Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mesela ihtiyaç olacak kadar şey alıp, evde de bir yere yedek bısıler hazırlamak daha mantıklı geliyor bana .
Lazımsa kocan eve gelip alacak işte

Bizdede verilir 10 gün sonra falan hatta sarılık olmuşsa şekerli su verilir (doktorlar duymasın)ama sulukla içemezki kaşıkla ağzına damlatılır yine siz bilirsiniz ne kadar yer kaplıcak
Bende hastanede icemeyecegini dusunuyorum ama agzina bir damla zemzem damlatmakla ilgili birsey okumustum ben icine zemzem doldurup goturmeyi dusunuyorum dediginiz gibi kucucuk kasikta alacagim yanima bebege kasikla veririm kalani da kendim icerim sifa niyetine

Neeeee. Hahahahahahha
Misal 10 gün hastane de kalsak ( Allah korusun) ben orda bebişle, kendimle uğraşırken oda gitse banyoda kaşla göz arası traş olsa kovarım onu hastaneden, hatta o sinirle evden bile kovabilirim

Canım hm den falan da almıştım ama pentiden aldıklarım çok rahat. Ordan almanı tavsiye ederim. Fiyatı 150 tl civarlarıydı
Bakayım oraya da
Kuzenim gecen yil agustos ayindan dogum yapti dogum sonrasi cok usuyordum dedi

Ben bebege su verilmesi gerektigini dusunuyorum
Kızım kışın doğmuştu
Uzun kollu ama incecik gecelik almıştım yetti. Aynısını kullanıcam .
Kışın hırkayaa ihtiyaç olmadı. Şimdi de olmaz. Uzun kollu rahat bir gecelik işimi görür.

Bu bence kişiye gore değişir

Ben hiç ihtiyaç duymadım
Susamadım yani

Acaba sen doğum yapmamış olabilir misin? kanamanda olmamıştı senin

Susamak ne kelime içim yanıyordu böyle 3 gün susuz kalmış gibiydim ama normal doğum olduğu için su içtim hep litre litre kimse kısıtlamadı

Adet olmadan once belirti veren bir agri oluyordu bende ayni agri basladi yaklasik bir saattir dusa girince gecerdi girdim ama gecmedi

Üşütmüş olabilirmisin kaşıkta mı ağrı devam ederse doktora git
Bilemiyorum ki aslinda gunlerdir hava cok guzel usutcek birsey olmadi ama kasikta ayni agri adet olmadan 1 gun once baslardi adet olacagimi oyle anlardim

aynen kanama olmadığı için bez de almayacağım. Sizden duydum işte canim bez olayını
Bunda öyle bisi olursa bebek bezi kullanırım

aynen kanama olmadığı için bez de almayacağım. Sizden duydum işte canim bez olayını
Bunda öyle bisi olursa bebek bezi kullanırım
Marketler ped dolu, Lohusa pedinin depend, can bebe emici kğlotların her boyu model var yollarsın eşini alır.
Zaten hastanede verirler orada hiç bir şey için çok stres yapmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…