- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.241
Heeeee oyuzdennnn bol kesedenAlt açması bile vardı sonra hastane fötöcü çıktı
Haykiriyorum
Allahım bu tatlılık nedir
Aynen cok rahat ettim boylede, bu seferde mavişmi alıp giysem diyorumAaa pembik süslü annneeeeeen güzeli aslında, hiç uğraşmadan başka kıyafetle falan, hele sezeryan olanlar zor giyinip soyunur ya
Ay bence de katılıyorum.Sanki doğuran otıraş makinesi de nedir cildi bir gün nemlenmesin kocanın da
Aynısı benimde geldi başıma. On dişleri çekti tek dis parası alıyorum dedi dedim herhalde 100 lira falan 400 verip çıktımKızımın ön dişler sallanıyordu
Ön dişin arkasında ise diş cıkmış. ( diş zamanında düşmeyince arkadan gelmiş sanirim)
Ulen 2 dış çekti, biri zaten sallanıyordu ve sprey sıktı doktor 600 ₺ para aldı yahu
O kadar saçma bir şey ki .. Zaten muayene ücreti alıyorsun. Altı üstü sallanan ön dişi cekeceksin.Aynısı benimde geldi başıma. On dişleri çekti tek dis parası alıyorum dedi dedim herhalde 100 lira falan 400 verip çıktım
Ay resmen kahkaha atarak okudum baya maceralı bi doğum olmuş :) Bu sefer gönlünden geçen şekilde gider inşallah her şey canım :)İlk bebegimin hazırlıklar da çok özenmistim ama doğuma gittiğim gün hiç hayallerindeki gibi olmadı . Hastane çantasını yıkadım kurumasını bekliyorum doğumum erken başladı ve o panikle eşime söyledim bana gecelik koy bebege üst baş koy diye bı market poşetine koydu biseyler gittik.Doğumdan sonra ebe geldi poşette zıbın yok dedi hep alt don var dedi neyse ordan biseyler ayarladılar ama evde kaç takım var hastane çıkışı isimli tulumlar filan. Ayağımda terlik yok ayakkabimin topuğuna bastım öyle idare ettim. En komigide eşim telaşla benim gecelikleri bulamamış kendi pijamalarindan koymus (bordo üst gri alt). Sezeryandan sonra hemşireler sizi temizleyip giydirmeye geliyorlar eşim uzattı bunlar var diye gülmekten mahvolduk. Sonra yürütmek için geliyorlar ilk hemşireler kaldırıyo eşime bana canli renkli güzel bı pijama al asagidan dedim gitmiş turuncu fosforlu gibi bı tişört almış hastane nasıl buldu bilmiyorum .
Sallanıyomuş keşke bekleseydin düşerdi belkiKızımın ön dişler sallanıyordu
Ön dişin arkasında ise diş cıkmış. ( diş zamanında düşmeyince arkadan gelmiş sanirim)
Ulen 2 dış çekti, biri zaten sallanıyordu ve sprey sıktı doktor 600 ₺ para aldı yahu
Alışverişi tamamladıysan gerisi 30ların başında hallolur :)Tam da zaman çok hızlı geçti ama biz hala hiç bir hazırlığı tamamlamadık yazmaya gelmiştim:)
Arkadan yeni diş gelmeseydi bekleyecektim zaten .Sallanıyomuş keşke bekleseydin düşerdi belki
Ahhh kıyamam ponçiğe 2 diş gitmişArkadan yeni diş gelmeseydi bekleyecektim zaten .ama diş geldi ve öndeki 2 diş gitmek zorundaydı.
Geç çıkardı diş . Normalde 6.ay ilk diş çıkar
Bizde 11 .ay çıktı.
Ve 2 dişi aynı anda çekti düşün .
Tek hamlede
Öyle canımAhhh kıyamam ponçiğe 2 diş gitmişÇocuklarda şu dişler oturana kadar ne çekiyo be
Alışverişi yaptın yıkama ütüleme hazırlığı yok diyorsan sorun değil ama benim gibi daha bir zibin bir kıyafet bile almadıysan vah halimize . Gerçi bu grupta benden başka alışveriş daha yapmamış olan olduğunu sanmıyorum en azından bi tane zibin almışsınızdirTam da zaman çok hızlı geçti ama biz hala hiç bir hazırlığı tamamlamadık yazmaya gelmiştim:)
ANE CANTASI
AYAZ
İsimli hastane çıkışı
3 tane takım
Biberon
Suluk
Emzik
20 bebek bezi
Islak mendil
Nohut battaniye
Çorap
Ağız mendili
Müslin bez
Kaşık
Sut sagma makinesi
Pisik kremi
Yastık-kapi susu
5 zibin
Sarı tulbent
Alt degistirme ortusu
ANNE
2 pijama
1 gecelik
3 corap
Terlik taç
Göğüs pedi
Depend
6 ic camasir
2 emzirme sutyeni
Patik
Yelek
Tulbent
Havlu
Havlu kagit
Tuvalet kagidi
Benim listemde bu sekilde eksik varsa soyleyin fazla oldugunu kendimce dusunmuyorum
Bana hediye gelen iki üç adet zibin, ağız bezleri ve örtüler dışında çok bir alışverişim yok hala. Ben bir adet emzik, bir kaç örtü, çorap aldım o kadar.Alışverişi yaptın yıkama ütüleme hazırlığı yok diyorsan sorun değil ama benim gibi daha bir zibin bir kıyafet bile almadıysan vah halimize . Gerçi bu grupta benden başka alışveriş daha yapmamış olan olduğunu sanmıyorum en azından bi tane zibin almışsınızdir
Anneler zaten hep ben anneme diyorum 2 ay once hastanede yattim hava buz gibi olmasina ragmen hic corap giymedim cam acin diye yalvariyordum hastane cok sicak oluyor ama annem illa koycaksin diyorFazlası bile var.
Patik, yelekbunları Temmuz sıcağında giyemezsin benden söylemesi.
Ben evde çorap bile giyemedim annem uyarmasına rağmen. Yanıyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?