici olmaz bence ama çok sıcak olacağı için ben keten elbiselerimden alırım yanıma çıkarken bi elbise bi terlik olurum temmuzda izmirde başka türlü bir giyim düşünemiyorum
Hayır . Zaten giderken üzerımdeKız atlet hırka çorap terlik almayacak mısın kendine
Öyle valla yarın doğsa en fazla bir sırt çantasına elimize geleni atar gideriz.Oooohh sen en zorunu yapmışsın kiiii, yıkanıp ütülenip yerleşmişse ani bir olayda biri gidip çantayı da hazırlar, benim yakınımda kimsem yok ondan eşimin eli ayağına dolaşmasın diye yapacağım
Ben elbise sevmiyorum yaaTayt sarsa bile rahatsız edici olmaz bence ama çok sıcak olacağı için ben keten elbiselerimden alırım yanıma çıkarken bi elbise bi terlik olurum temmuzda izmirde başka türlü bir giyim düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?