- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.201
Yani benim cevremdeki herkes veriyor kardesime de veriyorduk biz doktorlar verilmemesi gerektigini soyluyor amaVerilmiyor diye biliyorum ama çocuğum yok, yanlış bilgi de olabilir
Mesela ihtiyaç olacak kadar şey alıp, evde de bir yere yedek bısıler hazırlamak daha mantıklı geliyor bana .Oğlumun doğumdan külotum kayboldu.Doğumhanede atmışlar sanırım. O zaman gittiğim elbiseyle geri dönmüştüm. 3 gün kaldık hastanede ama. Neyse şimdi sağlam kafayla düşünüp koyacağım malzemeleri. Ama yedek iç çamaşırı kesin. Hırka yok.
Valla bende öyleyim sürekli sıcaklayan ve bunalan bir insanım. Sıkıntıya hiç gelemem. Sıcakta pantolon bile giymeye katlanamam. Ama ilginç bir insan olarak bazen aşırı üşürüm. Benim oğlanda benim gibi. Valla montları yelekleri çoktan attı.
Bende hastanede icemeyecegini dusunuyorum ama agzina bir damla zemzem damlatmakla ilgili birsey okumustum ben icine zemzem doldurup goturmeyi dusunuyorum dediginiz gibi kucucuk kasikta alacagim yanima bebege kasikla veririm kalani da kendim icerim sifa niyetineBizdede verilir 10 gün sonra falan hatta sarılık olmuşsa şekerli su verilir (doktorlar duymasın)ama sulukla içemezki kaşıkla ağzına damlatılır yine siz bilirsiniz ne kadar yer kaplıcak
Neeeee. HahahahahahhaKızlar google da doğum çantası diye arayın milletler neler koymuşEn iyisi eve tekerlek takmak. Eş için de ayrı bir çanta hazırlamak lazımmış. Traş makinesi ve nemlendiriciyi ne yapacaklar o kadar sürede anlamadım ama
Bakayım oraya daCanım hm den falan da almıştım ama pentiden aldıklarım çok rahat. Ordan almanı tavsiye ederim. Fiyatı 150 tl civarlarıydı
Kızım kışın doğmuştuKuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dedi
Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorum
Nedeeennn?Suluk demişken sezeryandan sonra su diye inletiyorlar insanı kayınvalideme kimse yokken versene diye yalvarıyordum
Ben hiç ihtiyaç duymadımSuluk demişken sezeryandan sonra su diye inletiyorlar insanı kayınvalideme kimse yokken versene diye yalvarıyordum
Ben çok susadım kayınvalidem de çok katıdır verilmicekse vermez şimdi yaşlandı ama huyu aynı oğlumdan isterim bi umudum oBen hiç ihtiyaç duymadım
Susamadım yani
Yasak su verilmiyor narkoz çıksın falan fistan çok saçma ama ilk bisküvi meyve suyuyla başlatıyorlarNedeeennn?
Ben hiç ihtiyaç duymadım
Susamadım yani
Ay çok şaşırdım, ölürüm ben heraldeYasak su verilmiyor narkoz çıksın falan fistan çok saçma ama ilk bisküvi meyve suyuyla başlatıyorlar
İnsanın yasağa karşı bi merağıda oluyo hiç su içmemiştim sanki bende şimdi iyice sıcaklara geliyo doğum bakalım ne olacakAy çok şaşırdım, ölürüm ben heralde
Üşütmüş olabilirmisin kaşıkta mı ağrı devam ederse doktora gitAdet olmadan once belirti veren bir agri oluyordu bende ayni agri basladi yaklasik bir saattir dusa girince gecerdi girdim ama gecmedi
Bilemiyorum ki aslinda gunlerdir hava cok guzel usutcek birsey olmadi ama kasikta ayni agri adet olmadan 1 gun once baslardi adet olacagimi oyle anlardimÜşütmüş olabilirmisin kaşıkta mı ağrı devam ederse doktora git
Biraz daha kendini dinleyip geçmezse doktordan başka bişi gelmiyor aklımaBilemiyorum ki aslinda gunlerdir hava cok guzel usutcek birsey olmadi ama kasikta ayni agri adet olmadan 1 gun once baslardi adet olacagimi oyle anlardim
Acaba sen doğum yapmamış olabilir misin?kanamanda olmamıştı senin
Susamak ne kelime içim yanıyordu böyle 3 gün susuz kalmış gibiydim ama normal doğum olduğu için su içtim hep litre litre kimse kısıtlamadı
Oyle yapicamBiraz daha kendini dinleyip geçmezse doktordan başka bişi gelmiyor aklıma
Marketler ped dolu, Lohusa pedinin depend, can bebe emici kğlotların her boyu model var yollarsın eşini alır.aynen kanama olmadığı için bez de almayacağım. Sizden duydum işte canim bez olayını
Bunda öyle bisi olursa bebek bezi kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?