Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynısı benimde geldi başıma. On dişleri çekti tek dis parası alıyorum dedi dedim herhalde 100 lira falan 400 verip çıktım

Aynısı benimde geldi başıma. On dişleri çekti tek dis parası alıyorum dedi dedim herhalde 100 lira falan 400 verip çıktım
O kadar saçma bir şey ki .. Zaten muayene ücreti alıyorsun. Altı üstü sallanan ön dişi cekeceksin.
ASistani da yanındaydı ücret bilgisi verdi, süpriz olmadı bize o anda.

Aşırı pahalı yahu !!! Bir de diş sayısı ücreti var

Ay resmen kahkaha atarak okudum baya maceralı bi doğum olmuş :) Bu sefer gönlünden geçen şekilde gider inşallah her şey canım :)

Sallanıyomuş keşke bekleseydin düşerdi belki

Ahhh kıyamam ponçiğe 2 diş gitmiş Çocuklarda şu dişler oturana kadar ne çekiyo be

Tam da zaman çok hızlı geçti ama biz hala hiç bir hazırlığı tamamlamadık yazmaya gelmiştim:)
Alışverişi yaptın yıkama ütüleme hazırlığı yok diyorsan sorun değil ama benim gibi daha bir zibin bir kıyafet bile almadıysan vah halimize . Gerçi bu grupta benden başka alışveriş daha yapmamış olan olduğunu sanmıyorum en azından bi tane zibin almışsınızdir

Fazlası bile var.
Patik, yelek bunları Temmuz sıcağında giyemezsin benden söylemesi.
Ben evde çorap bile giyemedim annem uyarmasına rağmen. Yanıyordum zaten

Bana hediye gelen iki üç adet zibin, ağız bezleri ve örtüler dışında çok bir alışverişim yok hala. Ben bir adet emzik, bir kaç örtü, çorap aldım o kadar.

Onun dışında bebek arabası, elektronik ana kucağı, korbell vs. Bu kadar şimdilik.

Evde goruncemden kalan süt pompası var bir de. Bir qdet Manuel almayı düşünüyorum.

Fazlası bile var.
Patik, yelek bunları Temmuz sıcağında giyemezsin benden söylemesi.
Ben evde çorap bile giyemedim annem uyarmasına rağmen. Yanıyordum zaten
Anneler zaten hep ben anneme diyorum 2 ay once hastanede yattim hava buz gibi olmasina ragmen hic corap giymedim cam acin diye yalvariyordum hastane cok sicak oluyor ama annem illa koycaksin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…