Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah

Oo maşallah kızlar 3ümüzünde haftası birebir aynı..ikinizinkide aynı çıkmış..bende Perşembe gidecem
Benim bi çok yakın arkadaşımın gebeliğinde böyle oluyordu.hep idrarda enfeksiyon vardı sonra CRP 70lere çıkınca hastanede yattı sürekli serumla antibiyotik verdiler..iğneler yaptılar. Değer düşünce tekrar eveğeliyordi sonra 2 hafta sonra ğeri hastaneye yatıyordu CRP çok önemliymiş..toplam 90 tane serum falan almıştı..çünkü kanda enfeksiyon direkt bebeğe geçermiş..sonunda sağlıcakla sezeryanla bebeğini kucağına aldı.korkma inşaallah çözümü tedavisi olan bişey fakat ihmal etme sürekli baktır. Artarsa ilaç yeterli gelmezse damardan vermeleri gerekiyormuş.

Ben pijama giyiyorum daha rahat oluyorsezeryanda ilk roğumumda hiç boydanğecelikgiyemedim yatıp kalkması çok zordu çünkü

Ben bu hastane ne veriyo ne vermiyor diye öğrenmek için nereye sormam gerekiyor Etrafımızdada hiç orda doğum yapan olmadı oyuzden bilmiyorum ne verdiklerini fln

Hastanenin girişinde ki kızlara sor ebelerden bilgi almak istiyorum diye, doğum hanenin olduğu bölümde ilgili çalışanlar oluyor şöyle olucak böyle olucak diye bilgi veriyorlar, kalacağın odaların olduğu bölümde orası gidip hem odaları görürsün hem sorarsın neler veriliyor verilmiyor diye.
Bizede mustelanın çantalı bir seti, hastane çıkışı sanırım 10lu böyle bir set hediye etmişlerdi.

Banyoda kağıt havlu tuvalet kağıdı seyahat boy sıvı sabun şampuan vs her şey vardı ben o yüzden öyle şeyler götürmeyeceğim.
Bir tek yüzey dezenfektanı alıp çantaya atıcam oda sırf corona virüsü korkusuna bebişi korumak maksadıyla yanımda kim olursa ona en azından bebeği yatırscsklsrı yatağı falan dezenfekte etmesini söyleyeceğim.

Ya resmen trajikomik olmuş sizin hikaye neyse şimdi hazırla sen eşinede tembih et.

Benim kızında öndeki iki dişi zallanılordu .sonra baktım arkadan dişler gelmiş 2 gün bekledim baktım oynuyor..peçeteyle tutunca ikiside çıktı .boşa para vermeyin bacım
Onu ben de denedim çıkmadı.

Zaten doktor çıkarınca kanadı baya
Demek ki çıkması icin baya zaman vardi yine

E sen tamamsin ben de hiç yok

Biraz sallanırken beklemek lazım tabi..bizimki 1 hafta falan sallandı. Geri diş eti zaten dişi bırakılor
Bızımkı de 1 hafta sallandı
Yanındakı belli belirsiz sallanıyordu . Alttan diş çıkınca doktora görünmek en ıyisi dedik. Cunku dişin yapısı bozulabilirdi

Hemen çıkacak diş olsaydi kök diş gibi kanamazdı sanirim. Baya kanadı

Tamamını sarkıtabiliyorsun, doğurana kadar çalışma için uygunsan çalışabiliyorsun bunu yapan arkadaşım oldu bende tam tersi hamileliği öğrendikten iki gün sonrasından bu yana heyet raporluyum
Oh ne güzel ama en fazla 37ye kadar çalışabiliyorsun ve 15+3 yapabilirsin demişlerdi. Kafam karıştı ona göre izin bildiricem çünkü

Arkadaşlar deneyimli olanlara soruyorum emzirme sutyen veya atleti gerekli mi yoksa normal sutyen de kullanılabilir mi ?? Benim göğüslerim hiç büyümedi kilo almadığım için belki de bilmiyorum ama geçen bi alayım dedim ama bunlar kesin gerekli mi size önden sormak istedim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…