Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .
Çizgili sabahlığı nerden aldın benim de aldığım gri bir elbise var böyle bir sabahlıkla takım yapmayı düşünüyorum

Valla benimde öyle. Hatta aynı anda hem gogsumun altından hemde kaşığa yakın bir yerden vuruyor. Otururken eğilince mutlaka kasık bölgesinden vuruyor. Ama düzenli olarak göğüs altındanda vuruyor. Bir orda bir burda hatta aynı anda her yerde
Canta işini bende dusunuyorum. Bayramda ya da bayramdan sonra halledicem. Ne olur ne olmaz. Kıyafetler yıkanıp utulenip yerleştirildi. Yatak yıkanıp hazırlanmadi bir tek.

Bizde dün açtık sezonu ahmetbeyli tarafında ama soğuktu ben bı girip çıktım Akdeniz tarafları ısınmıştir o tarafa kaçacagiz, bu sene karavan yaptık ama bu yaz keyfini pek çikaramayacagiz herhalde . Seneye artık 3 kişi gezeriz umarım .

Doktor isteyen 24 saat kalabiliyor dedi ama anneler geceyi evde geçirmeyi tercih ediyorlar dedi . Bakalım hastane evime yakın arabayla 15dk , o zamanın psikolojisiyle karar vereceğiz galiba
Çizgili sabahlığı nerden aldın benim de aldığım gri bir elbise var böyle bir sabahlıkla takım yapmayı düşünüyorum
LCW . Uygulamaya sabahlık yazınca seçeneklerden çıkıyor mağza ile aynı fiyat uygulamadada .

Kızlar merhaba bende son bi kaç gündür kasık ağrısı gibi ağrı çok olmaya başladı birde böyle idrara çıkma gibi bir baskı ama aslında gittiğimde bişey olmadığını görüyorum bu durumu yaşayan varmı bu arada 28+3 üm

Daha 30ları göremedik rahatız :) Allahtan alışveriş faslını tamamladık yıkama ütüleme kaldı daha bugün pijama siparişi verdim :)
Benimde ne kendim için ne bebiş için alacak bişiyim kalmadı sanırım, ondan yapacağım bu hafta.

Bu arada ben pijama da aldım, yanıma koymayacağım da evde de gelen giden kalan insanlar olacak düzgün bişiler olsun üstümde sürekli yıkanan ütülenen şeylerle gezmem evde.

Bence haftana göre iyi Kaşar muz bebeğe kilo yapıyomuş bu arada arada ye
Hem de ne kaşar yiyorum ama karın çevresi de minik olunca içime kurt düşmüştü teşekkür ederim
Ben 25+6da da gitmiştim o zaman 892 grammıs sen yazınca bakmak istedim özel yiyecekler de yemedim normal ne yiyorsam aynı şekilde devam :))
E pek fark yokmuş gibi, normal dedi doktor gerçi kilosuna
26+5 de 850 gr di 28+6 da 1279 gr olmustu
Ay maşallah ,2 haftada bu kadar büyür inşallah
Karın çevresi de geride ya o yüzden dert ettim, yiyorum da gerçi
4 günü söylemiyorlarmış bile 1 haftadan fazla gerilik var, umarım kız diyedir maşallah buradaki bebişler tombiş

Bu arada pentiden gecelik almıştım. Kimdi sabahlık bulamayan biri vardı unuttum. Bedenler çok yanıltıcı. Alacak olanlar varsa 2XL aldım ancak olur çok kilo aldım diye. O kadar bol geldi ki L almayı düşünüyorum.

Ben hamile taytı ve askılı tişörtle gidecem. Tayt rahatsız eder diyeceksiniz. Ben XS bedenim hamile taytlarını 2XL falan aldım. Pantolon gibi duruyor vücuduma değmiyor bile
Tayt sarsa bile rahatsız edici olmaz bence ama çok sıcak olacağı için ben keten elbiselerimden alırım yanıma çıkarken bi elbise bi terlik olurum temmuzda izmirde başka türlü bir giyim düşünemiyorum

Benimki + Surrender çantaları toplamı kadar olması dışında Bi fazlalık göremedim ben

Ha bide annede Patik ne onu anlamadım

Oooohh sen en zorunu yapmışsın kiiii, yıkanıp ütülenip yerleşmişse ani bir olayda biri gidip çantayı da hazırlar, benim yakınımda kimsem yok ondan eşimin eli ayağına dolaşmasın diye yapacağım

Tayt sarsa bile rahatsız edici olmaz bence ama çok sıcak olacağı için ben keten elbiselerimden alırım yanıma çıkarken bi elbise bi terlik olurum temmuzda izmirde başka türlü bir giyim düşünemiyorum
Havanın durumuna göre bende elbise terlik giyerim. Hiç tayt giyip çıkarmaya uğraşamam. Zaten o zaman yardımsız zor giyerim öyle şeyleri. ben ilk doğuma da askılı elbise ve parmak arası terlikle gittim. Gerçi doğumdan sonra üşüdüm. :))) Ondan hırka aklıma geldi herhalde. Gerçi o zaman Mayıs'tı. Şimdi Temmuz neden üşüyeceğimi düşündüm bilmiyorum. Şimdi bile askılıyla oturuyorum.

Öyle valla yarın doğsa en fazla bir sırt çantasına elimize geleni atar gideriz. Ama benimde yakında kimsem yok. Ama benimde eşim dolaşır O sebeple yatak filan yıkamadan önce çanta hazırlamam lazım. her şeyi bana sorar.

Ben elbise sevmiyorum yaa
sıkmayan tayt alıcam kendime işte
Ya da kapri alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…