- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.181
Ne bileyim işte o yanlışlık olduHayır . Zaten giderken üzerımde
Atlet
Tşört
Çorap
Tayt olacak. Ee hastanede de gecelik ile duracağım işte
Terlikler hastanede veriliyor zaten
Hırkayı napacan?
Ona gore ayarla işteNe bileyim işte o yanlışlık oldue doğru sanki çamaşırsız gidicez o da olmamış Ama benim hastane terlik vermiyor. Gerçi ben zaten terlikle giderim.
Temmuz ayında patik yelek hiç sanmam lazım olacağını bide suluk kimeANE CANTASI
AYAZ
İsimli hastane çıkışı
3 tane takım
Biberon
Suluk
Emzik
20 bebek bezi
Islak mendil
Nohut battaniye
Çorap
Ağız mendili
Müslin bez
Kaşık
Sut sagma makinesi
Pisik kremi
Yastık-kapi susu
5 zibin
Sarı tulbent
Alt degistirme ortusu
ANNE
2 pijama
1 gecelik
3 corap
Terlik taç
Göğüs pedi
Depend
6 ic camasir
2 emzirme sutyeni
Patik
Yelek
Tulbent
Havlu
Havlu kagit
Tuvalet kagidi
Benim listemde bu sekilde eksik varsa soyleyin fazla oldugunu kendimce dusunmuyorum
Evet bende bugün askılı elbise kot ceket çıplak bacak gittim, yandııımmmm ceketi attım üstümden, ama ben sıcaklayan biriyim normalde de, ince giyinirim kızımda öyle giydiririm.Havanın durumuna göre bende elbise terlik giyerim. Hiç tayt giyip çıkarmaya uğraşamam. Zaten o zaman yardımsız zor giyerim öyle şeyleri. ben ilk doğuma da askılı elbise ve parmak arası terlikle gittim. Gerçi doğumdan sonra üşüdüm. :))) Ondan hırka aklıma geldi herhalde. Gerçi o zaman Mayıs'tı. Şimdi Temmuz neden üşüyeceğimi düşündüm bilmiyorum. Şimdi bile askılıyla oturuyorum.
Ben çok şişko oldum bacım beni anca elbise paklarBen elbise sevmiyorum yaa
sıkmayan tayt alıcam kendime işte
Ya da kapri alırım
Ben diyecektimHırka mıtemmuz da mı?
Canım ona hiç takılma bende çok korktum benim 27 haftalık 913 gram dı bende senin gibi çok üzüldüm ama doktorun dediklerini yaptım muz süt kaşar yedim bide omega 3 verdi onu da düzenli kullanıyorum 10 gün sonra 1208 oldu cpk şükürBugün bir sürü kişi doktora gitmiş, ben de gittim. Ama buradaki kiloları görünce içim rahat etmedi 26+2 de ne kadardı bebişleriniz? 880 gram olmuş benim kızım buradaki kilolara göre zayıf. Karın çevresi de geride 1 hafta☹
Püfür püfürBen çok şişko oldum bacım beni anca elbise paklar
Canım hm den falan da almıştım ama pentiden aldıklarım çok rahat. Ordan almanı tavsiye ederim. Fiyatı 150 tl civarlarıydıEğer aldığım fitilli xl taytlarım götüme olsaydi ben de öyle gidecektim
2 xl alırım bir tane
Ben de o sekilde giderim
Kuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dediBenimki +Surrender çantaları toplamı kadar olması dışında Bi fazlalık göremedim ben
Ha bide annede Patik ne onu anlamadım
Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorumTemmuz ayında patik yelek hiç sanmam lazım olacağını bide suluk kime
Verilmiyor diye biliyorum ama çocuğum yok, yanlış bilgi de olabilirKuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dedi
Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorum
Oğlumun doğumdan külotum kayboldu.Ona gore ayarla işte
40 tane şey alma yanına
Valla bende öyleyim sürekli sıcaklayan ve bunalan bir insanım. Sıkıntıya hiç gelemem. Sıcakta pantolon bile giymeye katlanamam. Ama ilginç bir insan olarak bazen aşırı üşürüm. Benim oğlanda benim gibi. Valla montları yelekleri çoktan attı.Evet bende bugün askılı elbise kot ceket çıplak bacak gittim, yandııımmmm ceketi attım üstümden, ama ben sıcaklayan biriyim normalde de, ince giyinirim kızımda öyle giydiririm.
Mesela parkta bir çocuk vardı ince, uzun kollu bir penye üst giydirmişler çocuğa üzerinde şişme yelek vardı benim kızım askılı badi etekti
Aynen bugün bi bakiyim dedim ayy bu yuzük kücülmüş diyorumGünaydınnnnn elleri ayakları balon gibi şişenler
Yüzüğü çıkarttım , bekar bi gebeyim artık
Aaa pembik süslü annneeeeeboyle çıktım işte
Bizdede verilir 10 gün sonra falan hatta sarılık olmuşsa şekerli su verilir (doktorlar duymasın)ama sulukla içemezki kaşıkla ağzına damlatılır yine siz bilirsiniz ne kadar yer kaplıcakKuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dedi
Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorum
Verilir günde bir kaç yudum hele de yaz bebeğine içi yanar bence ama ilk gün değil,Verilmiyor diye biliyorum ama çocuğum yok, yanlış bilgi de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?