Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayır . Zaten giderken üzerımde
Atlet
Tşört
Çorap
Tayt olacak. Ee hastanede de gecelik ile duracağım işte

Terlikler hastanede veriliyor zaten
Hırkayı napacan?
Ne bileyim işte o yanlışlık oldu e doğru sanki çamaşırsız gidicez o da olmamış Ama benim hastane terlik vermiyor. Gerçi ben zaten terlikle giderim.

Temmuz ayında patik yelek hiç sanmam lazım olacağını bide suluk kime

Evet bende bugün askılı elbise kot ceket çıplak bacak gittim, yandııımmmm ceketi attım üstümden, ama ben sıcaklayan biriyim normalde de, ince giyinirim kızımda öyle giydiririm.
Mesela parkta bir çocuk vardı ince, uzun kollu bir penye üst giydirmişler çocuğa üzerinde şişme yelek vardı benim kızım askılı badi etekti

Canım ona hiç takılma bende çok korktum benim 27 haftalık 913 gram dı bende senin gibi çok üzüldüm ama doktorun dediklerini yaptım muz süt kaşar yedim bide omega 3 verdi onu da düzenli kullanıyorum 10 gün sonra 1208 oldu cpk şükür

Eğer aldığım fitilli xl taytlarım götüme olsaydi ben de öyle gidecektim

2 xl alırım bir tane
Ben de o sekilde giderim
Canım hm den falan da almıştım ama pentiden aldıklarım çok rahat. Ordan almanı tavsiye ederim. Fiyatı 150 tl civarlarıydı

Ona gore ayarla işte
40 tane şey alma yanına
Oğlumun doğumdan külotum kayboldu. Doğumhanede atmışlar sanırım. O zaman gittiğim elbiseyle geri dönmüştüm. 3 gün kaldık hastanede ama. Neyse şimdi sağlam kafayla düşünüp koyacağım malzemeleri. Ama yedek iç çamaşırı kesin. Hırka yok.
Valla bende öyleyim sürekli sıcaklayan ve bunalan bir insanım. Sıkıntıya hiç gelemem. Sıcakta pantolon bile giymeye katlanamam. Ama ilginç bir insan olarak bazen aşırı üşürüm. Benim oğlanda benim gibi. Valla montları yelekleri çoktan attı.

Kuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dedi

Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorum
Bizdede verilir 10 gün sonra falan hatta sarılık olmuşsa şekerli su verilir (doktorlar duymasın)ama sulukla içemezki kaşıkla ağzına damlatılır yine siz bilirsiniz ne kadar yer kaplıcak

Verilmiyor diye biliyorum ama çocuğum yok, yanlış bilgi de olabilir
Verilir günde bir kaç yudum hele de yaz bebeğine içi yanar bence ama ilk gün değil,
Midesi misminnacık senden alacağı 3 yudum onu doyuruyor olacak eğer su verirsek şekeri düşer hastanede verilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…