- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.221
Kız sen robot musun?Ben hiç ihtiyaç duymadım
Susamadım yani
Bende anneme diyorum depend alıcam kilot bez bu kullanıyomuş dedim, amaan ne gerek var bebek bezi kullanırısn dediaynen kanama olmadığı için bez de almayacağım. Sizden duydum işte canim bez olayını
Bunda öyle bisi olursa bebek bezi kullanırım
Ne bileyimKız sen robot musun?Su vermezlerse ölürüm ben
Ben bu hastane ne veriyo ne vermiyor diye öğrenmek için nereye sormam gerekiyorMarketler ped dolu, Lohusa pedinin depend, can bebe emici kğlotların her boyu model var yollarsın eşini alır.
Zaten hastanede verirler orada hiç bir şey için çok stres yapmaya gerek yok.
Hmm bilmediğim için sorayım listeye ekleyeyim dedim anladim canim........
Yoo şart değil
Ama ben ayda 1 kutu kullanmayı dusunuyorum. Günde 1 kez vericem. O yüzden alıcam
Yoksa hastanede de veriyorlar
Bu markayı bi kac kere daha duydum bi gün alıp yiycem ama inşallah doğumdan sonraKilo almayayım diye tatlı yemeyen ben son 10 gün şu aşağıdaki tatlıdan çok yedim. Bebek de hızlı kilo almış. Lazımmış demekki.
Nutella halt etmiş, böyle bir fındık ve kakao tadı yok mutlaka deneyin
Sanki doğuran oKızlar google da doğum çantası diye arayın milletler neler koymuşEn iyisi eve tekerlek takmak. Eş için de ayrı bir çanta hazırlamak lazımmış. Traş makinesi ve nemlendiriciyi ne yapacaklar o kadar sürede anlamadım ama
YEMSFZ4JHEU350/75 kodu olan var mı
Ay teşekkür ederim ama vazgeçtim ya her pijamada farklı yorum var bedenle ilgiliYEMSFZ4JHEU
Taze taze
İlk bebegimin hazırlıklar da çok özenmistim ama doğuma gittiğim gün hiç hayallerindeki gibi olmadı . Hastane çantasını yıkadım kurumasını bekliyorum doğumum erken başladı ve o panikle eşime söyledim bana gecelik koy bebege üst baş koy diye bı market poşetine koydu biseyler gittik.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, hemşire bana bebeğin eşyaları, doğum çanta hazır mı diye sordu henüz hazırlamanın dedim. 30 haftadan sonra biz artık hazırlayın diyoruz dedi, ben zaten bayram tatilinde bir boşlukta halledeyim diyordum sizinde bilginiz olsun
Şimdiiiii bomba soruma geliyorum, hastane çantasına neler koyacaksınız?
Eksiğimiz fazlamız var mı bi düşünelim planlayalım valizle gitmeyelim
Vay be hastanelere bak çant veriyolarBenim oğlumu doğurduğum hastane tam takım battaniyeden çantaya kadar hediye vermişti her bebeğe vermiyormuş neye göre seçiyorlar bilmem oğlumu da bizim verdiklerimizi değil kendi hastane kıyafetlerini giydirmişlerdi tabi kv de görünce bu bizim çocuğumuz değil kıyafetleri başka diye almak istememiş
Alt açması bile vardı sonra hastane fötöcü çıktıVay be hastanelere bak çant veriyolar
Ya kıyamam bu Nası bi yokluk ilerde size dava açmaz umarım
Ay kıyamam yaa ama çok tatlı bi anı olmuş
Evet çok tatlı telaşlardıAy kıyamam yaa ama çok tatlı bi anı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?