- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #44.261
MaşallahMerhabaa kızlaarr umarım herkes iyidir bebişler de iyidirr.. benim bugün kontrolüm vardı tontişim doğum günü hediyesi olarak güzel güzel poz verdi annesinesağlığımız yerinde çok şükür sizinle bir pozunu paylaşmak istedim Kuzuma bir maşallah alırız teyzeler ❤Eki Görüntüle 3055478
Merhaba kızlar ben de kontrole gittim bugün. Çünkü bebeği çok aşağıda hissediyordum ve vajinamda ara ara yer değiştiren balon gibi birşey hissediyordum ama doktor sorun olmadığını doğumun başlamadığını bebeğin yerinin ve rahim ağzının iyi olduğunu söyledi.
Tam 28+0 ız. 1.200 gr olmuş.
Merhaba kızlar ben de kontrole gittim bugün. Çünkü bebeği çok aşağıda hissediyordum ve vajinamda ara ara yer değiştiren balon gibi birşey hissediyordum ama doktor sorun olmadığını doğumun başlamadığını bebeğin yerinin ve rahim ağzının iyi olduğunu söyledi.
Oo maşallah kızlar 3ümüzünde haftası birebir aynı..Merhaba kızlar ben de kontrole gittim bugün. Çünkü bebeği çok aşağıda hissediyordum ve vajinamda ara ara yer değiştiren balon gibi birşey hissediyordum ama doktor sorun olmadığını doğumun başlamadığını bebeğin yerinin ve rahim ağzının iyi olduğunu söyledi.
Benim bi çok yakın arkadaşımın gebeliğinde böyle oluyordu.hep idrarda enfeksiyon vardı sonra CRP 70lere çıkınca hastanede yattı sürekli serumla antibiyotik verdiler..iğneler yaptılar. Değer düşünce tekrar eveğeliyordi sonra 2 hafta sonra ğeri hastaneye yatıyordu CRP çok önemliymiş..toplam 90 tane serum falan almıştı..çünkü kanda enfeksiyon direkt bebeğe geçermiş..sonunda sağlıcakla sezeryanla bebeğini kucağına aldı.korkma inşaallah çözümü tedavisi olan bişey fakat ihmal etme sürekli baktır. Artarsa ilaç yeterli gelmezse damardan vermeleri gerekiyormuş.Merhabalar kızlar hamileliğimin 12. Haftasından beri idrar da enfeksiyon sıkıntısı yaşıyorum idrar kültürü temiz geliyor antibiyotik kullanıyorum öbür ay gittiğim de yine çıkıyor bu sefer crp de 35 çıktı kana geçmiş yine antibiyotik kullanacağım bu durum beni çok korkutuyor tecrübesi olan çözümü bilen var mı doktor antibiyotik probiyotiktwn başka bir şey vermiyor günde 3lt su içiyorum yaşayıp atlatan bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Ben pijama giyiyorum daha rahat oluyorsezeryandaKızlar sadece gecelik mi götürceksiniz pijama lazım değil mi?Ben gecelik almıştım bir de pijama lazım olur diye bugün de pijama aldım 2 tane aldım hangisini beğenirsem diğerini geri gönderirim dedim ama siz pijama yazmayınca acaba boşa mı almış gibi oldum diye düşünüyorum şu an
Ben bu hastane ne veriyo ne vermiyor diye öğrenmek için nereye sormam gerekiyorEtrafımızdada hiç orda doğum yapan olmadı oyuzden bilmiyorum ne verdiklerini fln
Ya resmen trajikomik olmuş sizin hikayeİlk bebegimin hazırlıklar da çok özenmistim ama doğuma gittiğim gün hiç hayallerindeki gibi olmadı . Hastane çantasını yıkadım kurumasını bekliyorum doğumum erken başladı ve o panikle eşime söyledim bana gecelik koy bebege üst baş koy diye bı market poşetine koydu biseyler gittik.Doğumdan sonra ebe geldi poşette zıbın yok dedi hep alt don var dedi neyse ordan biseyler ayarladılar ama evde kaç takım var hastane çıkışı isimli tulumlar filan. Ayağımda terlik yok ayakkabimin topuğuna bastım öyle idare ettim. En komigide eşim telaşla benim gecelikleri bulamamış kendi pijamalarindan koymus (bordo üst gri alt). Sezeryandan sonra hemşireler sizi temizleyip giydirmeye geliyorlar eşim uzattı bunlar var diye gülmekten mahvolduk. Sonra yürütmek için geliyorlar ilk hemşireler kaldırıyo eşime bana canli renkli güzel bı pijama al asagidan dedim gitmiş turuncu fosforlu gibi bı tişört almış hastane nasıl buldu bilmiyorum .
Kiz sen niye takvim yapmiyorsunn bak dikkatimi cektiBen pijama giyiyorum daha rahat oluyorsezeryandailk roğumumda hiç boydanğecelikgiyemedim yatıp kalkması çok zordu çünkü
Benim kızında öndeki iki dişi zallanılordu .sonra baktım arkadan dişler gelmiş 2 gün bekledim baktım oynuyor..peçeteyle tutunca ikiside çıktı .boşa para vermeyin bacımSallanıyomuş keşke bekleseydin düşerdi belki
Nasıl yani canım ne takvimi anlamadımKiz sen niye takvim yapmiyorsunn bak dikkatimi cekti
Onu ben de denedim çıkmadı.Benim kızında öndeki iki dişi zallanılordu .sonra baktım arkadan dişler gelmiş 2 gün bekledim baktım oynuyor..peçeteyle tutunca ikiside çıktı .boşa para vermeyin bacım
E sen tamamsin ben de hiç yokBana hediye gelen iki üç adet zibin, ağız bezleri ve örtüler dışında çok bir alışverişim yok hala. Ben bir adet emzik, bir kaç örtü, çorap aldım o kadar.
Onun dışında bebek arabası, elektronik ana kucağı, korbell vs. Bu kadar şimdilik.
Evde goruncemden kalan süt pompası var bir de. Bir qdet Manuel almayı düşünüyorum.
Ben gecelik sabahlık aldım yine, yaz elbise giymek zor olmaz ama halim olmazsa kendimi zorlamam zaten evim araçla 5dkAynen cok rahat ettim boylede, bu seferde mavişmi alıp giysem diyorum
Biraz sallanırken beklemek lazım tabi..bizimki 1 hafta falan sallandı. Geri diş eti zaten dişi bırakılorOnu ben de denedim çıkmadı.
Zaten doktor çıkarınca kanadı baya
Demek ki çıkması icin baya zaman vardi yine
Bızımkı de 1 hafta sallandıBiraz sallanırken beklemek lazım tabi..bizimki 1 hafta falan sallandı. Geri diş eti zaten dişi bırakılor
Oh ne güzelTamamını sarkıtabiliyorsun, doğurana kadar çalışma için uygunsan çalışabiliyorsunbunu yapan arkadaşım oldu bende tam tersi hamileliği öğrendikten iki gün sonrasından bu yana heyet raporluyum
27 haftada 975 gr dı ay benimki en küçüğüDoktorlar da tuhaf .benim 27.haftada 1130 gram çıktı. Haftasiyla uyumlu dedi. Bir arkadaş yazmıştı. Mesela onun bebeği bu haftalarda 1500 gramdi.
Aynı şeyleri almışız seninleeBen bunları aldım gecelik daha kullanışlı olur diye düşündüm , üstüne de sabahliklarini aldım. Birde pembeli olan şortlu takım var onu da koyarım ne olur ne olmaz diye düşündüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?