Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eşime farklı olarak beyaz bi tshirt alıcam yanıma oda foto çekilirsek beyaz beyaz olalım diye ben ona kalma dedim ama ben kalmak istiyorum dedi annemle o kalır, ona başka birşey almam ev yakın zaten sıkıntı olursa 10 dkda gider gelir yürüyerek gerçi arabada var
Bende geceliklerle kalırım çoğunlukla diye düşünüyorum ama, çıkarken eğer sezeryan sıkıntı olmasa normal giyinmeye çalışıcam ama giyinemessem arabaya atlar giderim eve artık

aynen kanama olmadığı için bez de almayacağım. Sizden duydum işte canim bez olayını
Bunda öyle bisi olursa bebek bezi kullanırım
Bende anneme diyorum depend alıcam kilot bez bu kullanıyomuş dedim, amaan ne gerek var bebek bezi kullanırısn dedi offf anneee karışma dedim sonunda herşeye aman ne gerek var diyo içime oturtturuyo

Marketler ped dolu, Lohusa pedinin depend, can bebe emici kğlotların her boyu model var yollarsın eşini alır.
Zaten hastanede verirler orada hiç bir şey için çok stres yapmaya gerek yok.
Ben bu hastane ne veriyo ne vermiyor diye öğrenmek için nereye sormam gerekiyor Etrafımızdada hiç orda doğum yapan olmadı oyuzden bilmiyorum ne verdiklerini fln

........

Yoo şart değil
Ama ben ayda 1 kutu kullanmayı dusunuyorum. Günde 1 kez vericem. O yüzden alıcam
Yoksa hastanede de veriyorlar
Hmm bilmediğim için sorayım listeye ekleyeyim dedim anladim canim
Bu markayı bi kac kere daha duydum bi gün alıp yiycem ama inşallah doğumdan sonra şimdi bi tadar hoşuma giderse tutamam kendimi

Sanki doğuran o tıraş makinesi de nedir cildi bir gün nemlenmesin kocanın da

Benim oğlumu doğurduğum hastane tam takım battaniyeden çantaya kadar hediye vermişti her bebeğe vermiyormuş neye göre seçiyorlar bilmem oğlumu da bizim verdiklerimizi değil kendi hastane kıyafetlerini giydirmişlerdi tabi kv de görünce bu bizim çocuğumuz değil kıyafetleri başka diye almak istememiş

İlk bebegimin hazırlıklar da çok özenmistim ama doğuma gittiğim gün hiç hayallerindeki gibi olmadı . Hastane çantasını yıkadım kurumasını bekliyorum doğumum erken başladı ve o panikle eşime söyledim bana gecelik koy bebege üst baş koy diye bı market poşetine koydu biseyler gittik. Doğumdan sonra ebe geldi poşette zıbın yok dedi hep alt don var dedi neyse ordan biseyler ayarladılar ama evde kaç takım var hastane çıkışı isimli tulumlar filan. Ayağımda terlik yok ayakkabimin topuğuna bastım öyle idare ettim. En komigide eşim telaşla benim gecelikleri bulamamış kendi pijamalarindan koymus (bordo üst gri alt). Sezeryandan sonra hemşireler sizi temizleyip giydirmeye geliyorlar eşim uzattı bunlar var diye gülmekten mahvolduk. Sonra yürütmek için geliyorlar ilk hemşireler kaldırıyo eşime bana canli renkli güzel bı pijama al asagidan dedim gitmiş turuncu fosforlu gibi bı tişört almış hastane nasıl buldu bilmiyorum .

Vay be hastanelere bak çant veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…